The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha minden más MMO kezdéshez hasonlítjuk, akkor egész jól állnak.
Idõvel majd minden meglesz..
Sõõt! Ha ez még fokozatosan nehezedik majd akkor még jobb.
Nekem ez kell, végre egy MMO ahol van kihívás. (Újra..)..
Mondjuk ezért voltam kíváncsi nagyon mi igaz a dungeonok skálázható nehézség szintezésébõl. Az megmentené õket részint.
Persze akkor még mindig ott vannak a alapterületek.
Háát bakker..majd itt mondjátok, hogy 1-2 ütés minden mob..
Persze jó csapattal (tank, healer stb) akik tudnak is játszani a karakterükkel, azzal megoldható. Igen..megoldható, Nem..nem könnyû.
Mondhatjuk úgy is, hogy szarrá szednek.
Jó, ha jóval magasabb szintû csapat megy le..az más tészta.
Ha valakit érdekel, elég nagy támadás alatt állnak a p2p miatt, itt van egy válasz reakció és persze a viszont válaszok. Ez persze összefügg a tömegterméké válás folyamatával, így ezek az emberek gond nélkül elhiszik egy ekkora projekt tud f2p lenni. Hátrányok és elõnyök, erre szoktam mondani ha valaki erre fõz akkor egye is meg utána.
mindegyik béta alatt találtam új questeket, amiket azelõtt nem
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Rengeteg ilyen küldetés van, amelyet csak akkor veszel észre, amikor az "elsõ lépés" már megtörtént. Majdnem minden barlanghoz, vagy gyanúsan egyedi épülethez, építményhez tartozik valami vagy valaki, aki akar azzal valamit. Tudom, katyvasz ez így elsõre, de tényleg dugig van rejtett vagy nem épp szem elõtt levõ küldetésekkel a világ. 8-10 szinttõl kezdve meg aztán pláne.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A mohának mindig a déli oldala fás!
Alapból nem volt semmi gond a letöltés sebességével, amikor ügye nem volt béta, de lehet, hogy most mennek a szerverek és talán köze lehet, hogy le limitálták, bár ez azért nem valószínû.
Pedig elviekben õ is nyolcas.
Így inkább magasabb küldetéseket pláne nem csinálok.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
N7RNT46TNR54D7MG5AAH
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jól érzem magam benne...és számomra egy mmonál ez a legfontosabb.
No majd meglátjuk. Köszönöm a magyarázatot.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Idegesítõ a bugos kvesztek tömege, de a fejlõdéshez ezek fele is bõven elég.
A másik az UI bug, bár az egyre kevesebbszer fordul elõ már, de van. Ezt egy sima bindelt mail funkció megoldja, de azért ezt sem kellene bennehagyni a premierre, kétségtelen.
Semmilyen más bug nincs a játékban, én nem találtam legalábbis. A texturák még élesebbek - szerintem cserélték nagy részét -, a mozgás és a harc már-már olyan, amilyennek kellett volna lennie fél éve is 😊, a hangok pedig valami fantasztikusak. Az elsõ két bekezdésben foglalt dolgokat megoldják, akkor nem lesz itt gond.
Csak, oldják meg...
Edit: természetesen nem fogsz tudni a nagy zónákba egybõl elmenni az Mmo-s keretek miatt, de még így is lesz mit felfedezni.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
twitch.tv\mnk_official
Csak ugye mivel egy tonna bugos ezért kevésnek bizonyul.
Akkor az én hibám igen. Valamit rosszul csinálhatok...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ugyanis lvl 10en main questbe mennem kellett megint heritagebe, ami (milyen meglepõt fogok most írni!) bugos(a kislány a baltájával nem omlasztotta le a barlangot), így pont a PVE szabadságot nem láthattam még.
Mesélnél ? Több quest esetleg random questek, hirdetõtáblák? Tényleg érdekelne.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Azonban, ha a "lvl10 után jön az igazi móka" alatt a pvp megnyílását érted, az az egy dolog ami soha nem érdekelt az mmokban. Végjátékban az insták, raidek, loot és a társaság az ami nekem fontos.
Lotro ban egyszer nem dueleztem, nem mozgat.
Mindenképpen megvárom az elsõ véleményeket és csak akkor amikor már csak 1-2 küldetés lesz bugos.
Azért valljuk be nem vagyunk elhalmozva annyi questtel hogy nem gond ha szintenként 2-4 quest bugos.
Legalábbis nekem 1-10ig az összes questet meg kellett csinálnom és még ígyis csinálnom kellett 1-2 szinttel az aktuális szintem felett lévõ questet, hogy fejlõdjek.
How much can you take,before you snap?
bocs,ha volt már, annyi hsz érkezik,hogy képtelenség követni.
erre a hibára van valami megoldás?
"eso encountered a fatal error. (Error 12)
Description: Client Fatal Error"
egész napi szenvedésnek,meg letöltésnek ez lett az eredménye...
How much can you take,before you snap?
én elhiszem, hogy ennek csak egy része ténylegesen script para, egy nagyobb része simán a szerver hibája, de ettõl nem lesz jobb így 2 héttel az éles elõtt 😊
így nem akarok belépni
Én egy repairt rányomnék a versioninfo file törlése után.