sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Chris
    Engem néhány dolog zavar csak jelen fent nevezett játékprogrammal kapcsolatosan. Bár még mindig csak egy majdnemharmincas szintű baka vagyok, de a három fajta ismétlődő és a skyshard-boss-"eztviddidekveszt" sémára épülő mini-public dungeonok kicsit rombolják az illúziót, de a bosst spawnkempelő és azt 15 mp-ként lefarmoló tömegek a leginkább. Emellett a zónákban elérhető kvesztek száma sem olyan rettenetesen magas, hogy belefulladnék, épphogy nagyjából mindet meg kell csinálni ahhoz, hogy ne maradjon el a szint a szükségestől.

Az már mondjuk inkább csak ízlés dolga, hogy számomra megerőszakolja az élményt, mikor alacsony szinten, kvázi még fakarddal harcolva is már ősi szellemeket/démonokat/daedrákat/stb. kell felpofozni, úgy ugrálva a létsíkok között, mintha az csak egy séta volna a parkban. Értem én, hogy a nagy robbanások, az 1 nm-re jutó minél nagyobb számú mágikus lény/szellem/mágia, a színes-szagos dolgok kellenenek a publikumnak, na de mi van a fokozatosság-fokozhatósággal? Ez olyasmi, ami még nem túl mély tapasztalataim szerint sem volt abszolúte jellemző eddig a TES játékokra.
    Ezeket meg néhány apróságot leszámítva minden remek, az egyetlen játék ami képes leültetni a gép elé mikor szabad vagyok.