Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
BS és enchanting volt kihúzva, azokból az összes cuccot lebontottam/kraftoltam. Vasat/acélt nem adtam el, jute/fa viszont ment az ncpknek minden mennyiségben. Nagyjából az adta a bevételnek legalább a felét. Virágot, 1 aranyas craftalapanyagokat nem szedtem föl, hely/érték arány miatt. Egyébként alacsony szinten kb 2, később 4, majd magas szinten az összes kraft kihúzható lesz, szóval abból kérdés, h mennyire lehet pénzt gyártani (nagy lesz a verseny^^).
Pveből amúgy könnyen/gyorsan jön a pénz, pvpből viszont 0 (körüli) bevételt lehet kiszedni. A potizás igénye miatt viszont a pvp drága is tud lenni, szóval majd lesz egy réteg, aki csöves, de kell neki a sok poti.
Most hogy így jobban belegondolok, inkább 30k+ pénz jött össze, mert 2 karinak is megvettem a 4900as (ami a 2000res után van, asszem 4.9k) baget.