The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért EQ2-ben is használtunk pullert ( aszem monk-ot ) meg VG-ben is.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
pullert utoljára eq1ben láttam, 15-20 éve.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Ahogy elnéztem nagy ész nem kell ehhez a játékhoz, csak pár dolog más. Nekem nem lesz gondom vele majd, mert sose max dpsre mentem, inkább túlélési képességeket fejlesztek. Ebbõl a szempontból jó, az állandó mozgást meg keringést meglátom hogy bírom majd, nyilván egy szinten fárasztó a hagyományos rpgkhez képest.
Jut eszembe..mégis mit vársz olyan pug csapatoktól ahol mindenki elõrerohangál mint a fejetlen csirke. Olyat, hogy puller vagy hogy a tank elõremegy és aggro-t épít..még hírbõl sem ismerik.
Tegnap is volt sokszor..mondom a csapatban, hogy elõremegyek. Húzok, addig maradjanak távol, majd én odahúzok a csapathoz.
Elindulok..erre vmelyik fasz jön mellettem..
Jó van snake másnak is. De honnét a faszból tudja, hogy mit akarok csinálni én? Ha pl, húzok és nem sikerül úgy ahogy szeretném akkor ha egyedül vagyok akkor benyomom az invist, miközben gurulok hátra és az pl. többnyire dobja az aggro-t, es el tudok menekülni ugy hogy nem trainelem le a csapatot.
Tegnap is volt sokszor..mondom a csapatban, hogy elõremegyek. Húzok, addig maradjanak távol, majd én odahúzok a csapathoz.
Elindulok..erre vmelyik fasz jön mellettem..
Jó van snake másnak is. De honnét a faszból tudja, hogy mit akarok csinálni én? Ha pl, húzok és nem sikerül úgy ahogy szeretném akkor ha egyedül vagyok akkor benyomom az invist, miközben gurulok hátra és az pl. többnyire dobja az aggro-t, es el tudok menekülni ugy hogy nem trainelem le a csapatot.
Tud a dps is is segiteni, nem biztos hogy az a jo ha max dps-t tol.
Nem akarok nagyon belefolyni ti jobban benne vagytok mint én. tisztán azt jeleztem ez nem az hogy megvárom íg a tank aggro teljesen"feldühíti" a boss a dps meg normál határok közt azt csinál amit akar.
Igen, elõször meg kell tanulnod az adott stílust (racial motif könyv, ha mázlid van, esik valahonnan).
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Sajnos nemtudunk errõl konkrétat. (vagy még nem láttam)
Mármint, hogy van-e aggro. Gondolom aki a legtöbb sebzést adja, az lehet az elsõ helyen. Bár ez sem biztos.
CSináltam ilyen macsek warrior-t vagymit. Annak volt ilyen lánca amivel magához tépte a mobot.
Lehet pajzsal is stunnolni, vagy visszaütni. Lehet, hogy az is aggrot növel.
Passz..
Mármint, hogy van-e aggro. Gondolom aki a legtöbb sebzést adja, az lehet az elsõ helyen. Bár ez sem biztos.
CSináltam ilyen macsek warrior-t vagymit. Annak volt ilyen lánca amivel magához tépte a mobot.
Lehet pajzsal is stunnolni, vagy visszaütni. Lehet, hogy az is aggrot növel.
Passz..
hm... akkor itt ae tankolás leszen.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
A tanknak jol kell hasznalnia azt az egy tauntot ami van. Nalam instaban siman tartotta a tank a bosst.
Craftoltam volna egy shieldet de a style kõ valamiért pirosan van pedig van belõle pár db. Unlockolni kell ezeket is valahogy külön?
Nem tényleg nem, Nyilván számít mibe vagy de itt nincs aggro vagy nem úgy mint ismered, a tanknak esélye se volt magán tartani a bosst, mivel a srác aki élõbe közvetített a conanba az egyik legjobb rouge kibaszott durván építi a karakterjeit és durva dps-t produkál. Így õ lett a tank. Nincsenek attribok amik a hatret növelnék mint az aocba vagy más hagyományos mmorpgbe. Érted mire gondolok?
Itt a tank a legerosebb mobot tankolja, a dps healer elintezi tobbit. Nem a megszokott, mindenki a tankon jatek.
A probléma az hogy nem a tankot ütik <#eplus2>#eplus2>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Legalább végre egy játék ahol a pajzs nem csak dísznek van 😄
Még nem voltam ilyen közös instance -ban de kiváncsi lennék hogy fogják megoldani a jövõben ezt az agro dolgot. ha már 5 szörnybõl 3-tankot üti akkor azt hiszem már van értelme a dolognak 😄
Még nem voltam ilyen közös instance -ban de kiváncsi lennék hogy fogják megoldani a jövõben ezt az agro dolgot. ha már 5 szörnybõl 3-tankot üti akkor azt hiszem már van értelme a dolognak 😄
Jut eszembe..a Thief mundus stone-t megtalálta vki?
az tény, hogy ha vki béna akkor kuka az egész..
Lesz tank szerep. Pajzzsal nagyon jol lehet blockolni, nem feltetlenul kell kimozogni a sebzesbol. Healer is kell, volt szerencsem az elso instahoz tobb pug partyval, a tank, healer es dps felallas volt a tuti.
Hát azért baromira nem mindegy, hogy egy light páncélba öltözött rugó tankolja-e a dögöt vagy egy full heavy-s plyer aki ráadásul a skilljeit illetve a statjait is úgy alakította.
Jó, lehet a rugó is full heavy-ben, de annak elég kemény hátrányai is vannak ám..
Jó, lehet a rugó is full heavy-ben, de annak elég kemény hátrányai is vannak ám..
idk 😄
“If we really did waste 200 million dollars to make this game, then we would have been fired already for incompetence,” said Firor, “When you look at The Elder Scrolls Online, you don’t see a 200 million dollar game. In fact, feedback from our beta testers have stated that based on the game’s quality, not a lot of money was put into it. This clearly points to how much effort went into the game. ”
“So let’s pretend that we actually did spend 200 million dollars on the game, people would be banging on our doors to play The Elder Scrolls Online which is not the case,” continued Firor, “So I don’t see how people could even imagine that we would sink 200 million dollars into this game. I’m not entirely sure what people would expect from a 200 million dollar game in the first place, but I can tell you that it’s definitely not The Elder Scrolls Online.”
“So let’s pretend that we actually did spend 200 million dollars on the game, people would be banging on our doors to play The Elder Scrolls Online which is not the case,” continued Firor, “So I don’t see how people could even imagine that we would sink 200 million dollars into this game. I’m not entirely sure what people would expect from a 200 million dollar game in the first place, but I can tell you that it’s definitely not The Elder Scrolls Online.”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ööö..hogymivan?
Persze alapszinten megvan de nem tudsz ráépíteni mivel ha jól sejtem ha ügyetlen vagy akkor tök mindegy mit pakolsz mire. Mondjuk úgy látom a streames nyomkövetésemen, mintha visszavették volna a védetlen sebzés szintjét.
Nem tudom. Én Orc dragonknight-ot indítottam és a védelemre pakolom a pontokat. Ez végett csak remélni tudom hogy a tankos stílust azért meghadják.
Egy kérdés, a külföldi oldalakon korábban szó volt róla teljesen skálázható nehézség állítási lehetõség lesz a dungeonoknál ez igaz?
igen itt inkább az agyhiány lesz a baj 😊
emlékeim szerint 1-2 dungeon a gw2ben is ilyen volt
emlékeim szerint 1-2 dungeon a gw2ben is ilyen volt
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem hiszem hogy lesz hagyományos értelembe vett tank class vagy healer. Itt ha nem mozogsz el meg nem védekezel teljesen mindegy mi vagy. Szerintem más megközelítést igényel a játék és más taktikát itt nyerhetsz egy healerrel meg három dpsel is az alapján amit eddig láttam ha tudják a dolgukat. 😊
Ahogy nézem lehet, hogy ebben a játéban (is) a tank és a healer lesz a hiánycikk.
Szeretjük a healer-eket!<#eljen>#eljen>
Nehéz ez ahol két teljesen különbözõ kultúrájú rétegre építesz. mint a solo meg az mmo. A solos azt se tudja mirõl beszélsz. És az mmosok között is egyre kevesebb akiket érdekel az rpg feeling. Nézd meg már az etalon SWTOrnál is egy rpg szerver van csak. Ha ezt valaki 2008-ban mondja nekem nem hiszem el. Hidd el ezek nagyon nem hülyék mármint a zenimax. De ez most életül eddigi legnehezebb feladata. Ezt be kell látni.
Na még csak az hiányzik, hogy akkora kurvák legyenek ezek s mint a SOE.
Olyan szinten elbutították/tönkrebaszták a játékaikat a sok húgyagyú amcsi player érdekében mint az állat.
Pedig volt nemis egy szuper játékuk...volt..
Olyan szinten elbutították/tönkrebaszták a játékaikat a sok húgyagyú amcsi player érdekében mint az állat.
Pedig volt nemis egy szuper játékuk...volt..
Szintén zenész, én sorc/resto-val próbálkoztam az elején, de nem éreztem az erõt. Aztán váltottam templar-ra és nagyon bejött 😊
Részemrõl letudva és nincs harag.
Térjünk vissza az eredeti témához 😊
Térjünk vissza az eredeti témához 😊
Najó, de ha valamit alá akarsz támasztani akkor azért elolvashatnád mit is linkelsz be mert ez pont azt cáfolja, amit te mondtál.
1000 mínusszal én meg mit csináljak? Én nem adtam neki 1-et se. Ez eleve egy halott rendszer ha 5-6 ember nekiáll minden hsz-emet mínuszolni akkor biztos nekem is hamar meglenne. Nem mondom, hogy nála ez a helyzet de a lényeget érted. Ha nem vagy kíváncsi rá, akkor le lehet tiltani.
1000 mínusszal én meg mit csináljak? Én nem adtam neki 1-et se. Ez eleve egy halott rendszer ha 5-6 ember nekiáll minden hsz-emet mínuszolni akkor biztos nekem is hamar meglenne. Nem mondom, hogy nála ez a helyzet de a lényeget érted. Ha nem vagy kíváncsi rá, akkor le lehet tiltani.
Persze utólag be lehet rakni mindenféle extra kívánságot ami lehet meghozza az elõfizetõket. De azért az elsõ cél most, hogy kipofozzák a játékot az indulásra. 😊
Amikor kezdtek változtatni, meg átalakítani a játékot, amit itt is nyomon lehetett követni, abból nekem az jött le jobban a solo tes játékosok felé fordulnak. Még nem bíznak abban hogy elég mmo játékos választjka a formát, pláne a gamebansheen is téma volt, sokan berágtak fõleg északi népek a p2p miatt. Én is kíváncsi leszek végül mennyi lesz az elõfizetõ.
De ha valamibe ennyi munkát fektettek mint ebbe, szerintem az jogos ha fizetõs függetlenül tetszik vagy nem tetszik. De ezt nagyon sokan nem így gondolják. Persze az is kérdés azok akik mindig solo játékosok voltak mit fognak szólni egy havi fizetõs konstrukcióra? Ez ennek az évnek a közepére már látszani fog.
Egy mmo sosincs befejezve ahogy telik az év és látják mire van igény aszerint fognak lépni. Ez az a cég 100%-g aki a mérhetõ igény alapján alapján lép mindig.
De ha valamibe ennyi munkát fektettek mint ebbe, szerintem az jogos ha fizetõs függetlenül tetszik vagy nem tetszik. De ezt nagyon sokan nem így gondolják. Persze az is kérdés azok akik mindig solo játékosok voltak mit fognak szólni egy havi fizetõs konstrukcióra? Ez ennek az évnek a közepére már látszani fog.
Egy mmo sosincs befejezve ahogy telik az év és látják mire van igény aszerint fognak lépni. Ez az a cég 100%-g aki a mérhetõ igény alapján alapján lép mindig.
Google be beírtam és az elsõ 5 post amit kidobott azt linkeltem be. Hírverés is jó mindegy hogy az rossz vagy jó.
De tényleg le lehetne már akadni a témáról én hoztam fel és én is fejeztem be. Nem kell ilyen kitartóan ezen lovagolni ahogy én sem lovagolok azon, hogy a fiúnak ezer mínusza van és még hagyják géphez ülni.
De tényleg le lehetne már akadni a témáról én hoztam fel és én is fejeztem be. Nem kell ilyen kitartóan ezen lovagolni ahogy én sem lovagolok azon, hogy a fiúnak ezer mínusza van és még hagyják géphez ülni.
szerintem írd le még 3x, én már kezdem elhinni hogy nem ipari baromság
ne foglalkozz azzal a 10-20 emberrel, aki leírta hogy az, hülye az összes
ja és a tényekkel se! azok is hazudnak állandóan
ne foglalkozz azzal a 10-20 emberrel, aki leírta hogy az, hülye az összes
ja és a tényekkel se! azok is hazudnak állandóan
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Hasonló, bár nem biztos, hogy Breton.
Próbáltam egy íjászós, lopakodós karit, de nem jött be. Annyira ez nem lepett meg, mert kb. sosem szoktam ilyen karaktereket csinálni, de gondoltam egy próbát megér.
Aztán ment egy Nord páncélos tank-szerû valami. Ez jobban bejött, de nem volt az igaz.
Harmadik próbálkozásra a klasszikus healer karimat csináltam meg (mindenhol az vagyok kb) és hát rögtön otthon is éreztem magam. Ment minden mint a karikacsapás. Az animok is elég jók szerintem, lehet velük jól haladni szólóban is és nagyon jó kis skillek vannak😊 Szóval ez lesz elsõre az tuti.
Próbáltam egy íjászós, lopakodós karit, de nem jött be. Annyira ez nem lepett meg, mert kb. sosem szoktam ilyen karaktereket csinálni, de gondoltam egy próbát megér.
Aztán ment egy Nord páncélos tank-szerû valami. Ez jobban bejött, de nem volt az igaz.
Harmadik próbálkozásra a klasszikus healer karimat csináltam meg (mindenhol az vagyok kb) és hát rögtön otthon is éreztem magam. Ment minden mint a karikacsapás. Az animok is elég jók szerintem, lehet velük jól haladni szólóban is és nagyon jó kis skillek vannak😊 Szóval ez lesz elsõre az tuti.
Megy még a server?
Azért jó látni, hogy van olyan aki érti mirõl regéltem az elmúlt 1 órában.
"innentõl mindenki eldöntheti szabadon, hogy kinek hisz."
Ez így van. Egyetértek ezzel is. De ha valaki megnézi egy játék költségvetését az tudja hogy nem is annyira messzi ez a szám.
"innentõl mindenki eldöntheti szabadon, hogy kinek hisz."
Ez így van. Egyetértek ezzel is. De ha valaki megnézi egy játék költségvetését az tudja hogy nem is annyira messzi ez a szám.
A 4. linkedben én ezt olvastam <#wilting>#wilting>
"In a statement from ZeniMax Online Studios, the developers behind The Elder Scrolls Online, they have denied a claim that the game cost 200 million dollars to make saying that there was no way they could have put that much money into the game."
"In a statement from ZeniMax Online Studios, the developers behind The Elder Scrolls Online, they have denied a claim that the game cost 200 million dollars to make saying that there was no way they could have put that much money into the game."
Pontosítok. Ha arra gondolsz amit lvl 15-ön kapunk akkor lehet.
Viszont ha arra, hogy meglévõ fegyvered akarod kicserélni másra az inventory-ból akkor harc közben nem lehet.
Viszont ha arra, hogy meglévõ fegyvered akarod kicserélni másra az inventory-ból akkor harc közben nem lehet.
Lehet cserélni harc közben is.
fegyver csere hogy mûködik? mint gw2ben h harc közben is lehet cserélni vagy akkor nem? ha jól látom 15-ös színtõl van valami hasonló dolog 😊
Biztos hogy baromi sok pénzt öltek, bele az is biztos, hogy elsõ pár évbe nem fog bejönni, de az idõ nekik dolgozik. Egy dolog biztos félelmetes ahogy felmérik mire van és ami még fontosabb mire lesz! igény. Az idõ meg nekik dolgozik. Mire a többi cég követi õket ezen az úton. Az õ játékuk már három éves lesz és termelni fog.