sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Most ugy beszelunk mar lassan errol, mintha vedeni kellene egy-egy forgalmazot, boltot vagy kereskedot, barmit, pedig senki sem allitotta, hogy A jobb mint B. Viszont mindenkinek megvan a rutinja (modszerre gondolok elsosorban), ahogy vagy ahonnan be szokta szerezni a dolgait. En csak azt tudom ajanlani, amit vagy akit ismerek, ezert is linkelem a CDG-t mindig, mert oket ismerem, kezdetektol fogva naluk vasarlok. Ha ad valaki linket mas boltrol, azt is kirakom, ahogy a preordert is kiraktam vagy 5-6 bolt kinalataban anno.

2 hete mar - kb -, hogy folyamatosan megy a "kaptatok mar kodot?", vagy "mikor kuldik mar a kodot?" vagy a "kaptam kodot, de vajon az most EA vagy a jatek kodja?" stb kerdesek. Nincs ezzel baj, csak picit kaotikus az egesz, mert a boltok se ragjak a szajba a dolgokat, es a jatekosok sem neznek utana a dolgoknak. Erre irtam en azt - es ezt vallom tovabbra is -, hogy nekem mindig meger az elet barmely teruleten, nem csak most par ezer forint extrat az, hogy egybol el van intezve a dolog. Megvettem 3 peldanyt az eso boltjabol, kesz, vege, mas dolgom nincs, mint beloni a CC-t negyediken es addig is, meg utana is jatszani. Dragabb volt, persze, de ott egye meg a fene, nem kell varni erre meg arra, nem kell izgulni, hogy jo e a kod - mert olvasni am sok ilyet. Oke, fele user error, ezt is tudjuk.

Akinek van otlete, ajanlata, az dobja hozzam vagy irja meg mailbe, es kirakjuk. De addig csak azt tudom ajanlani, amit en szemelyesen ismerek. :)