Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
HyperMonkey #1575 Elmondom én milyen MMO-t csinálnék ha tehetném. Persze nem lesz ilyen, de csak úgy „mi lenne ha…” alapon leíom:
Lopnék dolgokat innen-onnan ofc, forradalmit nem lehet már kitalálni MMO-ban imho. Szóval:
- A világ olyan sci-fi / fantasy / cybergót lenne, ötleteket a hangulatára a W40K-ból venném.
- Fejlődés, szintezés, küldetés rendszer GW2-ből. Nekem tetszett.
- GW2-ből szintén átvenném ezt a map-on teljesítendő dolgokat mint a vista, PoI stb
- Tank, healer, support, DPS szerepek. Itt supportként pl a Rift-et említeném (chloromancer pl)
- Rift-ből átvenném a dinamikus eventeket (de GW2-t is írhattam volna)
- Rift-ből szintén átvenném a szerepkör variálhatóságot és talent + szerepkör részt. Remek.
- BG-t a wowból venném, bejelentkezős lenne és minden pályán más cél lenne, nem úgy mint a GW2-ben ahol minden SPVP map-on ugyanaz a cél. De ugyanitt a GW2-ből átvenném azt hogy BG-n kapsz gear-t és fegyvert, hogy a skill számítson jobban, nem az hogy mennyire vagy 24/7 player.
- LFG rendszer raidre és 5 fős dungeonra (aki nem akarja nem használja)
- Item customization de atom jól megoldva. Skinek (fegyverre is), szinezés, variálhatóság. És szép skinek, nem nyalóka kard meg virágos vessző íj mint a GW2-ben.
- Tera-ból átvenném az GvG-t és lenne lehetőség instance-olt mass PvP-re a’la WvW.
- PvE, PvP szerverek külön.
- PvP szerveren gankelés büntetése. Pl bizonyos szinttel kisebb játékos levadászásáért komolyabb büntetés.
- GW2 harcrendszer (bár nekem a Tera jobban tetsik, de a többségnek talán nem), de felütve több olyan spell-el / ability-vel ami ügyességre épít. Pl jóko eltol dodge kombóztatna fixen egy counter spell-t, de csak ha jókor tolod el, más fix block vagy hátraugrás mint a Tera-ban.
- Fix loot tábla, ne legyen olyan hogy leölsz egy boss-t és az ég világon semmit nem dob.
- 10 / 20 fős raid (legalább 2 féle) ahol különböző tipusú cuccokat dob, eltérő skin-eket hogy ne csak az egyiket olja mindenki.
- SWTOR-ból ávenném a companion rendszert. Nagyon el van találva.
- Enchant / gemelés random faktor nélkül. Ha megvan az alapanyag, 100%-ban sikerül ahogy a wow-ban.
- Item store GW2 módon, de nem plüss hátizsák, hanem sok, értelmes (de nem előnyt jelentő) dologgal. Pl sokféle skin, olyan enchant amivel pl lángol egy kard stb.
- B2P modell
Na kb ennyi hirtelen. Ezek külön-külön már megvannak MMO-kban, de nekem ez lenne a top.