The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amint ez megtörtént,elkezdi a 30 napot.
Többi MMOhoz hasonlóan vagy gamecard vagy bankkártya legyen bekészítve 04.04-én,különben nem lesz hozzáférés csak a játékkulccsal magában, hiába ad 30 napot.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem lesz még ilyen nyitottabb beta, jó lenne be-be menni játszani kicsit áprilisig 😊
Arról ki mit tud? A 30 napos free game az elsõ belépéstõl számolódik, vagy 04.04-tõl? Mert én lehet eltolom akkor nyárig már, akkor nekem ubiszezon van.
Most megkaptam én is a másfél órás queue-t miután hetedszer is kidobott.
Blacksmith tab, jobb felsô sarok, Extract-olni kell az ore-ból az ingotot.
Remelem ez a teljes valtozatnal nem igy lesz azert.
hol a personal store és az auction house? mit csináljak ha rare cuccom van és meg akarok gazdagoni?
We are aware of the loading times in Cyrodiil, and are currently investigating. If you have been waiting for more than 15 minutes, please log out, wait 20 seconds, and log back in.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Más. Megdöbbenve vettem észre, a pacim nem tud felmenni meredek hegyoldalon, mint a 1000 évvel késõbbi hírhedt Skyrimi lovak 😊
Imperial az nem faj, nemtudom ki mondta de hulyeseg.
Viszont igy hogy az osszes preorderes jatszhat barmelyik frakcioban faj fuggetlenul igy most kicsit elbizonytalanodtam abban h mire is Jo ez a play as a imperial.. Azon kivul h csini lova es csillogo pancelja van
Kérdeztem de nem írtátok: Meddig lehet elõrendelni? Le ne késsek. Csak várom még hátha lebeszélem magam róla! 😄
Elõször is, a legtöbb dologban amit a korábbi posztjaimban hoztam föl, nem feltétlen volt igazam. Maradjunk annyiban, hogy nem volt igazam.
Igaza volt Frednek és a többieknek, hogy olyan lvl 10 körültõl lsz az igazi a játék. Onnantól viszont nagyon😊
Az elején megijedtem pár dologtól, de aztán minden a helyére került. Arról már nem is beszélve, hogy bár van TES múltam is meg MMO még inkább sikerült teljesen félrekezelnem pár dolgot. Azt vettem észre,m hogy rossz panelekben gondolkodom. Amikor erre rájöttem és változtattam a dolgon, egyrészt a játék is sokkal jobban pörgött másrészt meg én is egyre jobban élveztem.
Olvastam, hogy rossz kritikát kapott, de sztem a legtöbb emberke ugyanazt a hibát követte el mint én.
Idõközben sikerült 3 teljesen más típusú karaktert felhúznom lvl 10-12 ig és sikerült 3 kezdõhelyet is megnéznem. Azt is hozzá kell tenni, hogy valamikor idõközben megszépült a dolog. Korábban megjegyeztem, hogy nem túl szép a látvány...de ezt is vissza kell vonnom. Sok olyan területet láttam, hogy leesett az állam.
A questek továbbra is jók és örömmel láttam, hogy a kezdõhelyeken sem ugyanazok vannak. Hasonlítanak picit persze, de mindegyiknek meg is van a maga varázsa.
Az egyetlen baj ezzel csak az, hogy most már nagyon várom a megjelenést...és persze elõ is rendeltem.
Azért nem lettem fanboy, mert van pár dolog ami továbbra is idegesít, de hátha javulnak még azok a dolgok a maradék idõben.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
- Explorer's Pack
- 30 days gametime
- Play as an Imperial
- Imperial White Horse
- Craft Imperial Gear
- Transform Into Imperial Gear
- Rings of Mara
- Mudcrab Vanity Pet
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]