The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mohának mindig a déli oldala fás!
mindkettõ 10-es szintû, nyilván késõbb változhatnak az erõviszonyok
a) sorc, light armoros, destro stuffos, pontok nagy része magickára pakolva
b) sorc, heavy armoros, resto stuffos, pontok nagy része healthre pakolva
a) k**** erõs
b) k**** gyenge
összehasonlítás vége.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
War, war never changes.
volt egy 10es karim, akihez nem nyúltam ebben a bétában, gyorsan megpróbáltam vele 3 questet mindkét szerveren, usán perfektül pöccre mentek, eun egyiknél sem történt, aminek kéne
nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz hír..
(full randomokkal, viszont hozzátenném iszonyat, hogy itt eddig agyatlan, trollkodó, stb group tagokkal még nem találkoztam. iszonyat rendes mind, és odafigyel mindenki a másikra... na mindegy, nekem ez hatalmas élmény volt végre, más mmo-k után, ahol instant köpködés megy)
majd leesett az állam... és volt boss aminek 3-4x kellett nekimennünk, hogy rájöjjünk, mi a csuda volt az ami eltett minket a spájzba. A látványról nem is beszélve... én pont ezt vártam egy dungeontõl egy MMO-ban. Volt egy boss, ahol 5. alkalommal jöttünk rá, hogy amúgy lehet szakítani azt a képességét, ami maga körül -még a tankot is- szinte one shotolja. x) Apró örömök.
twitch.tv\mnk_official
de most mindenesetre rápróbálok én, aztán mondom mi van 😊
update: ja, megy így faszán, annyi hogy launcherbõl nem fog indulni, csak eso.exe-vel
az elõzõ bétából megmaradt karakterek is látszanak ugyanúgy az usa szerveren is, úgyhogy könnyedén tesztelhetõ
szuper
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem részletezem nagyon, a lényeg, hogy az utóbbi 2 napban 3x töltötte le nekem a játékot és aztán törölte le mindenestül az "The Elders Scroll EU" mappát. Ezt mindig akkor csinálta amikor rányomtam végre arra hogy play. Elhihetitek, hogy a 3. után már egy dárdát szívesen beledöftem volna a készítõkbe. De írtam nekik a support-ra egy email (ingerült de mégis udvarias hangnemben) és amit tanácsoltak az "megoldotta a problémát". Bemásolom ide is, hátha segíteni fog valakinek bár már eléggé a végén járunk a bétának.
Following the steps below should allow you to play without needing to reinstall the game.
Click on the launcher icon in the taskbar and select "Close Window"
If players have a desktop shortcut for the game, they should delete this as well
Please note: It is important that players only delete the shortcut, not the game file itself
Open the install folder (most often C😛rogram Files (x86)enimax Online)
Depending on the client that is installed (NA or EU), players should open the folder of the server they wish to play on
For NA server:C😛rogram Files (x86)enimax OnlineThe Elder Scrolls Onlinegameclient
For EU server:C😛rogram Files (x86)enimax OnlineThe Elder Scrolls Online EUgameclient
Locate and open the file titled eso.exe
If they choose to, players can now recreate a shortcut from that folder directly
A játék viszont most nagyon bugos lett. Ügye a fõvárosba megyünk rögtön, ahol viszont a questek összevissza vannak, rohadt sokat kell gyakologolni (vagy lovagolni😊, és nem is lehet mind1iket befejezni. Szerencséje van a Zenimax-nak, hogy már megvettem a játékot, mert ha csak most próbáltam volna ki a játékot ezen a hétvégén akkor úgy dobnám, mint döbbent malac a romlott barackot. 😛 Azért reménykedem, hogy ezeket a gyermekbetegségeket hamar kinövi a játék.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Craftot mellõztem jelen bétában teljesen. Írnak majd róla úgyis 6000000x (bár mirõl nem)
Új területek nagyon adták... talán 1 v 2 bugos questbe botlottam bele, de laza volt 24ig húzni magam (PVP-re csak benéztem, ott tuti ment volna még vagy 2-3 szint).
A 2. dungeonök.... na azok fenomenálisak. 😊 Végigmentem mindegyiken 3-szor. Annyira élvezetes... felvettem videóra 3-at, hamarosan feltöltöm õket, habár spoiler gyanús, de akit nem érdekel, maga akarja megnézni, majd nem nyitja meg. Viszont Sorcerer Healerként iszonyat faja volt. Úgy éreztem a sok templar videó mellé, ideje volt egy kis sorci nézõpont is. 😊
twitch.tv\mnk_official
na? új területek? craft? 2. dungeonök? stb?
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
yep.
Ezek után mit vártok? Inkább örülni kell, hogy nem fogjuk többet látni a játékban, sok sikert kell neki kívánni a következõ játékához (meg esetleg beíratni egy ecdl tanfolyamra, hogy gyorsabban menjen az install), és kész.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
,.!? (írásjelek, hasznád egészséggel) <#vigyor5>#vigyor5>
Persze ettõl még lehet, hogy ez tényleg nem neked való játék. Ahhoz is jogod van, hogy ne szeress fizetni mások munkájáért, hanem ingyen akard. Ebben az esetben viszont teljesen rossz helyen keresed a társaságot szerintem.
ha nem válaszoltok neki, méghamarabb 😊
Unom már az ilyen hozzászólásokat.

Nagyon össze kell szedniük magukat, de ami fejlesztés történt az elõzõ béta óta az azt mutatja, hogy jó gárda van ott, csak nem a questek javitásán volt eddig a prioritás.
Viszont, ha ez így marad, aklor készülhetnek a botrányra. Ilyenkor szokott jönni az extra ingyen hónap, vagy valmi ingame item (pl ló?), mint kárpótlás. De reméljük ezt nem akarják és kikavítják a hibák jelentõs részét.
Amiket az p2p rendszerben megkapod a havidíjért cserébe, azért rendszerint a f2p-ben vagy fizetsz, vagy órákat grindelsz, hogy melegyen.
Család, meló, háztartás után a lóf*sz se fog grindelni, ezért fizetek. Én örülök, mert pénzzel megszerezhetem, a fejlesztõ is örül, mert jön a pénz. És kettõnk közül én vagyok ilyen esetben a balfasz, de mégis kifizetem, mert nincs idõm se kedvem az esti 1-2 órát elcseszni farmra. Semmi sincs ingyen.
5JFJTWN7HTXXKHHH9CPM
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Maradt a log off - log on...
Illetve bizonyos kereskedõknél bejön egy bug report ablak, de az legalább nem ilyen showstopper error...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az EU szerverek is pl még amcsiban vannak, nem a német parkra csatlakoztunk rá, arra majd a premierkor fogunk. Már kettészedték a két kiszolgáló egységet, de egyelõre nem hozták át euba, mert a hétvégén van a legnagyobb létszám, és ha bekrepál, akkor helyben hamarabb tudják javítani, amit kell. Ezért is bízok abban, hogy mindez a terhelés és a limitek feszegetése miatt van.
Most némely quest nálam megakadt, mert mindig eljutottam egy boss-ig, (Doshia, Norion, meg egy kígyó-szerû nem tudom mi) s azok valahogy még nem mennek. 😊 Persze, a világban még így is akad rengeteg, majd fejlõdök, ahogy lentebb is írták.
Néhány quest meg azért akadt el, mert nem volt ott, akinek lenni kellett volna (bugos volt)
A mágusok meg a harcosok egyelõre saját sztorival mennek, összefüggõ teljes történetet adva, ahogy haladsz a székházakon keresztül.
Vagy az adott helyszínek különbözõ küldetéseit csináljuk meg tetszés szerint? Illetve a guildekét, amikkel eddig találkoztam.