The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

90-60-90-es reprezentatív lány keres guildet, ha beválik jönne játszani az 5 ikertesóm is 😊
drop
danone
"Sziasztok egy lánykoleszból játszom, van felvétel?" <#idiota>
Running
Persze, írj privátot, fontos, van e húgod, nõvéred, az bónusz esély. <#hehe>

Terawatt
" van nálunk csaj is" Marketing lvl over 9000. <#nyes>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

BEAST
Engem érdekelne, remélem még beférek. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Daggerfall Szövetség oldalán van az ExH csapat, fogadnánk néhány értelmesebb arcot, van nálunk csaj is, akit érdekel írjon privátot.<#nezze>

PiszkosFred
300, a legutolsó infók szerint.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lesz vagy 300-320 skillpont. jutni fog 2 proffra is bõven! 😊 -Az én buildemet nézve persze-

twitch.tv\mnk_official

Nem ismerem még annyira a craftingot, úgyhogy kérnék egy kis segítséget:

Azt néztem az esobuilder-en, hogy minden craft szakmának 9 szintje (tier?) van, szóval ha a legjobb cuccokat akarod gyártani, akkor 9 pont kell erre, meg még 3 a fejlesztés esélyének növelésére, meg 3 a kutatás gyorsítására, meg... szóval 15-20 pont kéne csak a craftra.

Ezt a mainen tuti nem fogom elhasználni erre, szóval ti hogy tervezitek?
Felhúztok egy külön altot lvl 20-ra, ott skill reset, és mindent craftra?
Vagy a mainen minden alkalommal skill reset, ha craftolni szeretnél?
yesname
Honnan tudod? Játszottál már vele? 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Az a legrosszabb, hogy ha nincs swtor, akkor most mass effect online-t tólhatnánk, ami szerintem veri a lentebb felsoroltakat <#rinya> de talán még nincs teljesen elkaszálva.

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Nem erre gondolok. Hanem ha van egy nadrágod ami tetszik, de gyártasz vagy esik egy nagyobb, magasabb minõségû, jobb statokkal rendelkezõt, amit használnál logikusan, de bûn ocsmány, akkor a régi gatya kinézetét át lehet-e vinni az új cuccra. (gw2 transmuti stone). Nem hiszem, hogy egyedi igény lenne ez, biztos mást is zavar a "random" kinézet. 😊

De persze nem ez most a legfontosabb gond a játékban, de idõvel biztos téma lehet.

A mohának mindig a déli oldala fás!

BEAST
Abból a szempontból nem lényeges ez, hogy a legjobb tárgyakat majd csak craftolni lehet, ha minden igaz. Set és különféle "enchant" bónuszokkal rendelkezõ tárgyakat pedig bármilyen stílusból készíthetsz majd.

Legalábbis nekem eddig így jött át. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Van-e (nincs), lesz-e a játékban olyan, hogy egy jól kinézõ cucc skinjét (stílus) át lehessen vinni egy hasonló, de más statokkal, vagy szinttel rendelkezõ motyóra? Mert kicsit zavaró, hogy egy egy új ruha az zsákba cica kinézetre, mert még preview sincs (tudom tervezik). Vagy legalább mint igény lehetne jelezni.

A mohának mindig a déli oldala fás!

j0nNyKa
Nephin és Fred ha nem haragszotok, belinkelem ide is: Tamrieli bolhapiac, avagy nagy magyar kereskedõ guild

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

danone
Lehet hogy ez egy új imperial skill, 7 perc idõbubi 😄
PiszkosFred
Nem csak te 😊 Én is téptem a hajam Stonefallsban, miközben régi ismerõsök és más mmoból átugrott guildtársak vígan játszottak US oldalon. Bár Deshaanban már megint nem volt gondom - ezért is remélem, hogy.... meglátjuk. Mindenesetre egy hét múlva itt a d3 kieg, ha nagy a gáz, majd ott levezetem a frusztrációt 😊

PiszkosFred
"még játékosok közt is sokan vannak akik nem ismerik."

Na ez az, amit kizártnak tartok. Nincs olyan 18 éves aktív gamer jelenleg - ki merem jelenteni -, aki ne hallott volna a Skyrimról. És ez a gond a legtöbb esetben, hogy a TES sorozatot sok ember összemossa a Skyrimmal, és ahhoz viszonyítja. Pedig nem kellene. Mert az igazi TES "feeling" nem egyenlõ a Skyrimban látottakkal, az csak egy apró szelete a nagy egésznek. De ez nem az õ hibájuk, nem kötelezhetõ senki sem a teljes széria megismerésére.

Akkor rossz helyen voltam 😊

Igaz lehet amit írsz, de ahogy írod "kifejezetten számítógépes játék szempontból". Épp itt jön elõ a SW elõnye, ugyanis a játékos közösségen kívül is ismert világ és így "kívülrõl" is képes új játékosokat bevonni (ez óriási elõnye az összes többi, csak játékosok közt ismert világgal szemben) és ezt megerõsíti a sok kezdõ játékos akikkel swtorban találkoztam, akik azelõtt nem játszottak, csak azért kezdték el mert ez is SW. Ellenben a játékos közösségen kívül nem hinném, hogy a többség akár csak hallott volna a TES-ról, még játékosok közt is sokan vannak akik nem ismerik.

PiszkosFred
"Amúgy nem lenne rossz, ha játszható állapotban lett volna"

Abban volt. Csak nem mindenhol. 😊

Én DAoC-ot már csak WAR után próbáltam ki, ott nem ekkora léptékben, de összejöttek ilyen hármas találkozók.

TESO-ban leesett az állam az elsõ ilyen 40 fõs zerg összefut a másik zerggel, és semmi grafikai vagy net lag (elsõre), remélem ez lesz a jellemzõbb a késõbbiekben, mert akkor az eddigi legjobb RvR játék.

Viszont szombat este egyik vár mellett halljuk, hogy "kékek balról", rohan a zerg, pár percre rá "sárgák jobbról", rohanunk át oda, erre:

Elõttem haladó két ember megáll a levegõben, szemben a sárga zerg is mozdulatatlan, én tudok mozogni, de skillek nem mûködnek, szóval gyorsan visszafutottam a várba. 3 perccel késõbb még mindig élek, mondom, akkor megúsztam.
De továbbra sem történik semmi, kapun már nem tudok kimenni, karakter egyszercsak elõveszi a fegyverét hogy harcban van... és jó 7-8 perccel azután, hogy megfagyott az idõ, hirtelen meghal.

Hogy ezalatt a 7 perc alatt mi történt, azt csak a szerver tudja.
j0nNyKa
tök true minden amit írsz, de egyvalamivel csak így lájtosan kötözködnék: kifjezetten számítógépes játék szempontból szerintem nem hagyja le (vagy legalábbis nem nagyon) a starwars az elderscrollst
én nagy star wars fan vagyok, és az elder scrolls világát is nagyon szeretem, ezek tudatában ha valaki megkérdezett volna az swtor és a teso elõtt, hogy melyik világban szeretnék multiplayer játszani (aka mmot), akkor az elder scrollst mondtam volna

Én valahogy úgy matekozok, hogy swtor indult ~2 millával, miközben SW nyilván ismertebb/népszerûbb mint a TES, ezért annyi valószínûleg nem lesz. Így szintén 1 milla körül tartom reálisnak, és abban már mindenki benne van. Aztán a nomádok távozása után annak marad a fele, onnantól a fejlesztés minõségén/sebességén áll a további sorsa.

Ugyan én csak az "ingyé van, ezért megnéztem már mi ez amire így rácsaptak a népek" tábort erõsítem, így nem számítok a statisztikába, de cyrodiili kalandozásaim nem voltak túl meggyõzõek a hétvégén. Ha ez kezdésnél is így marad, hát jajj...
Amúgy nem lenne rossz, ha játszható állapotban lett volna. Ahogy láttam ugyanaz mint WvWvW gw2-ben (még a zerg is), csak kevesebb erõd van nagyobb területre szétszórva, ezért olyan "üresnek" éreztem. Az ostrom viszont valamivel látványosabb és tovább tart mint gw2-ben (ott viszont nem kérnek érte havidíjat, így itt sokkal jobbnak kéne lennie az egésznek).

j0nNyKa
😄DDDDDDDD made my day

danone
Krenlo ha kijavítod magad és azt írod hogy a második mondat tárgytalan, akkor azt is írd meg hogy az elsõ pedig mégis ér, mert jönnek a trollok és azt mondják, hogy akkor a második már a harmadik, mert az elsõ már eleve tárgytalan 😄DD
nagyon jó a DW NB ,de csak single illetve 2 targetre ideális....a Sorci sokkal jobban büntet😛

j0nNyKa
neeeeeeeee ezt én akartam rátrollkodni
teszemét 😞

Ott tuti elnyomott mindent és csak darált... lehet így is, de én biztosan nem követem. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Ott fent van a topik a bannerben, kukucs. 😛

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Terawatt
Nem köszönsz nekünk? <#rinya><#wilting>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

azert irtam, hogy normal jatekkal, mert az vili hogy lehet gyorsan is szintezni, csak minek.

Nem is emlékszem melyik tamrielfoundrys srácnak 4 v 5 nap playeddel volt 50es szinten lvl2 veteran talán. :d

twitch.tv\mnk_official

Elsõ mondat tárgytalan!
Üdv mindenkinek! Szeretnék nyitni egy topicot, hogy mindenki tudja itt is hirdetni az április 4.-én induló The Elder Scrolls Online guildjét. Kezdeném is 😊
Elsõsorban elmondanám, hogy a Daggerfall Covenant frakcióhoz vagyunk hûek
Mi vagyunk a Hungarian Covenant. Eddig 13 taggal büszkélkedhetünk, de célunk elérni megjelenésre az 50-et. Vezetõségünk egyik tagja 32 embert szervez még ezen a 13 tagon kívül, van közöttük pár ember, akik viszont gondolkodnak, hogy egy másik frakcióhoz csatlakoznak, szóval a létszám még bizonytalan.
Nálunk nincsenek szabályok, 20 év felettiek vagyunk, diákok és dolgozó emberek, szóval a csapatépítõ tréningeket a hétvégére tervezzük mindenképp, értsd: PVP és PVE. És nyilván nem kötelezhetünk senkit sem, hogy részt vegyen, szóval nálunk nincs olyan, hogy ha nem jössz, akkor ki vagy dobva.
Célunk egy nagy baráti társaságot (mivel a baráti társaság már adott, már csak a 'nagy' része kell 😊 ) összehozni és csinálni azt amit szeretünk, amihez értünk, a hobbinkat: játszani.
TeamSpeak-el rendelkezik a csapat, aminek használata nyilván nem kötelezõ, de mondjuk opcionális egy PVE-nél 😊
Ha esetleg lenne kedvetek írjatok e-mailt a [email protected] -ra és keressetek fel minket facebook-on is: https://www.facebook.com/groups/404342679707226/
Várjuk a jelentkezõket, nézzétek meg a csoportot, csatlakozzatok, írjatok e-mailt és áprilisban hasítunk. 😊
Üdv,
Krenlo
Weapon Damage starts at 180.
Rank 10 legendary 2h kard (160) + level 4 surge (35) = nem profit.

Ha volt már, bocs, de engem teljesen lázba hoz ez a video.
Egy Aldmeri erõdöt támadnak meg kétfelõl a Daggerfall-ok és az Ebonheart-ok egyszerre, de az ostrom alatt egymásnak esnek, fõleg 1.30 után érdemes nézni, epic, ahogy ha jól látom, a kékek elmossák a pirosokat, fent a falak tetején meg nézik az Aldmeriek.

+1, de, ebbe is meg az adventure zona hianyaba is bele lehet latni/magyarazni mar most olyan dolgokat, amirol tenyleg csak akkor fog kiderulni, hogy jogos volt vagy sem, ha mar ott tapicskolunk benne tenylegesen. Ami viszont nem mostanaban lesz. Probalok ezekhez a dolgokhoz nem negativan hozzaallni, csak egyre nehezebb, es kezd a szemem elott egy lebegni egy nagy S-el kezdodo WTOR-ral befejezodo logo. :F

BEAST
Oké, íjász leszek! -.-

PiszkosFred
Ezt már beszéltük délután. Nem oszt, nem szoroz, csak mûködjön bogárirtás után 😊

Es ez se maradjon ki akkor mar:

Veteran rank 10 Soft Cap:

Max Health starts at 2500
Max Magicka starts at 2000
Max Stamina assuming starts at 2000
Mana Regen starts at 80
Stamina Regen starts at 80
Health Regens starts at 50
Armor starts at 1870 (35%) and DRs very very hard up to 2600 (50%) as a hard cap.
Assuming Spell Resistance is the same, it starts soft capping at the same point (1870).
Weapon Damage starts at 180
Crit chance does not soft cap.

Folytatnam is akkor a sirast az adventurezoneatlansag utan rogton ezzel:

The North American and European megaservers will first be hosted in North America. This gives us a more efficient way to address any platform issues that may arise at launch. After the initial launch phase is over, we will move the European megaserver to the European datacenter

had sirjanak 😊 az is jo amikor wowban kijon egy uj raid es az uber hc guild letolja fobosst 2 het utan, aztan forumokon jonnek a sirashegyek hogy ennyi votl a kontent, azoktol akik meg cska a kozeleben sincsenek a full normal clearnek 😊

érdekes dmg teszt lopakodásból, ha még nem volt:
PiszkosFred
Ne felejtsd el, sosem "mi" - ha fogalmazhatok így - a nyugodt, a játék minden percét kiélvezõ emberek rázzuk a virtuális kerítést habzó szájjal a premier után pár héttel 😊 Én csak azt mondom, hogy két nagyobb bejelentés volt a múlt héten a béta "árnyékában", és hihetetlen, hogy nem csapott le eddig a drága közönség. Már várom, valamivel el kell ütni a következõ két hetet, mert 10 percig voltam online wowban, swtor se húzta tovább, és most a diabló is picit furán fest... Tomb raidert meg már az életben nem fogom befejezni, az "hótziher".

epp ezert, remelem hogy most megint olyan lesz, de szerintme ilyen tokolosen jatszva mitn ahogy en is jatszom, talan meglesz. illetve ha nem is, akkro is meg ott az 50+ azokat is le akarom tolni meg boven adventure zonolgataas elott.

Vanilla wowban volt ilyen talan utoljara. Azota meg eltelt par ev.

hat nagyon remelem hogy elso honapban nem lehet 50et sem elerni normal jatekkal, nem hogy adventure zonazni 😊

Akartam ide irni valamit, most hogy elolvastam az adventure zonaval kapcsolatos "infot" de...