Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nem vészes szerintem a tűzsebzésre odafigyelni. Egy-két armor darabodba raksz rá resistet és csókolom és ez még nem is nagy "statvesztés". Hp szívása nagyon jól ellensúlyoz, plusz van olyan skillje amivel x ideig 75% sebzést nyel el ami pvpben nagyon jó, mert sokan tolnak fire alapú siege weapont. (Elsőre én voltam a Jani és beálltam egy adag piros karikába és meg is döglöttem, aztán rájöttem, hogy nem igazán kéne így, hogy többet sérülök. )
Amúgy a képen már az utolsó kiéhezett szakaszban volt a karakter és ott elég creepy már mint észrevettétek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebonheart oldalon tolom és ott Riftenben vannak spawn helyek ahol spawnolnak a vámpírok/vérfarkasok, de hogy pontosan mikor az csak theorycraft szagú egyelőre nekem. Sokan azt mondják, hogy teliholdkor, de már hallottam mást is. Én eddig csak vérfarkast olvastam chaten amikor ott voltam, hogy találtak, mert én 2-3 nap után meguntam a keresgélést esténként és guildből volt is valaki aki meg tudott harapdálni.
Szintén Riftenben volt egy szépen eldugott oltár, ahol meg kellett harapnia és utána egyből ott volt egy kriptába vezető quest a beavatással.
Edit: mindenesetre az utolsó frakcióbeli zónában mindenképp át lehet alakulni. Fontos, hogy ne öljétek meg ha láttok, hanem ha 3-4 ütés után sem dobja fel, hogy megfertőződtél, akkor öljön meg téged és akkor biztos jó lesz. Többször is látok raidnyi embert egy groupban akik keresik a spawnhelyüket.