sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Whysper
    És azt próbáltad ,hogy Templar refresh auraval hogy tölti e a staminat? Mert számomra ez elég kétségbeejtő. 8) Bár jelzem biztos lvl 50-en méshogy lesz ,de ez így most elég cink.. Mert ugye életet és staminat tölt. és ráadásul 6 secig 80%-kal gyorsabban. Tegyük hozzá az élet csíkom az töltődik is,de a staminam 8) Javítsatok ki ,ha tévedek, de Én kezdtem úgy érezni,hogy futás ugráson kívül csak a staminas melee ütéseim voltak stamina függőek templarba szóval ,ha azokat helyetesítem a manas Templar skillekből akkor refresh aurvala megoldom a futáshoz és elugráshoz szükséges stamina mennyiséget....manaból meg tolhatom a sok sok dmg és heal spellt. Nem kevésbé fontos ,hogy staminára nem rakva ugye mehet mana és healt pakolás ami azt hozza,hogy nem fogok annyira sokat futni. viszont sokk sok életem lesz meg végtelen healem..ahogy a mostani karakteremet néztem,hogy sose fogyott el a manam .. 8)