The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyílván nem azt amit kapott, kár feszegetni, nem sok értelme van.

A mohának mindig a déli oldala fás!

j0nNyKa
írok egy rövid összehasonlítást 2 karakter típusról
mindkettõ 10-es szintû, nyilván késõbb változhatnak az erõviszonyok

a) sorc, light armoros, destro stuffos, pontok nagy része magickára pakolva
b) sorc, heavy armoros, resto stuffos, pontok nagy része healthre pakolva

a) k**** erõs
b) k**** gyenge

összehasonlítás vége.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darth devil
Engem komolyan érdekelne, h aki lehúzza a játékot az pontosan mit is várt a játéktól.

War, war never changes.

j0nNyKa
no, hát usa szerver az így 300x jobb állapotban van, mint az eu 😊
volt egy 10es karim, akihez nem nyúltam ebben a bétában, gyorsan megpróbáltam vele 3 questet mindkét szerveren, usán perfektül pöccre mentek, eun egyiknél sem történt, aminek kéne
nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz hír..

Ha nem mûködik az ESC gomb, nyomjatok "." (free pointer) gombot, utána mûködni fog.
Amikor elsõre futottunk neki
(full randomokkal, viszont hozzátenném iszonyat, hogy itt eddig agyatlan, trollkodó, stb group tagokkal még nem találkoztam. iszonyat rendes mind, és odafigyel mindenki a másikra... na mindegy, nekem ez hatalmas élmény volt végre, más mmo-k után, ahol instant köpködés megy)

majd leesett az állam... és volt boss aminek 3-4x kellett nekimennünk, hogy rájöjjünk, mi a csuda volt az ami eltett minket a spájzba. A látványról nem is beszélve... én pont ezt vártam egy dungeontõl egy MMO-ban. Volt egy boss, ahol 5. alkalommal jöttünk rá, hogy amúgy lehet szakítani azt a képességét, ami maga körül -még a tankot is- szinte one shotolja. x) Apró örömök.

twitch.tv\mnk_official

j0nNyKa
sztem ha törölsz egy version file-t, átnevezed a mappát -EU-ra, és launchert indítva letöltöd azt a ~60 mega különbséget, ami a két verzió között van, meg tudod nézni
de most mindenesetre rápróbálok én, aztán mondom mi van 😊

update: ja, megy így faszán, annyi hogy launcherbõl nem fog indulni, csak eso.exe-vel
az elõzõ bétából megmaradt karakterek is látszanak ugyanúgy az usa szerveren is, úgyhogy könnyedén tesztelhetõ

j0nNyKa
na örülök ezeknek amiket írsz, én még nem próbáltam õket
szuper

PiszkosFred
Aki esetleg maradt US szerveren, nem váltott régiót, írja már le, hogy õ is tapasztalt ilyen bugokat (ESC gomb, nem spawnolo bossok, beragadt questitemek, stb). Kíváncsi vagyok, mennyire általános a dolog. Köszi elõre is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"rohadt sokat kell gyalogolni (vagy lovagolni)" - ez fícsör, ezt nem fogják "kijavítani", a TES egy ilyen világ. A kóborolva felfedezést magasan jutalmazza a játék (xp-ben is, de nekem személyesen élményben is).
Nos, leírom az én esetemet a hétvégi bétával kapcsolatban. Elöljáróban: rettenetesen vártam a hétvégé t. A 2 héttel ezelõtti béta nagyon meggyõzõ volt, beleszerettem a játék hangulatába.A mostani hétvége viszont kiverte a biztosítékot nálam.

Nem részletezem nagyon, a lényeg, hogy az utóbbi 2 napban 3x töltötte le nekem a játékot és aztán törölte le mindenestül az "The Elders Scroll EU" mappát. Ezt mindig akkor csinálta amikor rányomtam végre arra hogy play. Elhihetitek, hogy a 3. után már egy dárdát szívesen beledöftem volna a készítõkbe. De írtam nekik a support-ra egy email (ingerült de mégis udvarias hangnemben) és amit tanácsoltak az "megoldotta a problémát". Bemásolom ide is, hátha segíteni fog valakinek bár már eléggé a végén járunk a bétának.

Following the steps below should allow you to play without needing to reinstall the game.

Click on the launcher icon in the taskbar and select "Close Window"
If players have a desktop shortcut for the game, they should delete this as well
Please note: It is important that players only delete the shortcut, not the game file itself
Open the install folder (most often C😛rogram Files (x86)enimax Online)
Depending on the client that is installed (NA or EU), players should open the folder of the server they wish to play on
For NA server:C😛rogram Files (x86)enimax OnlineThe Elder Scrolls Onlinegameclient
For EU server:C😛rogram Files (x86)enimax OnlineThe Elder Scrolls Online EUgameclient
Locate and open the file titled eso.exe
If they choose to, players can now recreate a shortcut from that folder directly

A játék viszont most nagyon bugos lett. Ügye a fõvárosba megyünk rögtön, ahol viszont a questek összevissza vannak, rohadt sokat kell gyakologolni (vagy lovagolni😊, és nem is lehet mind1iket befejezni. Szerencséje van a Zenimax-nak, hogy már megvettem a játékot, mert ha csak most próbáltam volna ki a játékot ezen a hétvégén akkor úgy dobnám, mint döbbent malac a romlott barackot. 😛 Azért reménykedem, hogy ezeket a gyermekbetegségeket hamar kinövi a játék.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

ünneprontó.
Craftot mellõztem jelen bétában teljesen. Írnak majd róla úgyis 6000000x (bár mirõl nem)
Új területek nagyon adták... talán 1 v 2 bugos questbe botlottam bele, de laza volt 24ig húzni magam (PVP-re csak benéztem, ott tuti ment volna még vagy 2-3 szint).

A 2. dungeonök.... na azok fenomenálisak. 😊 Végigmentem mindegyiken 3-szor. Annyira élvezetes... felvettem videóra 3-at, hamarosan feltöltöm õket, habár spoiler gyanús, de akit nem érdekel, maga akarja megnézni, majd nem nyitja meg. Viszont Sorcerer Healerként iszonyat faja volt. Úgy éreztem a sok templar videó mellé, ideje volt egy kis sorci nézõpont is. 😊

twitch.tv\mnk_official

zoomolj ki is maris tps

j0nNyKa
mondjuk nemtom mennyire ölöd meg a trollkodást ilyen erõltetett direkt-trollkodással, sztem próbáljuk ki, hogy a játékról beszélünk (mégiscsak az utolsó béta van meg minden), aztán see how that goes
na? új területek? craft? 2. dungeonök? stb?

Hm, sziasztok, ez a Titanfall topikja?

twitch.tv\mnk_official

Milyen FPS?

PiszkosFred
Látod, ég is föld a két kommented. Mert ez utóbbi a te véleményedet tükrözi, amelyet el kell fogadni (egyetérteni vele nem kell, de elfogadni el kell). De az elõzõ egy kinyilatkoztatás volt a részedrõl, "mindenki tudja" és "nem érdemes vitatkozni" kifejezésekkel. End of story. 😊

Myselor
nem én voltam a hülye hogy nem tudta elsõre felrakni a launcher amit kellett.többeknek is volt ilyen random gondolja utána néztem de oké hülye vagyok.a másik dolog én szerintem sokan vagytok elfogultak de tényleg nem vitatkoznék.nem nyújt többet mint a newerwinter Online csak ez fps én szerintem.aztért korábban nézegettem videókat és hogy mondjam nekem kevés ez ennyi de tényleg idiótázzatok le nekem mindegy .
Mit írtál Jonnyka? Nem tudok olvasni, csak (s)írni.

twitch.tv\mnk_official

j0nNyKa
igen mert hármat kattintani, meg 2 mondatot elolvasni ecdl nélkül teljesen esélytelen
yep.

PiszkosFred
Ne bántsátok, igaza van. Három napja tölti a klienst, ami másnak 5-10 óra, sávszéltõl függõen. Már ezen kellõképpen leírta az egészet, de becsületére legyen mondva (meg a kvázi nulla hozzáértésére), letöltötte, végül csak megoldotta. Aztán játszott kemény 3 órát a két poszt között, amellyel elért maximum 5-6 szintre - incl szökés, mert elsõ karaktere volt -, amely szinten tényleg menj ide, menj oda kvesztek vannak, ha az Indoril házat nézzük.

Ezek után mit vártok? Inkább örülni kell, hogy nem fogjuk többet látni a játékban, sok sikert kell neki kívánni a következõ játékához (meg esetleg beíratni egy ecdl tanfolyamra, hogy gyorsabban menjen az install), és kész.

yesname
Szakadok. 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

neked*
Nézd csak mit hoztam nekem:

,.!? (írásjelek, hasznád egészséggel) <#vigyor5>
Count Adyn
kb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ne vegyél mérget rá, nincs versenytársa és ez nagy elõny.

"mindenki tudja": beszéltél mindenkivel? Valószínûleg nem. Az elõrendelések szerint nagyon sokan vannak, akik szintén nem beszéltek "mindenkivel" és elõrendelték. Ráadásul õk - veled ellentétben - 1 óránál több idõt töltöttek a játék megismerésével.
Persze ettõl még lehet, hogy ez tényleg nem neked való játék. Ahhoz is jogod van, hogy ne szeress fizetni mások munkájáért, hanem ingyen akard. Ebben az esetben viszont teljesen rossz helyen keresed a társaságot szerintem.

j0nNyKa
szvsz ne etessétek, egyrészt látszik a... khm, különbség agyban, másrészt ez a jószág nem fog úgysem fizetni játékért -> eltûnik innen hamarabb
ha nem válaszoltok neki, méghamarabb 😊

Jól van, most már tudod, hogy hova menjél.
Unom már az ilyen hozzászólásokat.

Jó ég... Ennyi ésszel csoda, hogy meg tudtál kérni valakit, hogy kapcsolja be neked a számítógépet.

Myselor
hát mit ne mondjak ez elég gagyi lett.tényleg csúnyább mint a skyrim mondjuk ez zavar a legkevésbé.de hogy fakó színei vannak tényleg az tuti pedig itt aztán nem csak hó meg ilyenek vannak.érdekes az biztos.a harc is elég buta és a küldetések is nagyon egyszerûek semmi izgi eddig csak egy butitott skyrim.nemtudom majd holnap még jobban meglesem de ez eddig nem ér pénzt számomra nem hogy havidíjas legyen ez tényleg vicc srácok és mindenki tudja hogy ez kevés lesz lehet vitatkozni de nem érdemes persze kinek mi.
Myselor
jaja,és most nem volt failed.úgytûnik nem csak nálam volt a gond.nem is érdekel csak legyen meg mostmár 😊
na ez erdekes, en most doshaanban questeltem es egy darab bugos questem se votl o.O

Begyorsult a letöltés?

Myselor
lehet hogy a végén még tudok majd vele játszani.applying patch van xd
Sajnos csak megerõsíteni tudom, sok questet nem tudok befejezni, nincs ott a fõhõs, vagy nem indul el egy folyamat. Néha csak nem jelenik meg amit meg kéne tapizni item, ilyenkor segít a relog, de ez is igen kellemetlen.

Nagyon össze kell szedniük magukat, de ami fejlesztés történt az elõzõ béta óta az azt mutatja, hogy jó gárda van ott, csak nem a questek javitásán volt eddig a prioritás.

Viszont, ha ez így marad, aklor készülhetnek a botrányra. Ilyenkor szokott jönni az extra ingyen hónap, vagy valmi ingame item (pl ló?), mint kárpótlás. De reméljük ezt nem akarják és kikavítják a hibák jelentõs részét.

Valami elképesztõ mennyiségû bugos quest van, sokkal rosszabb a helyzet mint az elõzõ bétában. Most már én is parázok az indulástól. Erre a hétvégére hagyom is szerintem. megvan hogy nord nightblade leszek íjjal és 2h fegyverrel.
2 hét early access-ig.
PiszkosFred
Ha beszarik az UI (vásárlás, vagy nem mûködik az E gomb, esetleg az ESC se), akkor bindelt a "mail/postaláda" funkciót az F12-re, és ilyenkor csak nyomd meg azt. Gyors, és se reloadui se relog nem kell.

PiszkosFred
Francokat van ingyen 😊 Több pénzt költöttem f2p játékokban a megvásárolható extrákra, mint az ESO 4-5 ezres havidíja. Csak a neverwinter elvitt annyi pénzt nálam, amelybõl más egy hónapig él, én csak vettem pár inventory slotot, pár extra társat, mountot, egy kis boostot, a szokásos faszságokat.
Amiket az p2p rendszerben megkapod a havidíjért cserébe, azért rendszerint a f2p-ben vagy fizetsz, vagy órákat grindelsz, hogy melegyen.

Család, meló, háztartás után a lóf*sz se fog grindelni, ezért fizetek. Én örülök, mert pénzzel megszerezhetem, a fejlesztõ is örül, mert jön a pénz. És kettõnk közül én vagyok ilyen esetben a balfasz, de mégis kifizetem, mert nincs idõm se kedvem az esti 1-2 órát elcseszni farmra. Semmi sincs ingyen.

rage
S én is bedobnék egy eddig még fel nem használt kulcsot a közösbe, hátha valaki örül neki

5JFJTWN7HTXXKHHH9CPM

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Mai eddigi legérdekesebb bug az volt, mikor egy dungeonban sétálva épp sehol senki, majd a következõ pillanatban meghaltam a semmitõl, s nem mûködött a revive, sem az E sem az R.
Maradt a log off - log on...

Illetve bizonyos kereskedõknél bejön egy bug report ablak, de az legalább nem ilyen showstopper error...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

PiszkosFred
Relogot próbáld meg ha nincs ott a boss, ha 2-3 alkalom után sincs, akkor annyi. Ma annyira szar ez a quest npc/boss spawn/despawn rész - a korábban már leírt dolgok miatt -, hogy ha én dönténék, nem jelenne meg a játék április 4-én. Így nem szabad. De hát, teszt van.

Az EU szerverek is pl még amcsiban vannak, nem a német parkra csatlakoztunk rá, arra majd a premierkor fogunk. Már kettészedték a két kiszolgáló egységet, de egyelõre nem hozták át euba, mert a hétvégén van a legnagyobb létszám, és ha bekrepál, akkor helyben hamarabb tudják javítani, amit kell. Ezért is bízok abban, hogy mindez a terhelés és a limitek feszegetése miatt van.

rage
Köszönöm, így már értem, miért nem találtam, úgymond 😊
Most némely quest nálam megakadt, mert mindig eljutottam egy boss-ig, (Doshia, Norion, meg egy kígyó-szerû nem tudom mi) s azok valahogy még nem mennek. 😊 Persze, a világban még így is akad rengeteg, majd fejlõdök, ahogy lentebb is írták.

Néhány quest meg azért akadt el, mert nem volt ott, akinek lenni kellett volna (bugos volt)

PiszkosFred
Van main story, a próféta vonal, de le van tiltva a 2. küldetés után, hogy ne legyen spoiler. Ezen kívül minden zónának van saját sztori vonala, amely a közelmúlt eseményeit vagy a háborút érinti, vagy lokális problémákat érint (lásd Morrowindben a Nagy Házak viszonyát, vagy a Daggerfall és/vagy Akaviri invázió nyomait, követezményeit, stb), amely több kis apró lokális küldetésbõl áll össze egy egésszé, majd egy végsõ nagy csatává, ahol nagyjából elsimítod/megoldod a dolgokat úgy, hogy te döntesz a végén.

A mágusok meg a harcosok egyelõre saját sztorival mennek, összefüggõ teljes történetet adva, ahogy haladsz a székházakon keresztül.

rage
Itt van olyan, hogy fõ küldetésvonal?
Vagy az adott helyszínek különbözõ küldetéseit csináljuk meg tetszés szerint? Illetve a guildekét, amikkel eddig találkoztam.

Mondja a troll mi ? 😊 emlékszem a guild wars topicra amikor jópáran rád szálltak emiatt. 😊 Én persze szóltam, jellegzetes magyar szokás, 8-an 1-re menni, békén hagyhatnának. De te õket is alulmúlod kicsi troll. 😊 Ha gondolod meg is keresem neked.

j0nNyKa
lenyitod, eteted.

Szerintem a b2p a legjobb forma jelenleg a funcom a secret wroldel kidolgozott egy tökéletes megoldást. De a Teso nál egyenlõre a p2p is megáll. De aki droidokra épít az egye meg a levesét.

Apjuk f...át a skyrimeseknek.(bocsesz) Aki egy kicsit is otthon van az MMO világában, az pontosan tudja, hogy nem lehet akármilyen hûû de csecse grafikát csinálni, mert nincs az a gép ami elvinné. Mindig kompromisszumot kell kötni, hogy szép is legyen, de még mûködjön is. Szerintem amilyen grafikát leraktak most a TESO-nál, háát le a kalappal elõttük. Fõleg, hogy még faszán optimalizálva is van. Na de nem ragozom. Mentem, jó éjt.