sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Ewron
    A grafika nekem is így működött a beta, ill. az első hét alatt. Utána jött egy patch, és azóta brutálisan rángat a játék felbontástól és grafikai beállításoktól függetlenül. Viszont csak akkor, ha NPC-k vannak körülöttem. Az FPS leesik 70-90-ről kb 5-10-re egy pillanatra utána megint fut rendesen 1-2 másodpercig, majd megint berángat.

Ha csak játékosok vannak körülöttem (akár 20-30 is) és NPC-k nem, a játék tökéletesen fut, semmi rángatás nincs. Videokártya driver csere nem oldja meg a gondot. A ticketekre nem válaszolnak.

Hihetetlen, hogy mennyi bug van a játékban. A bank slotjaimat én is buktam. Ennyi ticketet/bug reportot összesen nem írtam mmo-ban, mint itt 2 hét alatt... Pedig jó játék lenne, csak nem beta állapotban kellett volna kiadni. Sajnos a rengeteg hiba tönkreteszi a játékélményt.