Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A bankot nagyon sok ember beszopta. Hivatalos is leírták, hogy dolgoznak a dolgon, és hamarosan pótolnak mindent a logokból. rollback nem lehetséges, ezért előbb a bugot kell javítani a motorban/scriptben/mittoménhol, majd utána kell visszaállítani a tartalmakat. Dolgoznak rajta gőzerővel. Idegesítő, elhiszem - és a hír óta még csak közelébe se megyek az altoknak, pont emiatt :D -, de tényleg dolgoznak rajta.
Én szerencsés vagyok, mert eddig minimális hibával találkoztam. Igaz, csak tegnap lettem 34-es egy fantasztikus 2 fős Windhelmi kripta run közben (egy vámpír templarral mentem - íjász NB-ként -, akivel véletlen találtunk egymásra odabenn, és iszonyat jó párost alkottunk, mint kés a vajon). Volt talán 1-2 kveszt "stuck" hiba, de relog megoldotta. Vagy kétszer bekerültem az éterbe, mert ugráltam a sziklákon, de ezt is megoldotta pár relog/stuck kombó. Animáció beakadást már úgy megszoktam, hogy ha látom a kitekert vállaimat, vagy egyéb kínai tornászlányokat megszégyenítő testtartást, meg sem lepődök (csak lövök egyet, és el is múlt).