The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ööö..hogymivan?
Persze alapszinten megvan de nem tudsz ráépíteni mivel ha jól sejtem ha ügyetlen vagy akkor tök mindegy mit pakolsz mire. Mondjuk úgy látom a streames nyomkövetésemen, mintha visszavették volna a védetlen sebzés szintjét.
Nem tudom. Én Orc dragonknight-ot indítottam és a védelemre pakolom a pontokat. Ez végett csak remélni tudom hogy a tankos stílust azért meghadják.
Egy kérdés, a külföldi oldalakon korábban szó volt róla teljesen skálázható nehézség állítási lehetõség lesz a dungeonoknál ez igaz?
igen itt inkább az agyhiány lesz a baj :)
emlékeim szerint 1-2 dungeon a gw2ben is ilyen volt
emlékeim szerint 1-2 dungeon a gw2ben is ilyen volt
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem hiszem hogy lesz hagyományos értelembe vett tank class vagy healer. Itt ha nem mozogsz el meg nem védekezel teljesen mindegy mi vagy. Szerintem más megközelítést igényel a játék és más taktikát itt nyerhetsz egy healerrel meg három dpsel is az alapján amit eddig láttam ha tudják a dolgukat. :)
Ahogy nézem lehet, hogy ebben a játéban (is) a tank és a healer lesz a hiánycikk.
Szeretjük a healer-eket!<#eljen>#eljen>
Nehéz ez ahol két teljesen különbözõ kultúrájú rétegre építesz. mint a solo meg az mmo. A solos azt se tudja mirõl beszélsz. És az mmosok között is egyre kevesebb akiket érdekel az rpg feeling. Nézd meg már az etalon SWTOrnál is egy rpg szerver van csak. Ha ezt valaki 2008-ban mondja nekem nem hiszem el. Hidd el ezek nagyon nem hülyék mármint a zenimax. De ez most életül eddigi legnehezebb feladata. Ezt be kell látni.
Na még csak az hiányzik, hogy akkora kurvák legyenek ezek s mint a SOE.
Olyan szinten elbutították/tönkrebaszták a játékaikat a sok húgyagyú amcsi player érdekében mint az állat.
Pedig volt nemis egy szuper játékuk...volt..
Olyan szinten elbutították/tönkrebaszták a játékaikat a sok húgyagyú amcsi player érdekében mint az állat.
Pedig volt nemis egy szuper játékuk...volt..
Szintén zenész, én sorc/resto-val próbálkoztam az elején, de nem éreztem az erõt. Aztán váltottam templar-ra és nagyon bejött :)
Részemrõl letudva és nincs harag.
Térjünk vissza az eredeti témához :)
Térjünk vissza az eredeti témához :)
Najó, de ha valamit alá akarsz támasztani akkor azért elolvashatnád mit is linkelsz be mert ez pont azt cáfolja, amit te mondtál.
1000 mínusszal én meg mit csináljak? Én nem adtam neki 1-et se. Ez eleve egy halott rendszer ha 5-6 ember nekiáll minden hsz-emet mínuszolni akkor biztos nekem is hamar meglenne. Nem mondom, hogy nála ez a helyzet de a lényeget érted. Ha nem vagy kíváncsi rá, akkor le lehet tiltani.
1000 mínusszal én meg mit csináljak? Én nem adtam neki 1-et se. Ez eleve egy halott rendszer ha 5-6 ember nekiáll minden hsz-emet mínuszolni akkor biztos nekem is hamar meglenne. Nem mondom, hogy nála ez a helyzet de a lényeget érted. Ha nem vagy kíváncsi rá, akkor le lehet tiltani.
Persze utólag be lehet rakni mindenféle extra kívánságot ami lehet meghozza az elõfizetõket. De azért az elsõ cél most, hogy kipofozzák a játékot az indulásra. :)
Amikor kezdtek változtatni, meg átalakítani a játékot, amit itt is nyomon lehetett követni, abból nekem az jött le jobban a solo tes játékosok felé fordulnak. Még nem bíznak abban hogy elég mmo játékos választjka a formát, pláne a gamebansheen is téma volt, sokan berágtak fõleg északi népek a p2p miatt. Én is kíváncsi leszek végül mennyi lesz az elõfizetõ.
De ha valamibe ennyi munkát fektettek mint ebbe, szerintem az jogos ha fizetõs függetlenül tetszik vagy nem tetszik. De ezt nagyon sokan nem így gondolják. Persze az is kérdés azok akik mindig solo játékosok voltak mit fognak szólni egy havi fizetõs konstrukcióra? Ez ennek az évnek a közepére már látszani fog.
Egy mmo sosincs befejezve ahogy telik az év és látják mire van igény aszerint fognak lépni. Ez az a cég 100%-g aki a mérhetõ igény alapján alapján lép mindig.
De ha valamibe ennyi munkát fektettek mint ebbe, szerintem az jogos ha fizetõs függetlenül tetszik vagy nem tetszik. De ezt nagyon sokan nem így gondolják. Persze az is kérdés azok akik mindig solo játékosok voltak mit fognak szólni egy havi fizetõs konstrukcióra? Ez ennek az évnek a közepére már látszani fog.
Egy mmo sosincs befejezve ahogy telik az év és látják mire van igény aszerint fognak lépni. Ez az a cég 100%-g aki a mérhetõ igény alapján alapján lép mindig.
Google be beírtam és az elsõ 5 post amit kidobott azt linkeltem be. Hírverés is jó mindegy hogy az rossz vagy jó.
De tényleg le lehetne már akadni a témáról én hoztam fel és én is fejeztem be. Nem kell ilyen kitartóan ezen lovagolni ahogy én sem lovagolok azon, hogy a fiúnak ezer mínusza van és még hagyják géphez ülni.
De tényleg le lehetne már akadni a témáról én hoztam fel és én is fejeztem be. Nem kell ilyen kitartóan ezen lovagolni ahogy én sem lovagolok azon, hogy a fiúnak ezer mínusza van és még hagyják géphez ülni.
szerintem írd le még 3x, én már kezdem elhinni hogy nem ipari baromság
ne foglalkozz azzal a 10-20 emberrel, aki leírta hogy az, hülye az összes
ja és a tényekkel se! azok is hazudnak állandóan
ne foglalkozz azzal a 10-20 emberrel, aki leírta hogy az, hülye az összes
ja és a tényekkel se! azok is hazudnak állandóan
Hasonló, bár nem biztos, hogy Breton.
Próbáltam egy íjászós, lopakodós karit, de nem jött be. Annyira ez nem lepett meg, mert kb. sosem szoktam ilyen karaktereket csinálni, de gondoltam egy próbát megér.
Aztán ment egy Nord páncélos tank-szerû valami. Ez jobban bejött, de nem volt az igaz.
Harmadik próbálkozásra a klasszikus healer karimat csináltam meg (mindenhol az vagyok kb) és hát rögtön otthon is éreztem magam. Ment minden mint a karikacsapás. Az animok is elég jók szerintem, lehet velük jól haladni szólóban is és nagyon jó kis skillek vannak:) Szóval ez lesz elsõre az tuti.
Próbáltam egy íjászós, lopakodós karit, de nem jött be. Annyira ez nem lepett meg, mert kb. sosem szoktam ilyen karaktereket csinálni, de gondoltam egy próbát megér.
Aztán ment egy Nord páncélos tank-szerû valami. Ez jobban bejött, de nem volt az igaz.
Harmadik próbálkozásra a klasszikus healer karimat csináltam meg (mindenhol az vagyok kb) és hát rögtön otthon is éreztem magam. Ment minden mint a karikacsapás. Az animok is elég jók szerintem, lehet velük jól haladni szólóban is és nagyon jó kis skillek vannak:) Szóval ez lesz elsõre az tuti.
Megy még a server?
Azért jó látni, hogy van olyan aki érti mirõl regéltem az elmúlt 1 órában.
"innentõl mindenki eldöntheti szabadon, hogy kinek hisz."
Ez így van. Egyetértek ezzel is. De ha valaki megnézi egy játék költségvetését az tudja hogy nem is annyira messzi ez a szám.
"innentõl mindenki eldöntheti szabadon, hogy kinek hisz."
Ez így van. Egyetértek ezzel is. De ha valaki megnézi egy játék költségvetését az tudja hogy nem is annyira messzi ez a szám.
A 4. linkedben én ezt olvastam <#wilting>#wilting>
"In a statement from ZeniMax Online Studios, the developers behind The Elder Scrolls Online, they have denied a claim that the game cost 200 million dollars to make saying that there was no way they could have put that much money into the game."
"In a statement from ZeniMax Online Studios, the developers behind The Elder Scrolls Online, they have denied a claim that the game cost 200 million dollars to make saying that there was no way they could have put that much money into the game."
Pontosítok. Ha arra gondolsz amit lvl 15-ön kapunk akkor lehet.
Viszont ha arra, hogy meglévõ fegyvered akarod kicserélni másra az inventory-ból akkor harc közben nem lehet.
Viszont ha arra, hogy meglévõ fegyvered akarod kicserélni másra az inventory-ból akkor harc közben nem lehet.
Lehet cserélni harc közben is.
fegyver csere hogy mûködik? mint gw2ben h harc közben is lehet cserélni vagy akkor nem? ha jól látom 15-ös színtõl van valami hasonló dolog :)
Biztos hogy baromi sok pénzt öltek, bele az is biztos, hogy elsõ pár évbe nem fog bejönni, de az idõ nekik dolgozik. Egy dolog biztos félelmetes ahogy felmérik mire van és ami még fontosabb mire lesz! igény. Az idõ meg nekik dolgozik. Mire a többi cég követi õket ezen az úton. Az õ játékuk már három éves lesz és termelni fog.
na én pont a felsorolt 3ból leszek valamelyik, see you @ cyrodiil
Abban igazad van, hogy a közösségi érzést valahogy nem tudják elkapni a mostani MMOk. Többek között ezért van, hogy általában csak egy questre, egy dungeonre teamelnek össze az emberek, aztán hellocsá és soha nem látod õket újra.
Persze az is igaz, hogy sokszor komplett guildek kezdenek egy játékot és õk mér ismerik egymást és éppen ezért együtt tolják ezeket. Nekem anno amikor kezdtem mmozni pont az tetszett a legjobban, hogy lehetett emberkékkel ismerkedni, iszonyú jókat nevetni meg dumálni. Mostanában ez csak inkább egy rövid tájékoztató, hogy ki mit csináljon aztán kuss.
Ilyen közösségi tereket bele lehetne ezekbe is tenni. Ha már amúgy is vannak bárdok a tes világában, lehetne akkor itt is combat fatigue mint anno swgben és mehetne mindenki kocsmázni egy picit vagy campelni. De ez itt nem így van és így kell megszokni. Én is sajnálom, de attól mlég lehet jó a dolog.
A hétvégén sikerült pár emberrel összeteamelni és hosszabb-rövidebb ideig együtt haladni, dumálgatni, szóval lehet TESOban ez is jobban fog mûködni. Én bízom benne.
Gazdaság. Igen, ez is egy nagy pont, de én még nem írnám le. Nem nagyon láttam, hogy mûködik ez a guildben eladok dolog, szóval nem véleményezném egyelõre. Majd meglátjuk. Valszeg az a része a játéknak változik majd.
Persze az is igaz, hogy sokszor komplett guildek kezdenek egy játékot és õk mér ismerik egymást és éppen ezért együtt tolják ezeket. Nekem anno amikor kezdtem mmozni pont az tetszett a legjobban, hogy lehetett emberkékkel ismerkedni, iszonyú jókat nevetni meg dumálni. Mostanában ez csak inkább egy rövid tájékoztató, hogy ki mit csináljon aztán kuss.
Ilyen közösségi tereket bele lehetne ezekbe is tenni. Ha már amúgy is vannak bárdok a tes világában, lehetne akkor itt is combat fatigue mint anno swgben és mehetne mindenki kocsmázni egy picit vagy campelni. De ez itt nem így van és így kell megszokni. Én is sajnálom, de attól mlég lehet jó a dolog.
A hétvégén sikerült pár emberrel összeteamelni és hosszabb-rövidebb ideig együtt haladni, dumálgatni, szóval lehet TESOban ez is jobban fog mûködni. Én bízom benne.
Gazdaság. Igen, ez is egy nagy pont, de én még nem írnám le. Nem nagyon láttam, hogy mûködik ez a guildben eladok dolog, szóval nem véleményezném egyelõre. Majd meglátjuk. Valszeg az a része a játéknak változik majd.
Elõzõ bétában kéttõrös, íjjász, most varázsló voltam. Nem tudom még melyik, a fajról meg még ennyit sem. Szövetség is kérdéses, de valószínûleg Daggerfall, mert öröm lesz ölni a sok kis Drizzt-et, Skyrimbõl gyüttem Nord-ost, meg a szokásos nagyon szép elf íjjász leszek, mint Legolas bugrist.
mindegyik "hír" közel azonos idõpontban jelent meg, ha végigkattintgatod a forrásokat, már ahol vették a fáardtságot, és megjelölték, a végén láthatod, az eredetük közös.
egyébként meg itt egy link arról, hogy cáfolták, szóval innentõl mindenki eldöntheti szabadon, hogy kinek hisz.
egyébként meg itt egy link arról, hogy cáfolták, szóval innentõl mindenki eldöntheti szabadon, hogy kinek hisz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Nagyon remélem amúgy, hogy sikerül "találni" pár idõsebb, tapasztaltabb playert akivel normálisan együtt lehet játszani majd.
Az pl. kiakasztott, mikor lementem BC-be lvl 14-en a többiek lvl 10-esek voltak. Mikor az elsõ keményebb kis boss-hoz értünk, jó távol megálltak, s valaki odaszólt nekem: Good luck :P
Az pl. kiakasztott, mikor lementem BC-be lvl 14-en a többiek lvl 10-esek voltak. Mikor az elsõ keményebb kis boss-hoz értünk, jó távol megálltak, s valaki odaszólt nekem: Good luck :P
De én nem gyõzködöm magam, hogy hiteles akkor te se hogy nem az. ennyi.
De már ezért a flegma stílusért sem kapsz mínuszt mert látom az jó istenke megajándékozott már ezerrel. Ez van. Mindig is lesznek olyanok akik a fórumra csak azért jönnek hogy flameljenek. <#wilting>#wilting>
De már ezért a flegma stílusért sem kapsz mínuszt mert látom az jó istenke megajándékozott már ezerrel. Ez van. Mindig is lesznek olyanok akik a fórumra csak azért jönnek hogy flameljenek. <#wilting>#wilting>
én nem foglak megtanítani olvasni, de így rákattintotam a másodikra, és az is egy kiafaszomez-senki twitter postján lovagol (a képen amit bevágtál)
ha lenne twitterem, most kitolnám rá hogy megfázott az unikornisom és ezért a 6 lábú medvémen jöttem dolgozni, abból is lennének ilyen hiteles cikkek
ha lenne twitterem, most kitolnám rá hogy megfázott az unikornisom és ezért a 6 lábú medvémen jöttem dolgozni, abból is lennének ilyen hiteles cikkek
Egy kis hideg víz a lángokra:
Ti eldöntöttétek már milyen karakterrel leszek és melyik frakcióban?
Én még mindig vacilálok, pedig már mindhárom alliancet kipróbáltam több karakterosztállyal is, legjobban Ebonhart-hoz húz a szívem, karakterre viszont van egy csomó ötletem. Argonian mágus meg ork haramia mindenképp lesz :D
Ti eldöntöttétek már milyen karakterrel leszek és melyik frakcióban?
Én még mindig vacilálok, pedig már mindhárom alliancet kipróbáltam több karakterosztállyal is, legjobban Ebonhart-hoz húz a szívem, karakterre viszont van egy csomó ötletem. Argonian mágus meg ork haramia mindenképp lesz :D
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kár hogy csak az elsõ linkre sikerült rákattintani.
ülj le egyes!:)
ülj le egyes!:)
Ebbe reménykedtem végig, kösz a hozzászólást, bár mondták a külföldi ismerõsök is messze magasabb színvonal mint a skyrim, mármint a questek meg a karakterfejlesztés, történet. Na kíváncsi leszek hogy fog menni nekem a dolog.
a te pénzed volt? ha nem, akkor meg mit izgat, mennyibe került?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
rákattintottam az elsõ linkre, címben "Rumored", ülj le egyes :)
Vagy, hogy hol látom hogy hány %-os védelmem van pl. tûz,jég stb stb ellen? Merthogy a karakter lapon nem láttam.
Maximálisan megértelek, ugyanígy vagyok én is. Azt ajánlom próbáld ki a Secret World-öt, annyira más a megszokottól, hogy engem pont ott köt le, ahol semmi más nem tud.
De az ESO nem errõl szól. Egy nagy múltú játék evolúciója, meg kellett lépniük ezt is. Külön piros pont azért, hogy sok dologban nem voltak hajlandóak kompromisszumot kötni. Manapság kevés példát látok arra, ahol a játékélmény van fókuszban (FPS, noLAG, RPG elemek szigorú megtartása, stb). Ezért éri meg ez a játék, és felesleges hasonlítgatni. Manapság minden mmo hasonlít valamiben a másikra.
De az ESO nem errõl szól. Egy nagy múltú játék evolúciója, meg kellett lépniük ezt is. Külön piros pont azért, hogy sok dologban nem voltak hajlandóak kompromisszumot kötni. Manapság kevés példát látok arra, ahol a játékélmény van fókuszban (FPS, noLAG, RPG elemek szigorú megtartása, stb). Ezért éri meg ez a játék, és felesleges hasonlítgatni. Manapság minden mmo hasonlít valamiben a másikra.
Ebben tényleg nincs igazad azért, a zenimax az elsõ pillanattól ezt így hirdette meg. Meg lesz a solo élményed és aki éppen beesik melletted a dungeonba azzal közösen leküzditek a mobot egymástól függetlenül de mindannyian megkapjátok ami jár. Ha belegondolsz ez zseniális, hogy megoldották.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy mit jelent az a kis lakat (vagymi) amit néhány tárgy (fegyó,armor) darabnál látni ha megnézem a statjait.
Elõre bocsájtom én nem vagyok TES rajongó, nem is nagyon játszottam velük, csak belenéztem, de annyi, nem fogott meg. Viszont már 10 éve MMO-zok, elég sokkal játszottam több évet is. Engem mindig maga a világ érdekelt, annak felfedezése. SWG óta keresem azt a játékot, amibe bele tudom élni magam, szórakoztat a játék, repül az idõ benne. Tudom, hogy az SWG egy sandbox játék volt (R.I.P.), ez meg nem, de mégis érzem, hogy benne élek, a részese vagyok ami benne történik, van "súlya" a választásaimnak. A grafika szerintem nagyon szép, ilyen fény-árnyék effekteket a Riftben láttam utóljára, ott is nagyon szép volt, fõleg a riftek körül. Örülök, hogy van napszak váltás, idõjárás is gyakran változik. A kezdõ területek még annyira nem fogtak meg (egy Redgard Templart indítottam), bár már ott is kezdtem felfedezni a területeket, így akadtam bele több questbe is, ami nem a fõszál része, ezért nem is nagyon éreztem, hogy meg vagyok vezetve. Persze mivel ez themeparkos, vannak korlátok. De tök jó volt, hogy nem kell 30 disznót leölni, ambõl minden harmadik dobja a farkát, amit aztán le kell adni. Ahogy haladtam elõre és átmentem Daggerfallba, kezdett kitárulni még jobban, elkezdtem craftolni (kovácsolás) is, ami elsõre megtetszett, mert nem kell hozzá sokat grindelni nyersanyagot, egyszerû, de mégis változatosan páncélokat és fegyvereket lehet készíteni. A fejlõdés és ahogy a skilleket lehet fejleszteni, az is nagyon tetszik, az meg hogy nem vagy megkötve, hogy mivel, milyen módon harcolj még nagyobb szabadságot enged meg. Néha kicsit nehéznek éreztem egy-egy hosszabb küldetés sorozatot, párszor elhaláloztam mire leöltem egy quest végi "fõgonoszt", de ez lehet az én bénaságom volt. Az biztos, hogy ez nem az a "behúzom azt a 3 pakkot aztán AOE" tipusú játék. Sajnos csak lvl 9-ig jutottam el, mert nem volt több idõm, de engem beszippantott. Akik fikázzák a játékot, azok egy wow klón vagy skyrimot akartak. Ez szerintem, ha a quest bugok és a hosszú töltési idõk a élesben nem lesznek, egy hosszútávú kalandot fog nyújtani számomra.
http://edtool.net
Keress egy hozzászólást amibe konkrétan kijelentettem, hogy "ez nem tetszik!" tetszik is meg nem is. Meg is rendelném meg nem is. :P Arról próbálok világosabb képet kapni, hogy valószínûleg én nem vettem észre a játékban rejlõ lehetõségeket és valaki felnyitja a szemem.
Ha igazán troll szeretnék most lenni akkor egy gamestar os linket küldenék. (ne mintha megkérdõjelezhetnéd a õ szakmai hitelességüket. Nekem ez a munkájuk, az életük. Nem adnak ki hasra csapott cikkeket csak olyanokat amik más portálokon is megjelentek)
Nem értelek amúgy. Miért akarod megerõszakolni az elmédet? Ha nem tetszik, akkor nem tetszik. Sokan vannak ezzel így. Nekem jó így ahogy van, lassan bár de beleszerettem. Te meg nem. Nincs ezzel semmi gond.
Bocs, de neked nem a TES-el van bajod, még csak nem is az mmo játékokkal, hanem saját magaddal.