sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• ShaiHulud
    ez remek lenne, ami addonokat lattam eddig, mind ocsmany volt es csak teleszemetelik a szep kepet. ketlem barki is figyelne hogy melyik skillje mennyit sebzett adott pillanatban, legalabbis onfly, mert mondjuk egy combat log az jo dolog, utolag visszanezni mi tortent(olyat rakok enis fel). vagy pl ez az ellenfel hpjat mutato addon is tok felesleges, foleg hogy ideoda valtogat mert nincs hard targeteles. ettol ugyse hal meg az ellenfel elobb :)

Am ha mar pvp, annyira nem astam bele magam, de videokon lattam, hogy party/raid tagok felett ott az a sok batar nagy jel, azt ki lehet kapcsolni majd? Szerintem rem zavaro, teleszemeteli az is a kepernyot. boven eleg ha mutatja az ellenfel hp csikjait az allyjet meg csak akkro ha healer vagyok, ilyet lehet allitani azt tudom, de a partytag jel erdekelne.