Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nikosi #1196 Amúgy nem akarok ünnep rontó lenni, meg letörni a reményeket, de szerintem annak, hogy kis hazánkból valakit is kiválasztanak a beta tesztre a nullához konvergál.
Eleve sok millióan tölthetek ki a beta tesztre az adatlapot, és szerintem jó ha néhány ezeret, maximum talán ha 10 ezeret fognak kiválasztani. De szerintem még a 10k is elrugaszkodott szám. Bevonva a képletbe azt, hogy kis hazánk nem igazán cél ország túl kicsi piac. Nem tartanám kizártnak, hogy az első körökben egyetlen magyar jelentkező sem fog bekerülni.
Mondjuk magamat meghazudtolva elmondhatom, hogy több mint 1500 magyar volt elviekben aki a beta 3-as hétvégén a Neverwintert tesztelte. Ezt a hun channel tagságából szűrtem le ez persze nem reprezentatív adat, ráadásul az már majdnem publik beta volt.
De én úgy állok a kérdéshez, hogy úgysem fognak kiválasztani, ha meg mégis akkor marha mázlim van. De így legalább nem ringatom magam kétes reményekbe :)