sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #11569
    Nem tudom, azért ennyire nincs így szerintem. ez nekem is nagy félelmem volt és az első beta hétvégén még én is elég sokat írogattam itt ilyeneket, hogy nagyon egy fele van terelve mindenki és hát nincs szabadság, aztán változott a véleményem.

A legutóbbi hétvégén már direkt azt csináltam, hogy császkáltam a világban, ha megtetszett vmi a távolban megnéztem és meg is döbbentem, hogy hogy gyakorlatilag minden felé vannak questek. Szóval én nem látom ezt annyira lineárisnak mint amennyire pár másik mmoban van, hogy küldenek a-ból b-be és csak úgy mehetsz. Persze itt is megvan ez valamilyen szinten mert a területek be vannak szintezve, viszont elég sokat lehet menni és nincs egy adott útvonal, hogy hogy kell megcsinálni a questeket.

Én a Daggerfall területeket toltam le párszor több karakterrel és mindig találtam újabb questeket. A végén gyakorlatilag az egész területet bejártam és nem nagyon volt már mit felfedezni és a questek már a következő területen folytatódtak volna, csak oda nem lehetett átmenni.