24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
TomStorm #15655 Mégis Templar lett a Main már tegnap eldőlt.Máshol többen azt ajánlották de ez a video még plussz rá:D
DK-t nem tudtam hova tenni így magamban viszont ami a biztos,hogy Templar-t jól eltalálták:) -
toybull #15654 Épp érdeklődni akartam az outdoor pvp lehetőségeiről de látom hogy szépen lehet gankelni a játékban. :D
nightblade ranged build-el csúnya lesz .. -
MaRee #15653 Na végre vérfarkas lettem én is, de elég nagy csalódás. A karaktermodell gagyi szerintem, a mozgás pedig még rosszabb. Nem értem, miért nem lehetett olyanra megcsinálni, mint a Skyrimben. Jó tudom ez nem Skyrim, de sima animációról meg modellről van szó. Kb sprint közben olyan, mintha úgy futna, mint aki éppen majd' beszarik(nem mintha a sima karakter futás animációja jobb lenne), csapkodás közben meg néha még be is ragad, meg csúszik a földön.
-
Akkor most elbizonytalanítalak :)
-
Nem véletlenül daoc-os fejlesztők csinálták az eso rvr/pvp részt :) Az ex-daoc-os playerek kb. ujjonganak a fórumokon, hogy végre valahára megkapták a daoc 2.0-t. Csak itt nem relicek vannak, hanem scrollok, de a koncepció ugyanaz. -
Bizony, az adott hadjárat bónuszai kihatnak a PVE területekre, és az ott küldetéseket csináló emberekre is. -
gseldon #15649 Nekem olyan volt, hogy Bangkorai-ban a sivatag közepén zokog a földön térdét felhúzva és átkulcsolva egy kislány. Előre-hátra dülöngél és mikor közel megyek akkor mondja, hogy "I'm so sorry, they made me do it!". Nézek értetlenül, hogy mi a francért kér bocsánatot, meg miért zokog itt a sivatag közepén, amikor is rámspawnol a 3 bandita, aki kirakta őt csalinak :D Lenyomtam őket, a kislány nem győzött hálálkodni :) -
Lengyel2 #15648 Igen, én is olvastam olyan mendemondát, hogy találsz egy jelöletlen NPC-t a tájban ücsörögni, és ha beszélgetsz vele, kiderül, hogy kereskedő, van store-ja, és abban egy ritka tárgy is eladó... és ha megveszed, az elindít egy questet.
Tegnap délután beugrottam egy quest erejéig Tamrielbe, és valahogy furcsán erősebbnek éreztem magam, mint legutóbb. A health-em is tovább kitartott. Nézem a C panelen a stat-jaimat... és négy különböző buff volt rajtam, amiket eddig nem láttam, mind a négy Cyrodiilból, azért, mert a frakcióm olyan jól állt tegnap. Mi adtuk a császárt (health buff!), volt nálunk két plusz elder scroll, stb. Nem tudtam, hogy a cyrodiili bónuszok felerősítenek engem a PvE területen is - vagy rosszul éreztem, és nem így van? -
Salmaa #15647 Másik: nem lehetséges. Annyi küldi van, mint a szemét. -
zugbir #15646 Potikat ki lehet rakni az inventoryból quickslotra,ha megnyitottad akkor a jobb felső sarokban van egy nyíl arra katintva lehet beszórni a potit/térképet/katapultot.alapértelmezettben q betüvel használja el. -
Signon #15645 Két kérdés.
Potionokat csak az inventorit megnyitva lehet használni vagy vn vmi más módja is csak én nem jöttem rá.
Másik. Az lehetséges, hogy 8-as szinten ácsorgok Daggerfallban és igazából elfogyott az összes questem, se side quest se main quest? -
zugbir #15644 Kicsit beleszólok én is,bár eddig csak olvasni jártam ide :) több helyről is hallottam,hogy vannak rejtett questek a játékban,pl a vérfarkassá válással kapcsolatban is lehet találni asszem riftenben egyet.bár hogy ez csak legenda vagy valós azt nem tudom.nekem is volt olyan npc-m aki adott küldit,de nem volt rajta ikon. -
TomStorm #15643 Templar-al viszont sokkal jobban haladok mint bármi mással.Ebben a játékban a Heal úgy látom nagyon kell.Legalábbis nekem:)
DK-val bénázok,halok sokszor:/
Na mind1 még próbálgatom meg keresek v.mi kezdőknek szánt oldalt is mert itt látom az ilyesmi nem téma -
TomStorm #15642 Talán akkor inkább a DK.Igazán harcos karaktert akarok bár Templar is jó lehet erre de mégsem szeretnék most főkarakterrel Cleric stílust játszani.
De ahogy magamat ismerem a későbbiekben biztos lesz Templarom is:-) -
Már válaszoltál. Nem a "mutatásra" vagy "nem mutatásra" vonatkozott a kérdés, hiszen bebaszna, ha bárki jobban tudná nálam, hogy ÉN mit láttam, vagy mit nem láttam. :) A kérdés a "nem mutatás" jelenség okára vonatkozott, melyről kiderült - köszönhetően a kommentednek -, hogy bug lehetett, mert egy, másnál mutatja simán duma nélkül is, kettő, ugyanúgy bugos volt az iránytű nálam is, mint nagyon sok embernél, ezek szerint. Utóbbit picit sajnálom, mert ez még jobban ösztönözte volna a népeket a beszélgetésre, jobban megismerve ezáltal a világot. -
cain #15640 de ha megmondod, melyikről is van szó, talán valaki még emlékszik rá, hogy azt ő találta meg, vagy valamelyik npc súgta meg neki a helyet. -
cain #15639 én fel tudtam fedezni egy másik karakterrel olyan helyeket is, amiket az első karakteremmel egy npc mutatott meg, ebből gondolom, hogy ezek nem rejtett helyszínek. -
Mondom, hogy NEM mutatta. De ezek szerint bug volt és nem szándékos. Kár. -
cain #15637 mutatta, ha közel voltál hozzájuk. ha nem fedezted fel őket, akkor eltűntek, ahogy elmentél a közelükből. amit a faluban megkapsz npc-től az gyakoraltilag az ilyen helyek távoli felfedezése. az aktuális poi ezentúl megjelenik a térképeden a tőle való távolságtól függetlenül. megkapod a felfedezéséért járó xp-t is. -
Azt tudom. De azt nem tudom, hogy bug vagy direkt, hogy ezeket a helyeket (ikonjait) nem mutatta korábban az iránytű odafenn. -
cain #15635 feature. néhány npc rendelekezik némi ismerettel a környező vidékről, amit megosztanak veled. -
Úgy értem, hogy az adott zónában. Sokszor találkoztam olyannal, hogy ha egy falut megmentettem az ügyeletes random helyi gonosztól, majd mentem tovább egy másik falunak segíteni, majd egy tábornak, stb, aztán visszatértem az első faluhoz, volt, hogy előkerült egy NPC, és újabb küldit adott. Nem sokszor, de vagy 4-5 eset biztos, hogy volt. Ezért is szoktam úgy csinálni, hogy Mournholdból (ott parkolok le mindig "estére" a fogadóban) ha elindulok újabb kalandokra, akkor nem egyből a következő feladathoz legközelebbi wayshrine-hez ugrom, hanem két-hárommal messzebbre, és gyalog megyek odáig, hátha van valami update, valami új. Néha akad.
Illetve találtam már olyat, hogy dumáltam az NPC-kkel, amelyek se küldit nem adtak, se nem kapcsolódott hozzájuk semmi, csak lore miatt érdekes volt a lehetőség, és 2-3 párbeszéd opció után bejelölt egy teljesen ismeretlen helyet a térképen, amelyet eddig sosem láttam, de még az iránytűben sem mutatta. Hogy az utóbbi bug vagy fícsör, nem tudom :) -
Ez a bajom, hogy lvl 41- lettem mire végeztem Bangkoraiban :) utolsó rész a Covenantnál -
Lengyel2 #15632 "Sok küldetést fel lehet venni a régi helyszíneken, mert megjelennek bizonyos NPC-k, egy korábbi, máshol teljesített kveszt következményeképpen." Ezt nem is tudtam. Ezt úgy kell érteni, hogy ugyanabban a zónában, vagy akár visszamenve alacsonyabb lvl-ű zónákba is? ((Még csak lvl 16 vagyok, ezért nem találkoztam még ezzel.)
-
Templar effektívebb a healelésre (DK meg valószínűleg a tankolásra, bár nem ismerem), nagyjából ennyi a különbség. -
Ubi™ #15630 Mit keresel Te lvl41-en Coldhardbour-ban? Én lvl47-en mentem át oda. -
TomStorm #15629 Na végre,alig vártam,hogy hazaérjek:D
És most napokig szabadon játszhatok,el se hiszem.
Viszont most meg kell tartanom egyet(pontosabban azt vinném tovább) a 2 közül mivel mind a 2 melee-re nem lesz időm(inkább 1 sorci vagy Nightblade alt-nak:).
Na szoval DK vagy Templar?Abszolute nem tudok dönteni mert mindegyik brutál jó-.- -
nekem meg pont ez a bajom, hogy 41-es vagyok és a coldharbour questek 5-6 szintel nagyobbak :S -
Minden bekezdéssel tökéletesen egyetértek, pont így látom. Bár nem reportolok senkit, csak otthagyom őket.
A szinkron színész hangok nem tűntek fel nekem :) -
A tömeg önmagában a publik instákban nem is zavarna, de az, hogy 10-12 ember áll lesben a bossokra várva, az már igen. Ilyenkor megállok, várok 2-3 spawnt és utána szépen reportolok mindenkit, aki ott van azonnal veri le a bosst. Szarok bele, hogy bot e az illető, vagy épp játékos aki farmolaj a bosst, amíg egy légtérben vagyunk, ez engem zavar.
A Dark Anchornál ugyanez a helyzet. Ugyanazt a zerg van itt is, mitn anno a GW2-ből a random eventeknél. Nagyon jó dolog, meg tetszik az egész, de az, hogy összecsődül hirtelen 10-15 ember egy kvázi 4 fős csapat erejéhez készült eventre, az látványnak kiváló, de kihívásnak lófasz. Arról nem is beszélve, hogy lootért és értékelhető progressért 10%-ot kellene beleverned a bossba, ami azt jelenti, hogy a 15-20 ember fele biztos, hogy lemarad a lootról, ha nem tud 1 sec alatt valami nagyot ütő spellt vagy abilityt elnyomni. Én simán beraknám ezt phase területnek, és minden egyes újabb kör/"spawn" már a phaseben található emberek számához képest erősödne, úgy, hogy ha 20-an ütik a DA-t, akkor a boss a végén legyen kurva erős, ne pedig 2 sec alatt haljon.
Kveszteket illetően, most vagyok 31, és folyamatosan 3-4 szinttel vagyok az aktuális küldetések felett. Sok küldetést fel lehet venni a régi helyszíneken, mert megjelennek bizonyos NPC-k, egy korábbi, máshol teljesített kveszt következményeképpen.
Ami viszont csalódás, bár csak most tűnt fel, hogy elkezdtek az egyes random publikus dungeonok és dwellek alaprajzai ismétlődni. Más a környezet meg a textúra, de a felépítése és a bejárható útvonal azonos. Nem vészes, csak meglepődtem.
A vicc az, hogy a legtöbb ilyen apróság, amely szemet szúr, az pont a multiplay résznél jön elő. A küldetések és a világ, amikor szólóban nyomod, tökéletes, magával ragadó és felveszi a versenyt bármelyik eddigi TES résszel.
ui: illetve van egy dolog, ami még zavar. Én imádom a szinkront, szinte tökéletes a szinkronszínészek játéka. De, annyira furcsa számomra, amikor a random bajbajutott NPC-k esetében néha felismerek egy-egy korábbi hangot, vagy a Skyrimból vagy egy korábbi NPC-től :) Pl, Brynjolf hangján most egy elf szólal meg. Annyit játszottam a Skyrimmal, hogy ez hirtelen meg tudja törni a varázst egy pillanatra. De mindez persze csak saját egyéni probléma, 10 emberből 9-nek biztos, hogy fel sem tűnik. -
Bandras DaSilva #15625 Hát igen, egy idő után egy kaptafára mennek a mini dungeonök, de ez nem olyan nagy baj.
A boss farmolás majd alakul mert vmi q&a-ban volt, hogy hamarosan lesz vmi timer és nem fog menni a farmolás. Az is jó lesz, hogy a ládák nyitásával mindenkinek esik belőle vmi, mindegy ki nyitja és a bossok is elkezdenek majd dobálni cuccokat. Szóval az irány mindenképp jó.
Nekem még egy AH hiányzik... egyre inkább. Írtam korábban, hogy működik ez a guild store-os cucc, de mostanában nem nagyon megy. Volt ami kihalt egy idő után, van ahol gyakorlatilag sem venni sem eladni nem lehet semmit (nekem nem sikerült még). Próbálgattam többet (most is benne vagyok néhányban), de nem nagyon találok olyasmit amit szeretnék venni...és amit meg el akarnék adni azt sem veszi senki:) (jó, lehet szart árulok).
A legtöbbet mostanában a publicon menő spammelésből profitáltam. Sikerült eladni lila cuccokat, alapanyagot, stb stb jó áron, meg venni is sikerült ami kell.
példe, guild storeokban ilyen 3-4kért pakolgatják be az alap motif könyveket....a legtöbbet meg megveszem a spamelőktől 600-800 pénzért. Nyílván a ritkákat nem, de azért van határ.
Tudom, hogy ezzel kisebbségbe szorulok, de egy régiós AH segítene.
Mondjuk annak örülök, hogy ez a legnagyobb gondom a játékban. Még mindig élvezem a questezést, a dungeonöket, a felfedezést. És már körvonalazódik egy következő karakter is, szal én biztos el leszek vele még egy jó darabig. -
ui.: 30 páradik szinttől nagy ugrás lesz a cuccok kinézetét tekintve. ;) -
Te vagy a Vestige, a badass mfker aki meglógott Molag Bal elől, a choosen one. Fogpiszkálóval és poháralátét-pajzzsal is megjárnád Coldharbourt.
-
Chris #15622 Engem néhány dolog zavar csak jelen fent nevezett játékprogrammal kapcsolatosan. Bár még mindig csak egy majdnemharmincas szintű baka vagyok, de a három fajta ismétlődő és a skyshard-boss-"eztviddidekveszt" sémára épülő mini-public dungeonok kicsit rombolják az illúziót, de a bosst spawnkempelő és azt 15 mp-ként lefarmoló tömegek a leginkább. Emellett a zónákban elérhető kvesztek száma sem olyan rettenetesen magas, hogy belefulladnék, épphogy nagyjából mindet meg kell csinálni ahhoz, hogy ne maradjon el a szint a szükségestől.
Az már mondjuk inkább csak ízlés dolga, hogy számomra megerőszakolja az élményt, mikor alacsony szinten, kvázi még fakarddal harcolva is már ősi szellemeket/démonokat/daedrákat/stb. kell felpofozni, úgy ugrálva a létsíkok között, mintha az csak egy séta volna a parkban. Értem én, hogy a nagy robbanások, az 1 nm-re jutó minél nagyobb számú mágikus lény/szellem/mágia, a színes-szagos dolgok kellenenek a publikumnak, na de mi van a fokozatosság-fokozhatósággal? Ez olyasmi, ami még nem túl mély tapasztalataim szerint sem volt abszolúte jellemző eddig a TES játékokra.
Ezeket meg néhány apróságot leszámítva minden remek, az egyetlen játék ami képes leültetni a gép elé mikor szabad vagyok.
-
Tegnap esti kis romaing pl. milyen fasza volt? :) Nagyon! -
Az en reszemrol ez tiszta, tenyleg elfogult vagyok, bar dogoljek meg, elvezem a jatekot. Egyelore mindenkeppen. :) Ami teged illet viszont, el is fogadnam az ervelesedet, ha nem olvasnam/tam volna mar a kommentjeidet kulonbozo gamer/teves/hir portalokon, mert az alapjan mas megvilagitasba kerul a dolog.
De megegyszer mondom, semmi gond ezzel. Sot, barcsak mindenki ilyen stilusban akarna meggyozni masokat arrol, hogy hulyek es rosszul dontottek, vagy eppen igy probalna felnyitni a szemuket, akar akaratlanul, akar nem - es nem a szokasos alpari stilusban.
Minden gyulesen vannak, akik direkt bekiabalnak, hogy megzavarjak a tobbieket, minden bkozepben van valaki, aki az ellenfelnek drukkol, minden moziban van egy ember, aki direkt elore mondja a sztorit, ez egy ilyen vilag. -
[off] Ez nem igaz. Ezt a videót és a karbantartásokat sem rosszindulatból linkelem be. Hiszed vagy sem, de engem ÉRDEKEL a játék... csak nem becsukott szemmel élek és nem tagadok mindent, mit TE. Várom, mi lesz a sorsa. -
Szerinted? Direkt osszevalogatja az osszes lepontozott reviewt, a rossz videokat, a negativ velemenyeket, direkt azonnal linkeli ha megint nem megy a szerver. Ha a jo szandek vezerli kedves Aullaht, akkor inkabb nem kellenek ilyen joakarok az eletben :) De nem az vezerli. De, ami miatt respekt neki, legalabb kulturaltan teszi, nem alpari stilusban, mint par agyhalott. -
Di3Hard #15617 Vámpir mire jó, illetve hogyan szerezhetek? WTS nélkül. -
ez csak tipp, acsik között nem számolja?