Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Tyrpak #13310 Személyes élményem a launcherrel. Azoknak, akik szerint "20-szor el lett mondva", meg "write-only userek":
Csütörtökön leszedtem a 700 megás patch-et. Így utólag, itt rontottam el.
Launcher átállította magát EU-ra, és lett egy The Elder Scrolls Online EU nevű mappám, a sima EU nélküli nevű mellé.
Pénteken elindult, letöltötte a 700 megás patch-et (első wtf), aztán felugrott a "van egy EU megaszerverünk", ami simán mondhatta volna, hogy "van egy EU megaszerververunk az USÁ-ban", de nem mondta.
Accept-re kiírta, hogy nem tudta létrehozni a mappát, letöltöm az egész játékot elölről.
És ezzel elszállt az EU nélküli mappa, kinullázta.
Semmi gond, mentve volt copy-ba, átnevezős móka, indít újra patcher.
Patcher indulás pillanatában kinullázza a most átnevezett mappát.
Én meg elkezdek keresni a neten, hogy "de hát a hivatalos post-ban ilyet nem írt, hogy ilyet is tud csinálni".
Sokadik másolás, stb után 209-es hibáig végre eljutok.
Repair gomb. Végignézi, és elkezd letölteni 22 gigát, miután kinullázta a könyvtárat.
Kivártam.
209-es hiba, repair, 4.4 giga letöltés. 209-es hiba, repair, 3.1 giga letöltés.
Utána végre elindul, letölti a 700 megás patchet (wtf 2.0), és felajánlja , hogy mehetek az EU megaszerverre. Ekkor már csak a mentés és az EU mappa létezett, szóval OK.
És utána jönnek a nem működő küldik, az ugyanolyan lag, és a felismerés, hogy letöltöttem 31 gigát, a nagy büdös semmiért.
Egy decline-al megúszhattam volna, ha nem arra számítok, hogy 2 héttel egy megjelenés előtt már talán nem basszák el ennyire.