Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ewron #15707 Nézd, azt, hogy nem tudtam questeket megcsinálni, mert rengeteg volt bugos, vissza kellett mennem tízszer, mire véletlenül működött (8-10 ilyen questem volt kb. 40-es szintig)azt még elnéztem. Megírtam a ticketet, és próbálkoztam, aztán valamikor összejött.
De azt, hogy egy instában nem tudok normálisan játszani, mert szakadozik a grafika egy high-end gépen, ill. azt, hogy több mint egy hete képtelenek visszaadni a 30 elvesztett bank slotomat, és ezért minden óra játék után 20 percet kell azzal töltenem, hogy egyik altról a másikra logoljak, mert a bankomat nem tudom normálisan használni, az számomra már elfogathatatlan.
Ezek megölik a játékélményt. Amennyiben nem érintenek az ilyen típusú bugok, akkor szerencsésnek mondhatod magad, és biztosan nem fogod annyira sötéten látni a dolgokat, mint én. Ezek nálam mostanra sajnos már kiverték a biztosítékot.