sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• pitt
    Én annyira nem aggódok a sok bug miatt, majdnem biztos, hogy ezeket javítják, érzésem szerint a bugok nagy részét az is okozza, hogy le vannak zárva területek, programozói szempontból nagy hibalehetőségeket nyitnak az félpermissionös dolgok.
    Láttam mások is panaszkodnak, hogy néha egy végigszaladt barlang után megölhetetlen főellenségek vannak (pl 12-es szintű a küldi és 15-ös szinttel sem lehet megcsinálni) szerintem ez is azért hogy ne haladjunk annyira előre, megtörjék a lendületet, mégis csak egy beta.
    Aztán lehet óriási marhaságot írtam, de nekem így jött le ez. Annyi mindent javítottak az előző betakhoz képest, 1-2 hiba meg full ugyanúgy van az óta is, kizártnak tartom, hogy pont ezeket a quest bugokat nem volt idejük rendbe rakni. Nem tűnik úgy, hogy nagy kapálózás lenne annak ellenére, hogy sokan azt írják/tok, hogy meg sem kellene jelenjen két hét múlva.