sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Úgy értem, hogy az adott zónában. Sokszor találkoztam olyannal, hogy ha egy falut megmentettem az ügyeletes random helyi gonosztól, majd mentem tovább egy másik falunak segíteni, majd egy tábornak, stb, aztán visszatértem az első faluhoz, volt, hogy előkerült egy NPC, és újabb küldit adott. Nem sokszor, de vagy 4-5 eset biztos, hogy volt. Ezért is szoktam úgy csinálni, hogy Mournholdból (ott parkolok le mindig "estére" a fogadóban) ha elindulok újabb kalandokra, akkor nem egyből a következő feladathoz legközelebbi wayshrine-hez ugrom, hanem két-hárommal messzebbre, és gyalog megyek odáig, hátha van valami update, valami új. Néha akad.

Illetve találtam már olyat, hogy dumáltam az NPC-kkel, amelyek se küldit nem adtak, se nem kapcsolódott hozzájuk semmi, csak lore miatt érdekes volt a lehetőség, és 2-3 párbeszéd opció után bejelölt egy teljesen ismeretlen helyet a térképen, amelyet eddig sosem láttam, de még az iránytűben sem mutatta. Hogy az utóbbi bug vagy fícsör, nem tudom :)