The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sWbFII
http://www.dealzon.com/deals/cheap-elder-scrolls-online#elder-scrolls-online-imperial-edition

link lemaradt

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Hmmm igen itt még van 60dolcsis Imperial, de azt írja csak amerikának. Ip alapján nézi a rendszer. Aki innen vette hogy csinálta , proxi szerver?

danone
Azt remélem tudod, hogy ezek között 0 db 25%-os van (ami nem expired) 😉
"Lehet valóság alapja, vagy csak érzéki csalódásban volt részem?"
Szerintem érzéki csalódás!
Én mindig találtam elegendõ vasat a blacksmithez,
sõt többet is mint amennyi kellett😊

de pl a "fõzés" engem is érdekelne valaki próbálta?
j0nNyKa
attól függ hogy google létezik-e még 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hol lehetne kicsit többet megtudni a kraftolásról?

Stílusokról, könyvekrõl, upgrade itemekrõl, hol készíthetõ illetve csak bontásokból jönnek, vagy esnek is, vagy kraftolhatóak is?

Azt észre vettétek, hogy azon kariknak, akiknek pl fára van szükségük, folyton érclelõhelyeket találnak, azon karik akik meg vassal bánnak, lépten nyomon fába botlanak?

Lehet valóság alapja, vagy csak érzéki csalódásban volt részem?

A mohának mindig a déli oldala fás!

sWbFII
Köszi a válaszokat vettem a lapot.

danone
létezik még vajon 25%-os kupon?
5 napos standard-ra gondolt, de az csak a hivatalos oldalon van.
10.500

3 napos "elõvel"

http://www.livekodok.com/index.php/component/k2/item/380-eso.html

A mohának mindig a déli oldala fás!

Minden Imperial Editionhöz 5 nap headstart jár, bárhol veszed. (Én pl GreenManGamingtõl vettem 60 dollárért)

twitch.tv\mnk_official

Vagyis 55.
Csak a hivatalos oldalon. 50 euroért.
sWbFII
Hol lehet alap játékot venni 5 nap kezdés elõnnyel? ( mert amiket láttam mindenhol csak 3 nap van, kivéve a hivatalos weboldalon de ott meg drága)
Illetve írtátok reggel hogy kb 10-be kerül a játék na én 12-ért láttam legolcsóbban de abba nincs preorder extra. Vagy az csak olyan "kb 10" volt?

yesname
Ott sem volt és Secret Worldben sincs, de van erõs gyanúm, hogy még sok MMO-ban megoldották ezt jól.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Torzonborz
Vanguard pvp serveren konkrétan ez ment ( open world , no instance még dungeonok sem ). Na az kihívás volt. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

yesname
SWTOR. Az a tökéletes megoldás ami abban van. Hihetetlen mennyire perfect. Ott nincs trainelés, nincs player-zerg "dungeon" questeknél. A TESO nagoyn tetszik és megfogott. Hangulata is. De questelésnél ami itt van az számomra is sajnos akkor minusz pont, hogy... hát nem tudom. Meglátom. Puding próbája az evés. Remélem sokkal több instance-olt dolog lesz, mert az, hogy egy bossos quest nem instanceolt számomra nem nyert. (Vagy legalább skálázódjanak a quest mobok.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Count Adyn
Mióta a RIFT-emet elkavarta a posta azóta csak digitálisat veszek mindenbõl😛 Mondjuk korrektek voltak mert küldtek másikat. Aztán 2 hét múlva megérkezett az elsõ is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sWbFII
köszi.... hát ez így kicsit gáz... mage elõnyben

Uh, jogos. Hát kell neked ilyen világjárónak lenni! 😛 Amúgy megértem, így tényleg macera.

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
Nagyon sok ilyen volt a bétában. Alkalmi zenekaroktól kezdve a naked dancen át, lehetne még sorolni - iszonyat sok az emote és némelyik nagyon álleejtõs. Oké, hogy bugos valami, és emiatt mérges az ember, na de lehet ezt viccesen is kezelni 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ezek nagyon hülyék 😄

nanpolian-bol azert kifakadt az "mmoetikett".

Count Adyn
Mind 3 abomination elõtt relogolnom kellett hogy átvergõdjek itt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

danone
joás! 😄 jól jött volna ez a szék a béta alatt pár questnél 😄
ha olyan kepessegeket hasznalsz ami staminat eszik, annak no a sebzese attol hogy mekkora a max staminad, ahogy a magickat hasznalo spelleke is a max magickatol. ezert is mondom egy ideje, hogy baj hogy minden class ability magickat hasznal es meg a staffok is.

Ez így van. Én is pont ezt a kérdést tettem fel az elején és ezért nem pakoltam staminara csak 1-2t mert stamina regbõl megoldom
sWbFII
Amit nem értek hogy ha csak staminát rak akkor miért lesz nagyon dmg-e mintha csak manát vagy csak hp-t vagy akár semmit se rakna. Szimplán csak többször tudja elnyomni a fegyver skilleket nem? De az alap dmg-nem lesz több.

PiszkosFred
"A bajom annyi, hogy ha bugos, akkor mindíg van olyan akinek nincs annyi sütnivalója hogy eljöjjön onnan és várjon, vagy relogoljon, hanem ott ugrál bugosan a spawn-on. De ez namjd megjavul."

Voltak, akik nem ugráltak... csak vártak 😊

Ja, tényleg, ezt el is felejtettem már😊
Ja, no azt felejtettem, el megnézni...mert csak szaladgáltam várostromból várostromba😊

PiszkosFred
Medvék egymás között, ha nincs a közelben felfalni való kalandor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De egymástól loot ott nincs ahogy én néztem. Vagy csak béna vagyok?
SWTOR, Ilum, gree event, igaz, nem insta, csak a barlangokban a world bossok. Sith csapat üti, megjelenünk, besegítünk a bossnak stb.... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

BEAST
Ilyesmit utoljára a Lineage 2-ben tapasztaltam, de lehet volt azóta máshol is. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Ilyen most is van Cyrodiilban 😊

Az igazán vicces dolog az amikor egy közös területre kerül egy ilyen nyitott insta, bent elég fasza dropokkal és mondjuk mindenki pvp enabled lesz a környéken.

Nincs is annál "naygszerûbb érzés" amikor már majdnem leveritek a bosst és ekkor megjelenik az ellen, aki kihasználva az elõnyt lever titeket is, meg a bosst is és szépen elmegy a loottal.

nem is tudom merre voltak ilyen harcok, talán warhammer onlineban vagy még régebben valahol?
Vagy az mekkora lenne már, hogy pl.:

Van egy csapat, bemegy a dungiba, elverekszi magát a bossig..
Közben mondjuk bekeveredik 5-6 player plusszba..
A boss aki eddig volt, megfúj pl. egy kürtöt vagy mittomén..
S hozzácsapódik még 2 vmi böszme boss..
Vagy...fogja magát a boss, kisétál pl. egy ajton vagy nemtudom, és bejön helyette valami sokkal brutálisabb.. 😊))

Mekkora pislogás lenne.. xD
Hüyleség? Én azt írtam "brilliáns"!
Nekem nagyon bejött hogy a dungeon-ban többen is vannak néhol, én szinte vártam is hogy ne egyedül gyakjam az ellent, sokkal izgalmasabb és dinamikusabb a játékmenet így szerintem.
Hülyeség? :S
Sztem meg nincs gond azzal, hogy mások is bent vannak egy adott dungeonben. Sõt, nekem ez különösen tetszett, régi jó kis swg feelinget idézett.

Abban persze igazatok van, hogy néhol rengetegen voltak, de sztem ez az induláskor nem lesz ennyire így. A mostani betazók egy jó része valszeg nem veszi meg, ások nem a releasekor veszik meg, hogy elkerüljék a szokásos indulással járó szarakodásokat, aztán megint mások meg még várnak, hogy mit mondanak 1-2 hónap múlva, stb stb.

EQ-ban érdekessen volt megoldva a dungeon, mert:

A player szintjétõl függõen nõtt vay csökkent a mobok aggrorange.
Tehát, volt olyan, hogy bement vmi low lvl player vmi brutál helyre, lépett kettõt, és egy rakás mob a nyakába szakadt mert akkorára nõtt az aggrotávolsága a moboknak a szintkülönbség miatt.

Viszont ha vmi brutál high lvl player ment le vmi low lvl dungiba, akkor simán szaladgálhatott. Egy-két mob kivételével semmi nem mert beléjükkötni.

Továbbá, ha volt egy hülyegyerek aki befutott, mert bár nem ismerte a terepet. Õt ez nem tartotta vissza, a jutalma az lett, hogy szétszedték a dögök. Aztán 10.-15. halál után csak megtanulta a barom, hogy nem rohangálunk mint a fejetlen csirke.
Briliáns. az adott területen tartózkodó playerek létszámától függene az ellenfelek jelenléte! 8) vagy ereje vagy mennyisége csapatonként. stb stb 8)
Azt a dolgot, hogy több player van ugyanabban a dungiban és ölnek mindent, én máshogy oldanám meg.

Milyen fun lenne már (szerintem), ha pl. az adott dungiban van megadott számú mob. S ez a mobszám addig maradna is ameddig csak meghatározott számú player van bent pl. 1 csapat.

Viszont!..akkor ha mondjuk bejön még pár player pluszba, akkor lenne olyan, hogy pl. a boss vagy bizonyos mobok (csak ebben az esetben) tudnának erõsítést hívni. S valahonnét még berohanna x számú ilyen meg olyan mob. Meg még a player létszám erõsségétöl függõen a bossok felerõsödnének és/vagy jönne be még vmi testõrség féle is.

Szerintem meglehetne ezt oldani frappánsan is.

Bár, nemtudom..
Nekem olyan qestek hiányoznak . nem tudom ki emlékszik rá . mint régen wow-ban a shaman totemek megszerzése. 8)) Mármint ,hogy egy képességért questelj meg sztorija legyen. 8) Minde mágus magától jön rá a spellekre kalandozás közben! 8)
PTW
akkor lehet hogy csak az Swtor feledtette ezt el velem ennyire 😊 de ha jól emlékszem akkor a lotro-ban sem volt ilyesmi

green gamingrõl?
danone
lol erre én is emlékszem, én imádtam 😄DD
PiszkosFred
Digitális verzió kell neked.