The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másik HP-ját azért illik láttatni, mert azért az életben is ha valakit nagyon megvernek azért az máshogy fog festeni, mint aki kapott egy pofont. Valamilyen szinten megállapíthatónak kell lennie hol tart.
én bevállalom szeretek használni pl dps metert , ettõl miért vagyok kényelmes és miért nem tehetem meg itt ?
bocs, már közben másik választ írtam.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

hazudtam. healthet igen. csíkot.
buffokat, debuffokat nem. semmilyet. csak a rajtad lévõket látod, és abból is azt, ami 1 percnél tovább tart (egzaktul: az api csak a long-term buffokat listázza).

darth devil
Nem noob, csak baromira el van kényelmesedve mindenki. Így legalább figyelni kell, és nincs senki rákényszerítve semmiféle addonra.

War, war never changes.

Ezt a logikát követve, nem nem látod. Semmi közöd hozzá!

Sima HP csík (százalékkal, ha csak nem valaki olyan droid hogy ránézésre megmondja) igenis elvárt. Ez nem FPS, hogy ne lásd a másik életét.

twitch.tv\mnk_official

Ki a jó isten mondta neked, hogy nem látod a HP csíkot sem? Abból nem tudod kitalálni, hogy most a halálán van vagy meg se karcoltad? Ne terjesztd már a hülyeséget légyszives.

http://edtool.net

BINGÓ!

de saját raidbe groupba lévõket sem látod ?
healelni is király lehet ám így.

Sok b*zi aki addonnal ütött RF-eket <#idiota>

twitch.tv\mnk_official

ettõl aki szereti ha vannak addonjai még nem járókeretes noob....én nem szolok meg senkit sem azért mert nincs adonja és nem is illetem jelzõkkel , jó lenne ezt másnak is tiszteletben tartani....

én nem tudok úgy egy játékot elképzelni hogy nem tudom összehasonlítani az új fegyom mennyivel sebezz többet stb , bár talán ez az egy dolog bent maradt hogy saját sebzéseinket láthatjuk továbbra is .
Hát ha még a HPját sem látnád (gondolok itt egy sima piros csíkra), na az aztán jó is lenne. 😄 Az oké, nem látod mennyi magickából gazdálkodik, mennyi staminája maradt mondjuk CCbõl kijönni. Oké ezeket elrejteni. Na de a HP-t? Ugyanmár. 😄

twitch.tv\mnk_official

yesname
Tudod mire értem az extrát. A másik játékosnak a tulajdonságaira nevén kívül. Nagyobb élmény, ha nem látod mit tud a másik, mennyi HP-ja van stb.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

tudom, én is említettem ezt a problémát, pont ezek révén. mondjuk kifejezetten PVE környezetre gondoltam, de tény, PVPben ugyanúgy must-have. Legalább egy százalék. Pont telibekakilom , hogy tizedes pontossággal tudjam az értékeket. Százalék. That's all I want for christmass!

twitch.tv\mnk_official

darth devil
Szörnyû, meg kell tanulni játszani, nem lesz egy addon ami a pofádba nyomja, h most castold el hülyegyerek.

War, war never changes.

kiváló. execution spellek (n% alatt nagyot sebez, felette felét sem) felesleges elcastolása in-dul...!

csíkot látsz, értéket nem... tudtommal

twitch.tv\mnk_official

hát ez az, kinek mi az extra infó... nekem pl. az, hogy látom egy random (nem saját) karakter teljes stamina/spell penetrationje/stb. hogyan adódik össze, numerikus értékekre lebontva. ilyen perk +ennyi, olyan enchant +annyi, szumma emennyi. ez extra. de hogy ne látszódjon semennyi... még az sem, hogy a halálán van, vagy teljes healthen... egy hc open world pvp játékban még meg lehet indokolni ekkora méretû orosz rulettet, de az eso se nem hc, se nem open world pvp.

Count Adyn
mondjuk egy skill slotért cserébe infódömping, üveggömb😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

alanyi jogon. 😛

PiszkosFred
Pl ha rajtam múlna, én kivenném az eredeti szintek kijelzését is Cyrodiilban, mert így tudom, hogy level 10-rõl felskálázott játékost könnyebb ellenfél - a legtöbb esetben - a kevesebb megszerzett SP-k miatt (kevés passzív, kevés képesség, stb), mint egy veteran rank 5 ellenfél.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Már ne is haragudj, de milyen jogon láthatnád te azt, hogy nekem mennyi életem van, mennyi magickám, mennyi staminán, stb. ha szembe jövünk egymással, úgy, hogy még csak meg sem ütöttök egymást, hogy tudhass esetleg arra következtetni a százalékokból?

yesname
Nagyon helyes, hogy letiltják a másik játékossal kapcsolatos extra infókat.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

ja, csak ez egy mmo, és kb. mindenféle visszajelzést lemaszkoltak a többi játékos felõl. maradt az, hogy a cset kijelzi, amit írnak, valamint a játék kirajzolja õket, esetleg még ezt is ki lehetne takarni, és kapnánk egy kiváló single player játékot.

/sarcasm off

PiszkosFred
Szerinted igen, szerintem meg azok rendben vannak, nem hiányoznak. Pont. A saját értékeimmel/képességeimmel viszont jó lenne ha azt csinálnék, amit akarok, ennyi csupán a bajom. Még a TES játékokban is láthattam a buffjaimat, akár egy gagyi ikon formájában a jobb felsõ sarokban, akár egy kis kocka alakjában a jobb alsóban. End of story.

nemcsak az idézett, hanem a többi rész is az.

Terawatt
Kis szerencsével mínuszba fog menni. <#gonosz1>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

j0nNyKa
téged kezdelek el vagdosni
azon agyalok, hogy az sg simán bekesseli 1 napra az átállított órát, úgyhogy tuti le fog telni 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Terawatt
Miután letelik a 12 és fél óra elkezded vagdosni magad, hogy miért nincs már kint? Jonny te kis mazo. <#hehe>

oké 😊
j0nNyKa
túl messzinek éreztem azt a 14 vagy mennyi napot :C
majd visszaállítom

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mi ez a 12 3x perc a visszaszámlálónál?
Vagy csak nálam nem jó valami?
Ki se férne akkora érték <#idiota>

twitch.tv\mnk_official

Terawatt
Nekem nincs bajom a mostani addon változásokkal, mert eddig olyan volt, hogy must have és hátrányban volt az aki nem szedte le. Szerintem az, hogy kapunk egy alap kinézetet ami felület szintjén hiányos az az Elder scrolls hangulat miatt lényeges. Modolni meg csak ezt lehet, mivel egy mmo ez ugyebár és bebaszna ha egy év múlva minden textura és static mesh át lenne dolgozva playerek jóvoltából. <#hehe>

Aki akar az "szemetelje" velük az UI-t, de azért az orrszõröm vastagságát ne lássa számokban. <#smile>

Ja köszi, azt hittem van vmi konkrétum is.

13451

6 órája van új pts server , azóta írják , majd látunk konkrétumokat kicsit késõbb gondolom...
Gondoltam egy olyanra, közeledve a launchoz, egy kérdezz-felelek stream (kb 1-2 órásat) kifejezetten magyarul magyar játékosoknak, ahol aztán szépen összegyûlhetnénk, aztán mindenféle idióta , de remélhetõleg fõleg hasznos kérdésekre találhatnánk választ. Nem mindenki olvas FB-t, nem mindenki olvassa a fórumokat, stb. Vélemény? Aztán ott mindenki (akinek kedve is lenne) megjelenhetne és bedobhatná a tudását. Persze majd valamikor úgy launch elõtti napokra gondoltam, addig még sok infó is jöhet. Hm?

twitch.tv\mnk_official

Nem nagyon követem az eseményeket, de miért "full szar" most a nightblade?

Én az addonmentes játék híve vagyok és teljesen jól elvoltam a skilljeimmel, nem a számok érdekelnek. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

megszokni és kevesebbet kapni vagy kilõni az addonokat inkább mint egy clast kijavítani nagy szemétség... Ez téged is érint mivel ha jól tudom Nb indítanál ami full szar most...de egyszerûbb az olyan progikat nem engedni használni ami rámutatna a gondra mint a tényleges hibát javítani
Az egész bétázás hátránya a sok elõny mellett az, hogy megszoksz valamit, ami nyilván a bétaállapot jellegébõl adódóan nem végleges, aztán csalódsz, mikor az éles verzióban másképp fest. És ez igaz addonra, faji bónuszra, skillre, bármire.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Ahet
Beszélünk róla, de tisztában vagyunk azzal is amit te mondasz. Egyszerûen csak a saját véleményünket tolmácsoljuk.

Személy szerint eljátszok vele adonnal és addon nélkül, küldikkel, vagy grindelve (ok az xpt nerfelték) ... mindaddig, amíg látok rá esélyt, hogy az elénk vetített lehetõségek szerint igyekeznek helytállni. Ebben semmi okom kételkedni. Hibák mindig is lesznek, arról nem is beszélve, hogy olyan meg úgy sem lesz, hogy minden kívánságnak azonos mértékben tudnak eleget tenni. 😉
De ettõl még tisztában vagyok - ahogy Fred is - a hiányosságaival.

The gods have disconnected you ...

PiszkosFred
A hibák konkrétan nem érdekelnek, mert azok javíthatóak. A kapkodást viszont nem szeretem, se ingame, se irl, mert még sosem vezetett jóra.

eltüntették a 15% crit dmg-et. persze helyette kapot +chance%-ot

twitch.tv\mnk_official

azt ugye észrevetetek hogy khajitot is megpiszkálták ugye ?
Én minden cégnek megelõlegezem a bizalmat, hogy képesek a saját ütemezésüket betartani. Eddig egyik sem bizonyult rá méltónak 😊

Na ez már összeesküvés elmélet! 😄 Elénk gördítenek valamit, legyen min rágódni, míg az igazi gond a háttérben van. Húúú. 😄 De persze kitudja. Üzletpolitika is politika 😛

twitch.tv\mnk_official

Running
Úgy beszéltek a hibákról, hiányosságokról, kapkodásról, mintha újdonság lenne. Kb 10 éve nem jött ki játék kész állapotban, nemhogy mmo.

Ahet
Azért, mert kapkodás is. Vagy inkább errõl menjen az eszmecsere, morgolódás ... mint más - szerintem fontosabb - jelenleg hiányos dolgokról.

The gods have disconnected you ...