24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Ezt nem értem, ott van legalább 4 DC-s klán. Egyébként itt van fent a bannerben az egész...
  • ShaiHulud
    ja, ez a beta, amit stress tesztre hasznalnak ilyen.
  • gborisz
    az normális, hogy simán át lehet sétálni a szomszéd zónába (deshaan)? ráadásul a felénél elvágják a térképet egy egyenes vonallal, és csak a nagy kék semmi van
  • ShaiHulud
    igen normalis, eddig lehet vinni a stress test betaban, majd retailban meglatod a folytatast:)
  • Whysper
    Ammúgy köszi a linket ,de ott csak másik két helyen induló guidlet találtam! 8)
  • Whysper
    Ezt írja ki errorban jobb fentre: "You lack the correct permissions to transfer there"
  • Whysper
    Amúgy ez normális ,hogy szól a fő küldi és mikro beszélek az X fazonnal az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megnyit egy portalt,de mikro rákattintok belemegy ,de nem megy tovább és ott megragadoka portal előtt és ennyi!
  • Whysper
    ;-P 8))))
  • Whysper
    segített. csak bugos volt . Amikor beírtam kidobott!
  • Nephin
    /stuck?
  • Whysper
    Valaki tudna segíteni nekem? beestem a textúra alá és csak esek és csak esek és logout sem segít!
  • Vaxi
    sziasztok!
    szeretne még valaki kulcsot? most vettem észre az e-mailt, hogy jött még egy :)
  • Fletley9
    Tegnap miután végre sikerült felrakni, és kipróbálni : :O egyáltalán nem gondoltam volna ,hogy ennyire magába szippant és tetszik. Az igazság az, hogy egyáltalán nem érdekelt korábban, nem is néztem utána milyen lesz, de ha már kaptam kulcsot kipróbálom alapom. és most a vételen gondolkodom...csak nincs időm játszani nagyon nincs így ez az egyedüli ami eltántorít jelenleg ej.
  • mgerihun

Aldmeri Dominion színeibe indulókat keresünk guildünkbe. Mindenki jöhet. Lesz külön HC PvE, PvP részleg, de casualoknak is biztosítunk helyet. Minél nagyobb a guild létszáma, annál életképesebb lesz.
    Háttér story szokásos, régi mmo motorosok a kemény mag, többünk hosszú évek óta együtt játszik, előző guildjeink már bizonyítottak WoW-ban, SWTOR-ban stb...számtalan szerver first killel és még több hun first-el. Célunk, hogy megpróbáljuk egybefogni az Aldmeri Dominion alatt játszó magyar játékosokat egy jó hangulatú és jól szervezett segítőkész guildbe, ami természetesen igyekszik majd a top pve guildek közé tartozni + PvP-n is hírnevet szerezni magának. Ha érzed magadban a késztetést, vagy kihívást keresel, vagy csak casualkodni akarsz de azt egy nagy és erős guildben, akkor jelentkezz hozzánk.

Nemesis Guild
  • VanDaal
    Nálam 6-tól 9-ig semmi gond nem volt, utána halt csak be.
  • nomiss
    amikor bejutsz , kb 1 perc után halott kidob megáll... reggel 5 óta ez megy
  • 0Fritz0
  • titani
    nah ,akkor addig meggyurmázzuk a menyecskét...
  • SANTANTICA #11194
    igen, köszi
  • Fpocok
    "The log in servers are currently down. We are investigating this issue, and will post an update as soon as we can. Thank you for your patience, and stay tuned here!"
  • SANTANTICA #11192
    kicsit login error, de időnként beenged, de hamar ki is dob....valamit szöszmötölnek, gondolom pár perc.....
  • titani
    Beta over ?..vagy már karbantartás van :P
  • PiszkosFred
    Viszont a skillpontok pakolását már ésszel, legalábbis majd az élesben. Mert nem feltétlen van szükséged minden mágus vagy harcosok céhe által felkínált képességre.
  • Bandeeka
    köszönöm :)
  • Count Adyn
    Összefoglalom:D :
    Mindent elvállalni, Mindent lootolni, Mindenhova belépni!:D
  • j0nNyKa
    :))
  • Bandeeka
    Bocs Jonnyka véletlen csak bemásoltam ide a szöveget amit neked írtam. Most ahogy vissza olvastam :)
  • Munkie
    Mellé Amúgy a questek miatt (és a szerezhető skillpontok miatt megéri, persze. Nem muszáj skilleket is kitenni rajtuk)
  • Bandeeka
    egyenlőre=egyelőre
    kis helyesírási hiba :)
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Ne haragudj, hogy privátba zaklatlak, de nem igen játszottam Elders Scrolls játékkal. Az lenne a kérdésem, hogy a TESO-ba megéri a Fighters guild és a Mages guildbe is belépni vagy csak egyikbe érdemes. Nem mertem fórumon megkérdezni hátha nem oda illő. Most jutottam el a bétába az első nagyobb városba és egyenlőre nem választottam. Tank karakterrel vagyok dragonkinght 1kezes+pajzs kombóval :)

Üdv Bandeeka
  • ShaiHulud
    probalj logoutolni majd vissza, akkro atrak masik serverinstanceba. van hogy tobbszor is kell.
  • PiszkosFred
    Elvileg minden faj képviselteti magát a játékban, de csak egyet lehet kreálni játékosként. Lehet hogy az, egyelőre az AD-t messziről elkerülöm a spoilerek miatt.
  • titani
    kevessebb a bank hely /30/ , mint a táska /50/ LoL...
  • ricsaj
    Meg mindig csak telom van de azert remoteon keresztul kicsit kiprobalgattam a karakter keszitest, jol lattam h khajiitbol csak ohmes-rahtot lehet csinalni?
  • Lengyel2
    Hát úgy néz ki, nem jutok ki már a második szigetről a kontinensre, bug-os a quest, amin túl kéne lennem. Le kellene győznünk Drusillát az ork szigeten egy Alveyd romban, de nem spawnol Drusilla, a dungeon két órával ezelőtt tele volt partizó harcosokkal, a főoltáron alsóneműben táncolnak mindkét nem képviselői, lanton és fuvolán szólt a zene, közben az egyre spawn-olódó nekromantákat ölték, akik tréningelni akartak, megy a chat, stb. nagy party volt. Most már értem, miről szól az MMO :D
    Legalább megtanultam táncolni, fuvolázni és lanton játszani. Ez is valami.
  • csimposz
    Úgy nem ment, quickslotra kellett tenni az volt a megoldás.. elég jó a helpje a játéknak, most is ott találtam meg végül, de köszönöm!

Sajnos PvP nagyon lag most.
  • PiszkosFred
    settings - gameplay - hide helmet on/off
  • Jockey
    khm, tudom lame kerdes, de hogy tudom a helmet elrejteni?:-p
  • PiszkosFred
    vagy rakd ki quickslotra (action barra nem tudod).
  • PiszkosFred
    Inventorybol hasznald.