Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Munkie #11719 óó én most copy pastelem a guildes fórumos "sírásomat":
"Előző béta után elhatároztam, hogy bármit de NEM NB-t, mondom oké, WoWban is imádtam a maget, leszek sorci. Mostani bétában megcsináltam a sorcit, resto staffal 2 pettel (ketten mentünk barátnőmmel ergo 4 pet), 1 támadó skill 2 heal 2 pet (neki persze 3 támadó 2 pet). aztán elmentünk egyet randomokkal BC-be, ahol rám hárult a heal feladat (3 sorci + 1 dps NB). konkrétan egy kevés kis taktikázással, gondolkodással átvertük magunkat az instán. annyira büszke voltam magamra, hogy 20 ezret healeltem az utolsó bosson és mindenki életben maradt, hogy már a healer karakteren gondolkodom... szóval. kéne még egy béta, megnézném, hogy a sorci dps+heal kombónál az esetleges templar tank+heal -paladin style- mennyivel élvezetesebb. persze lehet, hogy healelni bőven elég sorciként a resto staff ág. tele vagyok kérdésekkel... "
szóval várom a kövi bétát