sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #15625
    Hát igen, egy idő után egy kaptafára mennek a mini dungeonök, de ez nem olyan nagy baj.

A boss farmolás majd alakul mert vmi q&a-ban volt, hogy hamarosan lesz vmi timer és nem fog menni a farmolás. Az is jó lesz, hogy a ládák nyitásával mindenkinek esik belőle vmi, mindegy ki nyitja és a bossok is elkezdenek majd dobálni cuccokat. Szóval az irány mindenképp jó.

Nekem még egy AH hiányzik... egyre inkább. Írtam korábban, hogy működik ez a guild store-os cucc, de mostanában nem nagyon megy. Volt ami kihalt egy idő után, van ahol gyakorlatilag sem venni sem eladni nem lehet semmit (nekem nem sikerült még). Próbálgattam többet (most is benne vagyok néhányban), de nem nagyon találok olyasmit amit szeretnék venni...és amit meg el akarnék adni azt sem veszi senki:) (jó, lehet szart árulok).

A legtöbbet mostanában a publicon menő spammelésből profitáltam. Sikerült eladni lila cuccokat, alapanyagot, stb stb jó áron, meg venni is sikerült ami kell.

példe, guild storeokban ilyen 3-4kért pakolgatják be az alap motif könyveket....a legtöbbet meg megveszem a spamelőktől 600-800 pénzért. Nyílván a ritkákat nem, de azért van határ.

Tudom, hogy ezzel kisebbségbe szorulok, de egy régiós AH segítene.

Mondjuk annak örülök, hogy ez a legnagyobb gondom a játékban. Még mindig élvezem a questezést, a dungeonöket, a felfedezést. És már körvonalazódik egy következő karakter is, szal én biztos el leszek vele még egy jó darabig.