sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nikosi
    Nem lesz real 24 órás nap. Egy valódi időben letelt 24 óra az a játékban 3*24 óra lesz. Azaz 8 óránként telik el egy nap. Skyrim-ben nem tudom, hogy volt megoldva.

Másrészt szerintem annyi lesz a fast travel, hogy bum és kész. Nem lesz magyarázat, nem lesz semmi, csak úgy lesz. Ha csak mount lesz akkor valószínűleg a területek mérte nem lesz túl nagy, mert azért senki nem akar órákat lovagolni szerintem.

Amúgy én nem problémáznék rajta, ha olyan lenne a fast travel, hogy két óra múlva lépj be és akkorra ott leszel, de szerintem sok embert a frász kerülgetne ettől. Tehát fast travelnek lennie kell, de mivel megmagyarázni mással nem lehet mint mágikus portál, ami ugye nem fér bele a lore-ba akkor a legegyszerűbb magyarázat, hogy nem lesz rá magyarázat, csak úgy lesz mint a gw2 a wp, minden magyarázat nélkül axioma ként. :)