The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shazaam nem ismeri fel?
PiszkosFred
Jonnyka: nem lehet valahogy a kliensbõl elõbányászni a Malukah féle zenéket, amelyek a reggeli videóban elhangzanak? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nagyon jók ezek a pvp videók. 😊
Bal Foyen
The gate to Stonefalls is now unlocked.
ahaaa

Fixed an issue where Lightning Flood III was doing several million more damage than intended (whoops!)
'csába

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ahet
Nem, jól láttad.

Mivel már nem találom a topikot, feltehetõen törölték, de tessék: Patch Notes

The gods have disconnected you ...

danone
Rosszul láttam, hogy a videóban 50-esek ellen gyõzött PVP-ben? <#wow1>
Terawatt
<#szeret> Visítok <#nevetes2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pillanatkép az általad belinkelt videóból. 10bõl 9 sunázná ezt a csodálatos lényt.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Szaruman
Meh...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

j0nNyKa
próbálom elképzelni a mögötte húzódó .. szerepet, de nem vagyok rá képes a röhögéstõl
this is art.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ahet
Jaja és végre nem kicsiket mészárolnak, hanem beleköt 50+os veterán rank-os ellenfelekbe is. Érdemes ránézni a többi videójára is.

Terawatt
Sajnálom, hogy Esoban már nem lehet olyan részletesen karaktereket generálni, mint ami oblivionba volt. (kép alább <#idiota>)

ASL PLS

Terawatt
Nagyon király videó lett. 😊

Remélem, hogy a hétvégén bétázunk. Mert már elvonási tüneteim vannak.
Meg jó lenne már megnézni a többi content-et is..
Ahet

😊)))
j0nNyKa
egyrészt fogalmam nincs, mirõl beszélsz, másrészt ha már témánál vagyunk, "elõlrõl"
szerintem ne erõltessük a témát

ÁHHÁ! -> "Abból..." !!!
(Kivétel, ha én írom.) <#idiota>
az sem rossz megoldás, hogy ha meghalsz akkor kezdheted elõrõl a játékot. xD
Torzonborz
Volt is fõleg az olyan emberkéktõl akik ezzel nem voltak tisztában aztán koppantak az elsõ haláluknál amikor rájöttek erre. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

j0nNyKa
abból milyen rinya volna te jó ég (valószínûleg én is rinyálnék miatta, én most nagyon nem így akarom játszani az eso-t)

PiszkosFred
Erre a mondatra: "A TESO jelen állapotában nem igazán emlékezett egy hardcore MMO-ra, inkább egy multis lehetõségekkel felvértezett single produktumnak tûnik. "

Írtam ezt: "Hál'sten, mert online rpgnek készült elsõsorban, és csak másodsorban mmonak. Persze hiába lett ez elmondva a fejlesztés során, ha az ember nem foglalkozik vele, és inkább saját maga támaszt elvárásokat - amely aztán minimálisan egyezik a fejlesztõk tervével, és jön is a csalódás. 😊"

Kiemelem a lényeget 😊

Terawatt
Darkfallban a full loot az szerintem elég hc ficsõr volt. (meghaltál minden nálad lévõ itemet kidobtad armoroddal együtt, szal legalább egy szetnyi tartaléknak kellett lennie a bankodban. 😊

permadeath xD

Kb. annyira, mint ahogy te rámozdultál arra a hardore jelzõre.😉 De amúgy jogos, én azt nem vettem észre, ill. nem tartottam fontosnak. De amúgy mitõl hardcore egy MMO?😊
Ejj látom, nem értetek ti semmihez. <#szomoru1>

/JK..
PiszkosFred
Tiltakozom, kiragadott szövegrészekkel való manipulálás!

Fred, miért nem MMO, ha egyszer Masszívan Multiplayer és Online...?
Terawatt
Ha egy xbox live exlúz. játékról lenne szó és ott írna hülyeségeket akkor oké, de egy ilyen kaliberû játéknál ennyire mellé szaladni szerintem nem a legbölcsebb, mert én ezért is többek között az ilyenen miatt nem igazán olvasok tõlük tesztet, mert számomra már nem olyan, hogy egyet értek velük.

Megvan a kedvenc ilyen oldalam, ami (reklám time!)a gamespot. Az ilyen tesztek szerintem arra jók, hogy ha hasonló az ízlésed, gondolkodásod, mint a teszt írója, akkor kapj egy kis ízelítõt a játékból, hogy tetszeni fog-e vagy sem elsõ körben.

PiszkosFred
Jogos, rengeteg marhaság van benne, de ez betudható szerintem a felületességnek, és a kevés játékidõnek - ismerve a szerzõt -, mint sem annak, hogy balfasz a szerzõ. De ez csak személyes vélemény, felõlem annak tekinti mindenki õt, aminek akarja, én részemrõl leírtam a véleményemet és kész.

Hozzáteszem, hogy NDA ide vagy oda, egy béta állapotban levõ játékról nem engednék hivatalos bemutatót vagy elemzést írni a Zenimax/Bethesda részérõl, mert aztán tessék, ez a vége.

Azért egy újságírónak legyen már felelõssége és ne írjon le olyan dolgokat ami nem igaz, hiszen sokan az alapján ítélnek meg valamit, aminek anyagi vonzata is lehet. Most ezek után csodálkozunk, ha mindenki ész nélkül fikáz benne mindent?

http://edtool.net

Látod kell neked ide hülyeségeket írni <#gun>, innen merít mindenki ötletet a cikkéhez. <#idiota>

PiszkosFred
Nem értek egyet én sem Zoennel, de én kérem ki az õ nevében a jelzõt. Nagyon sokat segített és tett a TES közösségéért az elmúlt tízegynéhány évben.

Maga a cikk kissé elnagyolt és összecsapott, illetve nagyon sok dolgot szerintem félreértett (nincs forradalmi újítás? - egy, nem is mondta senki, kettõ, de azért nem mondanánk generic mmo-nak sem), az FPS problémát meg fogalmam sincs mire értette, mert még ha maga a játék egy rakás szar is, de fps gond nincs vele, ez az egy kétségtelen. Harcore mmonak sem akarta senki sem, ez egy online rpg, nem hardcore mmo...

Illetve, amit nem láttam az nincs elvbe nagyon sok újságíró beleesik, lásd fõszál utáni tartalomra vonatkozó cikk, vagy a lovak esete, stb.

Igénytelen teszt.

Terawatt
Kb olyan mintha
"<#phone>
-hú fiúk már vagy 2 hete nincs NDA és ciki, hogy nincs még kint róla semmi, valaki tolta közûletek?<#dumcsi>
-ahhha...én bele néztem.<#nemtudom>
-Jó akkor írj egy cikket.<#idiota>"

j0nNyKa
ez a troll hszembõl vett ki komplett mondatokat
cinkelés.

én is beleolvastam,de ez egy balfax

"a free-to-play korában már nem olyan divatos elõfizetéses rendszerû MMORPG-t készíteni"
"több mint 200 millió dollárt fektetett a projektbe"
"A folyamatos gyaloglás nem a legélvezetesebb móka, hátas jószágok egyelõre nincsenek"

Na itt fejeztem be az olvasást. Ha valaki nem ért hozzá, minek ír róla?

És mi lenne, ha a ruhájába nem minden magicka-ra mennehanem HP-ra? Akkor talán ugyan annyi HP-ja lenne, mint annak, aki az összes stat pontját oda költi. Csak éppen más forrásból.

Terawatt

bar nem ismerem meg konkretan a gear rendszert a jatekban a kesobbi szinteken, De az a problemam, hogy:

van mondjuk az egyszerûség kedvéért 2 itemslot (A és 😎
A itemslotba van 3 gear opciónk: 1, 100 sebzes stat. 2, 100 védés stat. 3, 50 sebzes stat + 50 védés stat.
B itemslotba ugyanilyen felállásban.

Ha berak A-ba is meg B-be is 100 sebzést akkor lesz 150 sebzése es 0 védése. (150 hasznos stat)
Ha berak A-ba 100 sebzést meg 100 védést akkor lesz 100 sebzése és 100 védése (200 hasznos stat)
Ha berak A-ba is meg B-be is vegyes geart akkor lesz 75 sebzése és 75 védése. (150 hasznos stat)
Ha berak A-ba 100 sebzést, B-be egy vegyes geart, akkor lesz 125 sebzés 50 védés (175 hasznos stat)

szóval akkor a balancos ut lenne a leg"hasznosabb" (felteve hogy minden stat azonos sulyozasu), tehat minden slotba mas-mas statot kene rakni. ha meg egy statra akar gyurni akkor ugyanugy beszopatna magat, mint softcapes rendszernel ha egy statra gyur.

vegso soron midnketto rendszer(itemstackvedelem, softcap) ugyanzt fogja elerni, megpedig a statok meghatarozott aranyban valo szetosztasat. csak ugye itt nem csak gear van, hanem passivok, buffok, stb. es azoakt is bele kell szamolni a kepletbe, ezert is jobb a softcap rendszer, mint a gear stack figyelés.

nullára nem kapsz semmit. 😊
hogy a növekményt egy állandó szorzóval számolják, vagy valamilyen függvény adja, aminek az egyik bemeneti változója, hogy mennyivel lépted túl a capet, részletkérdés.

yesname
Inkább akkor nulla. Azaz nincs. 😄
EVE-ben darabszámtól függ, hogy adott buff mennyire érvényesül. Itt nem. Van egy cap, felette minden ugyanannyira érvényesül.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

de. csak eveben 1 a soft cap. 😊

le lett irva, hogy a gearje full max magickas, buffjai, paszivjai is azt novelik. ezert konkretan NEKI a healthre erdemes rakni.

DE, ha mondjuk buffjai, passzivjai hp novelosok lennenek, gearjen enchantok hpt novelnenek. akkor pedig a healthre nem lenne ertelme rakni mert nem adna semmi, akkor a magica novelne fel.

a kerdes az hogy mennyire egyseges a rendszer ilyen szempontbol. van pl gearre +max health stat? tenyleg max magicka hatarozza meg a spell sebzest(mert ez tenyleg hatalmas faszsag lenne, ezzel nekem is bajom van így)

szoval jo lenne latni egy olyan verziot is ahol healthet stackel orrbaszajba, hogy akkor mi a vegeredmeny, ha ugy rak 49 pontot a magickara.

yesname
Pontosan. Ebben a dologban veled értek egyet. Értem és tudom mirõl beszélsz.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Marhára nem. Capet figyel és nem stackelést. Az a baj, hogy nem azt figyeli mennyire van stackelve valami. Ha figyelné, akkor mondjuk a második még adna rendesen, a harmadik már kevésbé stb.

de vávává! amit leírtál azt vágom és korrekt,DE mégis ott a HEALTH-et stackelõ videó amiben 50% al t9bb HP-ja van annak aki emígyen cselekszik és a másik aki elméletileg "DMG-re" megy rá egy cm-el sem sebez többet ellenben 50% al kevesebb az életereje😛 akkor most mimerrehogymettõlmeddig?

yesname
Azt tudjuk miért nem jó a max érték meghatározása. A stackelés korlátozása pedig azért jó, mert nem tudsz egy tulajdonságból istenné válni, de mégis számít. És igen az 50+50-bõl is pl. 75-öt csinálna. Miért is probléma ez?