The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Az van, hogy kb megvan határozva az overcharge küszöbökkel, hogy egy adott szintû karakternek, milyen értekei legyenek.
Te mint játékos pedig azt tudod befolyásolni, hogy ezt hogy érd el: Vagy gearbol+enchantokbol, és/vagy kulonfele armor tipusokbol, és/vagy kulonfele aktiv/passziv kepessegkbol, és/vagy mundus stone bonuszokbol, és/vagy potion bonuszokbol, stb.
mondom, olyan a rendszer mint wowban a reforge. megvan határozva, hogy mik az ideális értékek és úgy alakítod az általad befolyásolható változókat, hogy az számodra a legideálisabb legyen. De itt nem csak a gear statjain tudsz variálni.
Plusz be van védve a rendszer, a szimpla statra fokuszáló imbalanced karakterek ellen, mert azok életképtelenek lesznek. Gyak itt nem lesz full ARP stackelés. persze ehhez az kell hogy minden staton legyen overcharge threshold, pl a 102% os crit az vicces volt (bar ugy tudom a potion hatások kikerulik az overchargot és amiatt volt annyi.
szerintem ez jobb rendszer, mintha engednék az 5 hps, de egy aoe spellel 20 karaktert megölõ karakterbuildeket (sarkítás).
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

engem csak az zavar,hogy senki nincs aki ezeket az ötleteket elõhozza az általam már említett meetingek-en???
oké koncepciójuk nekik is van,de az elég broken-nem tûnik
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ismét csak az EVE-t tudom felhozni ahol nagyon jól meg van oldva a stackelés problémája: minden további pluszt adó cucc értékének töredékét adja. Ennyi.
Egy hasonló megoldás itt is nagoyn jól tudna érvényesülni. Pl. ha van egy 50 valamit adó tárgyam és mellé felveszek egy 70-es ugyanolyan valamit adót, akkor a 70 pl. csak 35-öt adna. Ha feltennék egy harmadikat, ami 100-at dob, akkor az már csak 33-at stb. (Alacsonytól a magasabb buff felé haladva.)
Az ok, hogy a korábban linkelt lenti 2. overcharge-olós videóban a srác plusz magickára volt enchantolva, de clothosként magára tett egyetlen sorc self-buffot, amivel overchargolta mind a spell resistencét, mind az armorját is. Nem mellesleg azt mondta, hogy az armor 50% dmg reductionnél hard-cappel. Ebbõl úgy tûnik elég könnyû bármivel elérni a cap-et.
Kérdésem akkor, hogy valószínûleg ugye lehet mondjuk spelld dmg-re, meg spell critre is enchantolni, de azon van-e cap?
Szerintem nem...
Összeszen csak arról van szó, hogy legalább 1-et el tudsz tolni tárgyakkal a soft cap-ig. Ez optimális esetben a magicka, vagy a stamina.
Az egyedüli különbség a Stamina/Magicka és a Health között az az, hogy a Health kap +20-at pontonként, a S/M pedig csak 10-et.
End game-ben valószínûleg képes lesz a játékos 2 attrib-ot is felhúzni CAP-ig. Ezt persze nem csak tárgyakkal, hanem pontokkal és buffokkal.
Tehát a stamina és a magicka akár tárgyból, akár tulajdonságból cappelhetõ, a HP Tárgy+tulajdonságból.
mellesleg miért nem lehet eldünteni,hogy te egy Raistlin szerü mindig beteg 5Hp-s wiazard leszel-e aki ugyan 500-at sebez egy fire ball-al,de egy dobótör is kinyírja ha nem figyel
Vagy Wulfgar szerû barbár aki egy csapással leszedi egy sárkány hátsó combját,de egy álom varázs leszedi a lábáról,mert olyan butus szegény!
Vagy egy Artemis Entrei ügyességû tolvaj/bérgyilkos aki lesbõl azonnal keresztûl vágja a torkodat,de 1v1 ben egy páncélos Sturm-al szemben esélytelen....ésatöbbi ésatöbbi😊
jó lenne már ha a játékosok d9ntenék el milyen karit szeretnének és ne a hétfõnkénti staff megbeszélésen d9ntenék el😛 😊)
PEACE
http://edtool.net
As the game moves on though i noticed my cap was slowly raised meaning i could have more armor before i hit the softcap.
The reason this is important is because someone could abuse the mana regen stat for example and just spam overpower spells. It also pushes people to put stats in other places and not just stack a curtain stat.
" Link
Én nem szeretnék ilyen játékot.
http://edtool.net
Fogalmam sincs milyen enchantok vannak/lesznek, de vmi számomra itt nem kerek.
A legutóbbi béta óta van "skip tutorial", van "ütközés vizsgálat", ha nagyon gáz a dolog, ez is változni fog.
Ennél sokkal súlyosabb problémákkal is indult mmo.
ui: jó mondjuk hülye vagyok ,de nem ennyire 😄😄
senki,de senki nem érzi a veszélyt???
SRÁCOK!!!!!!
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Mi van akkor, kérdezem, ha a karaktered nem CSAK magickát emelõ enchant/faji bonusz/mundus/cloth itemmel rendelkezik?
nem ad regent, nem ad plusz sebzést, nem ad kritikus sebzés gyakoriságot, nem ad nagyobb kritikus sebzést.
ha pl valamiért nem adja meg az általad kifogásolt plusszokat, az azért van, mert azok, akik x éve mindennap ezzel kelnek és fekszenek, úgy gondolják, hogy máshol visszajön ez a hátrány.
Nem is találgatok hogy miért de biztos vagyok benne hogy minden egyes döntésnek ott van a "szakmai" háttere.
és amit "nyersz" az mindössze 7%-nyi max magicka......elég gáz nem?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
furcsa,hogy csak nekem akadt ki a bullshit méterem ezen😊)))
valami ilyesmi perpill a helyzet, hogy a magickában (és a staminában is ?!) gearbõl meg enchantokból el tudod érni azt a pontot, ami után súlyos diminishing return lesz (lófaszt nem érsz vele, ha magickára (és staminára ?!)) raksz pontokat, így minden pontot kaszttól függetlenül a health-re éri meg pakolni
valami.. ilyesmi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/