sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    A tömeg önmagában a publik instákban nem is zavarna, de az, hogy 10-12 ember áll lesben a bossokra várva, az már igen. Ilyenkor megállok, várok 2-3 spawnt és utána szépen reportolok mindenkit, aki ott van azonnal veri le a bosst. Szarok bele, hogy bot e az illető, vagy épp játékos aki farmolaj a bosst, amíg egy légtérben vagyunk, ez engem zavar.

A Dark Anchornál ugyanez a helyzet. Ugyanazt a zerg van itt is, mitn anno a GW2-ből a random eventeknél. Nagyon jó dolog, meg tetszik az egész, de az, hogy összecsődül hirtelen 10-15 ember egy kvázi 4 fős csapat erejéhez készült eventre, az látványnak kiváló, de kihívásnak lófasz. Arról nem is beszélve, hogy lootért és értékelhető progressért 10%-ot kellene beleverned a bossba, ami azt jelenti, hogy a 15-20 ember fele biztos, hogy lemarad a lootról, ha nem tud 1 sec alatt valami nagyot ütő spellt vagy abilityt elnyomni. Én simán beraknám ezt phase területnek, és minden egyes újabb kör/"spawn" már a phaseben található emberek számához képest erősödne, úgy, hogy ha 20-an ütik a DA-t, akkor a boss a végén legyen kurva erős, ne pedig 2 sec alatt haljon.

Kveszteket illetően, most vagyok 31, és folyamatosan 3-4 szinttel vagyok az aktuális küldetések felett. Sok küldetést fel lehet venni a régi helyszíneken, mert megjelennek bizonyos NPC-k, egy korábbi, máshol teljesített kveszt következményeképpen.

Ami viszont csalódás, bár csak most tűnt fel, hogy elkezdtek az egyes random publikus dungeonok és dwellek alaprajzai ismétlődni. Más a környezet meg a textúra, de a felépítése és a bejárható útvonal azonos. Nem vészes, csak meglepődtem.

A vicc az, hogy a legtöbb ilyen apróság, amely szemet szúr, az pont a multiplay résznél jön elő. A küldetések és a világ, amikor szólóban nyomod, tökéletes, magával ragadó és felveszi a versenyt bármelyik eddigi TES résszel.

ui: illetve van egy dolog, ami még zavar. Én imádom a szinkront, szinte tökéletes a szinkronszínészek játéka. De, annyira furcsa számomra, amikor a random bajbajutott NPC-k esetében néha felismerek egy-egy korábbi hangot, vagy a Skyrimból vagy egy korábbi NPC-től :) Pl, Brynjolf hangján most egy elf szólal meg. Annyit játszottam a Skyrimmal, hogy ez hirtelen meg tudja törni a varázst egy pillanatra. De mindez persze csak saját egyéni probléma, 10 emberből 9-nek biztos, hogy fel sem tűnik.