The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Majd paypallal is lehet fizetni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tippre a pre-order kóddal verziótol függõen 03.30/04.01tõl 04.04-ig lehet játszani,aztán upgradelni kell a fiókot a végleges kulccsal a belépéshez.
Amint ez megtörtént,elkezdi a 30 napot.
Többi MMOhoz hasonlóan vagy gamecard vagy bankkártya legyen bekészítve 04.04-én,különben nem lesz hozzáférés csak a játékkulccsal magában, hiába ad 30 napot.
UNEARTHING THE PAST
Mi a küldetés neve pontosan? Nem emlékszem erre speciel most, de próbáld meg az általánosan javasolt megoldást erre, logolj át megy másik karakterre, majd vissza. Feltéve ha visszaenged.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Most próbáltam az ajánlott ki-be jelentkezést többféle várakozás után (1mp-15p) és visszatérve +-2perc ugyanaz a queue time az eredmény. Elég jól megírhatták ezt a sorban állás dolgot, gyanítom h ezt tesztelik is most, hogy mûködik. Kizártnak tartom h ennyit csökkent volna a teherbíró képesség tegnap óta.
Ahol beírsz az alatt vannak gombok, ott a makrókra kattints és minden világossá válik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor temetõbe szellem felvetet velem egy staffot aztán fel kell tölteni ilyen izékkel oda menni a kripta elötti ilyen pirosas barnás ködhöz és használni a staffot . Megjelenik egy lény és azt megölni. és a 3.nál ott állok fél napja ,de semmi meg vagy 20-an. staffot nem lehet újra töltni semmi!
,hogy tudok spoilerbe írni?
akkor globális a probléma :S
remélem lesz még ilyen nyitottabb beta, jó lenne be-be menni játszani kicsit áprilisig 😊

Arról ki mit tud? A 30 napos free game az elsõ belépéstõl számolódik, vagy 04.04-tõl? Mert én lehet eltolom akkor nyárig már, akkor nekem ubiszezon van.
Melyik quest?

Engem kidobott vagy 5-6-szor ma de 1 perc után visszaengedett, queue time is 1 min 32 sec volt.
Most megkaptam én is a másfél órás queue-t miután hetedszer is kidobott.
Ore-ból Ingot :

Blacksmith tab, jobb felsô sarok, Extract-olni kell az ore-ból az ingotot.
Én ezt nem értem nem tudok elmenni a szigetrõl mert bugos a quest és nem tudom csinálni 8)
Hmm már majdnem lejárt, kidobott és újra 1,5 óra 😞
de jó neked, engem azért sokszor ok nélkül erorr kód nélkül ismeretlen hibával kivág. Általában mikor véletlen 5 gombot nyomok már meg egyszerre fight közben, mint ha valami túlcsordulna neki, mert ilyen helyzetekben elég nagy eséllyel vágott ki. Engem viszont eddig mindig elég hamar visszaengedett, ez most kegyetlen érzés, h egyetlen szabadidõmben mindkét nap pont ebben az intervallumban nem lehet játszani. Azt hittem a kölykök már elmennek aludni ilyenkorra és mehet a game ezerrel. 😊 De majd holnap! XD
PiszkosFred
Devek írták a fórumon, nem tudom mennyire mûködik, én reggel óta nem léptem ki 😊 Pöckölgetem az egeret, hogy AFK miatt ne legyen disconnect a köztes idõben, de nem merek kilépni.

Én kipróbáltam ezt, és még több is lett a queue, most már nem merek a leave queue-re kattintani. Valakinek esetleg más tapasztalat?
Biztos vagyok benne, hogy nem így lesz 😊 Kegyetlen lenne havidíjas rendszernél. Ha meg mégis így lesz, akkor hamar free to playbe megy át a dolog, ami szintén nem olyan rossz hír volna 😊
1 ora 30 perc queue <#wow3>
Remelem ez a teljes valtozatnal nem igy lesz azert.
tudja valaki hogy hogy lehet kereskedni a játékban?

hol a personal store és az auction house? mit csináljak ha rare cuccom van és meg akarok gazdagoni?
PiszkosFred
If you have been waiting in the login queue for more than 45 minutes, please log out and log back in. Thanks for your patience!

We are aware of the loading times in Cyrodiil, and are currently investigating. If you have been waiting for more than 15 minutes, please log out, wait 20 seconds, and log back in.

én is daily aprónézés meg angolozás van... egész nap ma értem volna rá egyben 3 órát játszani, amúgy fél óránként léptem be melózás közben. Leülök h na végre van idõ (direkt rohangáltam az egeret lökdösni pár percenként ne dobjon ki, sikerült) leülök, egy perc játék után hibával kivág, ma is az egyetlen szabad idõm alatt lehetetlen bejutni. Nem a server stress tesztjérõl van itt szó, az enyémrõl! 😊
Ore-ból ,hogy tudok ignotot smeltingelni? mert itt vagyoka kovács helyen ,de csak kovácsolni engedi csak ahhoz kellene a cucc!
Lesz még ezen kívül béta? Mit tudni errõl?

Kíváncsi vagyok ilyen Destiny szintû grafika nagyon szinten található ebben a játékban?
jah. asszem nekiállok vasalni. kellemetlent a kínlódással.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Terawatt
Etesd szépen, és lehet, hogy kicombosodik majd.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

fuck vmi error miatt kidobott, 1,5 óra queue 😞
PiszkosFred
Ezt reportold nekik is, mert komolynak tûnik.

Más. Megdöbbenve vettem észre, a pacim nem tud felmenni meredek hegyoldalon, mint a 1000 évvel késõbbi hírhedt Skyrimi lovak 😊

Megvan a bug azért osztom meg mert hátha valaki így jár. BEakadt a dark elf új karakterem és csináltam másikat másikat másikat és addig nem engedte amég nem töröltem le a dark elfet. addig egyik sem engedte
BoneDragon
Na meglett az elsõ legendary itemem, igaz csak egy runestone, dehátna...

ricsaj
K ty

PiszkosFred
Elõször egy /reloadui-t próbálj meg, néha NPC-ket is visszahoz így, mert ott vannak, csak nem jelennek meg nálad.

szerintetek,ha kreáltam új karit és megadja a questet a szellem ,de nem tudok az ajtóra kattintani akkor mi legyen relog? 59 perc után? 8)
PiszkosFred
Imperial egy faj/nemzet attól függõen, hogy mi alapján nyilatkozol. Egyedi faji bónusszal rendelkezik mind a 10 a TES játékokban, és bár közösek az õsök itt-ott, de attól még külön fajként kell rájuk tekinteni. Egyéb kérdés?

ricsaj
Ez az imperial meg mindig kicsit homaly nekem.
Imperial az nem faj, nemtudom ki mondta de hulyeseg.
Viszont igy hogy az osszes preorderes jatszhat barmelyik frakcioban faj fuggetlenul igy most kicsit elbizonytalanodtam abban h mire is Jo ez a play as a imperial.. Azon kivul h csini lova es csillogo pancelja van

BooMiller
<#eljen> nálam is ez volt kb az elején tikkelt a szemem a karakter animáción😊) de már beállt a dolog😊

Nagyon klassz játék. Én egy MMO-tól mindig a szabadságot vártam el egy játszható környezetben és ez azért ebben a játékban bõven benne van! 8)
Fura, most nekem minden meghalt sajnos, pedig már egy órája játszottam egyfolytában. Csak a futás megy, semmi más, most logout után elhaláloztam sajnos.
Kérdeztem de nem írtátok: Meddig lehet elõrendelni? Le ne késsek. Csak várom még hátha lebeszélem magam róla! 😄
Terawatt
<#wink><#eljen>

Most, hogy tolom már kb 2 napja szinte folyamatosan, azt hiszem itt az idõ, hogy megosszak pár dolgot.

Elõször is, a legtöbb dologban amit a korábbi posztjaimban hoztam föl, nem feltétlen volt igazam. Maradjunk annyiban, hogy nem volt igazam.

Igaza volt Frednek és a többieknek, hogy olyan lvl 10 körültõl lsz az igazi a játék. Onnantól viszont nagyon😊

Az elején megijedtem pár dologtól, de aztán minden a helyére került. Arról már nem is beszélve, hogy bár van TES múltam is meg MMO még inkább sikerült teljesen félrekezelnem pár dolgot. Azt vettem észre,m hogy rossz panelekben gondolkodom. Amikor erre rájöttem és változtattam a dolgon, egyrészt a játék is sokkal jobban pörgött másrészt meg én is egyre jobban élveztem.

Olvastam, hogy rossz kritikát kapott, de sztem a legtöbb emberke ugyanazt a hibát követte el mint én.

Idõközben sikerült 3 teljesen más típusú karaktert felhúznom lvl 10-12 ig és sikerült 3 kezdõhelyet is megnéznem. Azt is hozzá kell tenni, hogy valamikor idõközben megszépült a dolog. Korábban megjegyeztem, hogy nem túl szép a látvány...de ezt is vissza kell vonnom. Sok olyan területet láttam, hogy leesett az állam.

A questek továbbra is jók és örömmel láttam, hogy a kezdõhelyeken sem ugyanazok vannak. Hasonlítanak picit persze, de mindegyiknek meg is van a maga varázsa.

Az egyetlen baj ezzel csak az, hogy most már nagyon várom a megjelenést...és persze elõ is rendeltem.

Azért nem lettem fanboy, mert van pár dolog ami továbbra is idegesít, de hátha javulnak még azok a dolgok a maradék idõben.

1h:12min 😞
Na már 57 perc havernak meg 56 8)
Nekem fél óra volt 😄
Terawatt
Azt hogy? Most lépek fel és nekem 40 sec volt.

Ez most komoly? 59 perc waiting time?
PiszkosFred
Az Imperial (gyûjtõi) ilyesmi: (vagy bõvebben, vagy rövidebben)

- Explorer's Pack
- 30 days gametime
- Play as an Imperial
- Imperial White Horse
- Craft Imperial Gear
- Transform Into Imperial Gear
- Rings of Mara
- Mudcrab Vanity Pet

Indulás elõtt kapjuk meg a véglegs kódot, ez a preorderes. 5 napod van, az az imperial, szóval oké.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

yesname
Ok. Akkor megjelenéskor kapom meg a kódot. Tnx!

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
Ez az Explorer's Pack tartalma, ami a pre-orderhez, pre-purchasehez jár.