sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Oszlik majd a tömeg a premier után, de az elv marad ugyanez. Több shard lesz (virtuális szerver), ami miatt kevésbé lesz tömegnyomor... DE. Pl Deshaanba átmenve a béta idején, néha annyira egyedül bolyongtam, hogy 10-15 perceket kellett várnom egy-egy world boss agyonverésére. A publikus dungeonokról nem is beszélve, amelyben olyan 4-5 fős packok voltak, amelyek ellen nem volt esélyem egyedül. (megtévesztő a 5-17-es zóna publik dungeonjainak az egyszerűsége, mert a következő zónában már fel kell kötni a gatyát, de nagyon).

Ígérték/ígérik, hogy a rendszert a premierre feltuningolják, hogy a jelenleg együtt kalandozó, de más phase/shard/instanceban - nevezzük bárhogy - tartózkodó emberek is könnyebben megtalálják egymást, ezért elképzelhető egy kis finomhangolás az egy időben egy adott bossnál lévő játékosok számában, de nem hiszem, hogy kardinális változások jönnének. Illetve mondom, ez a nyomor a későbbi zónákban már abszolúte nem volt jellemző.

Itt pl kb 10 percig vártam, mire jött a felmentősereg, mert mögöttem is volt egy 5 fős undead pack, meg előttem is, és a kveszt és a dungeon végéhez még kellett volna menni pár kanyart, ismerősök meg nem voltak online. :) Hát vártam a felmentősereget.