Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Be kell valljam, hogy az előzetes videók alapján engem teljesen hidegen hagyott a játék, mert úgy éreztem egyáltalán nem adja vissza azt a hangulatot amiért a Morrowind óta rajongok.
Persze úgy voltam vele, hogyha lesz rá lehetőségem kipróbálom, mert hogy néznék tükörbe, ha kóstolás nélkül dobnék egy ED pudingot a szemétbe.
És dejól tettem... elég volt elöször elbarangolnom Dunmer Nightblade-emmel az első vulkánig és a hangulat megvett kilóra.
Azonban sajnos mint sok embernek itt a beszámolók alapján, nekem is eléggé ellenszenves SWG, EQII, LOTR, SWTOR tapasztalok után az instancing teljes hiánya. Megmondom őszintén egyáltalán nem értem ezt a designbeli döntést.
Az SWTORon elkényesztett pofám még viszonylag könnyen lemond az abban prezentált elképesztően zseniális group-párbeszéd rendszerről, de az, hogy a dungeonokben seregével rohangálnak a playerek és ütik le előlem a mobokat, aktiválják a quest itemeket az egy olyan mértékű design hiba, hoyg épp ésszel nem fogom fel.
Valószínüleg pár hónap erejéig biztosan be fogok rá fizetni, mert rettenetesen csábít az hogy bebarangljan Tamrielt ebben az új köntösben, pluszban tetzsenek a kvesztek és a craftrendszer is kifejezetten ínyemre való, de a fent leírtak igencsak beárnyékolják így elöljáróban is az egész kalandot.
my 2 cents...