sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• ANDAXINx
    Neked.

Megosztom én is a véleményem a játékról, hátha érdekel valakit. Én abszolút TES játékosként vágtam bele a játékba, részemről nem egy újabb MMORPG iránti vágy vezérelt. Én Morrowindet/Obliviont/Skyrimet akartam játszani, multi player opcióval. Megkaptam.

Szerencsére elkerült ez a bank slot mizéria, lehet én is eret vágtam volna magamon, mint sokan egyéb fórumokon. Elismerem, hogy vannak a játéknak durva hiányosságai, pl. napok múlva mehetek vissza egy quest helyére, hátha le tudom adni, "kényelmi" addonok nélkül (pedig én nagyon nem szeretem őket) tényleg fapados az egész, marha sok bugba és egyéb idegesítő dologba futottam bele. Kedvencem volt, hogy Cyrodiilban beleestem egy lyukba, körül sziklák. Sehogy sem tudtam kijönni, sehogy. Se wayshrine, se travel to player, se más wayshrine, se /logout /camp, semmi nem működött. Írtam ticketet, hogy akkor most hogyan tovább, EGY HÉT múlva válaszoltak, hogy továbbították a problémámat. Továbbították, tehát meg is rohadhattam volna abban a lyukban. Nevetséges. Aki ilyenbe fut bele, annak sok sikert. Vért izzadtam.

Eddig nálam az Age of Conan vezette a bugos indulás listáját, de a TESO marha gyorsan felküzdötte magát a második helyre. Szomorú.

Még egy negatívum, és befejeztem ezt. Unalmas a harc. Helyesbítek, egyszerű a harc. Minden mob azért más módon küzd, de ha van egy tuti megoldásod, akkor tök mindegy kivel állsz szemben. Egy hét után 32es DK-t hagytam abba és talentoltam át crafternek, mert untam. Valószínű, hogy az én hibám volt, de amit elképzeltem karakternek, az nem jött be. Mindegy, most NB-vel marha jól elszórakozok. És mindenkinek ajánlom, hogy találja meg azt a karaktert/játékstílust, amivel jól érzi magát. Csak nehogy csalódjanak :)

Pozitívum viszont sokkal több van, de rövidebben is írok róla. Ez az a játék, amit vártam, amiért fizettem. Akik szeretik a TES világát, azokat nem kell győzködnöm, akik meg csak egy újabb MMO-t láttak benne, azokat nem is akarom. Jók a questek, a világ, a grafika, a zene, a hangulat, a pvp is az lesz (ha elmélyülök), és számomra a felfedezés (amit szerettem a TES sorozatban) abszolút adott. Tény, hogy korlátolt, hogy melyik zónába mehetek (pontosabban hol van esélyem túlélni), de azon belül bármi lehetséges.

Ja, és vicc kategória, hogy évekig tesztelik alfában, bétában, erre 17 óra alatt lvl 50, meg még egy kicsi és VR10. Hát gratulálok, az ilyen miért nem marad wowban (vagy bármi behelyettesíthető), pont a sztori és a világ ugrik neki.