sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Persze, keves az esely. DE, az elmult 10 evben figyelve az mmos berkek hireit, pletykait es torteneseit, MINDIG volt legalabb 1-2 magyar, aki bekerult a jatekok zart betaiba. Mi mar csak ilyenek vagyunk, nelkulunk semmi sem tortenik a vilagban... :)

Egyebkent tenyleg keves az esely az elso par tesztre (minden alkalomra uj es uj meghivok es emberek kerulnek be, aki egy "eventre" bejutott, nem biztos, hogy a kovetkezore is, sot...), de hat bizzunk benne.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    En szemely szerint nem is bannam, mert amiota megvettem a csaladnak a Tomb Raidert (ertsd: magamnak persze, csak ugyesen talaltam a dolgot :)), azota nem tudok tovabbmenni az elso 8-9% progressbol, mert a csapbol is ESO folyik (csalad mar lassan veigjatsza). Imadom a TES vilagat, de kivancsi vagyok Larara is. Ha pedig megjon a jo ido - elvileg hetvegen - akkor az unnepek utan a kert sem fogja rendbe tenni magat, es meg lehetne sorolni a hat koruli teendoket - rengeteg dolgot tudnek felretolni az eso beta miatt :)