24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
csimposz #11172 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Cyrodiil-ba most mentem be először (eddig fel sem tűnt hogy van ilyen funkció is :D), de nem értem miért, mennék a tutorialon végig, a távolsági fegyverek javítását nem tudom hogy kellene megcsinálni. Megkaptam hozzá a tutorial repair kitet, odamegyek a gépekhez, de továbbra is csak use van, semmi módja a javításnak. Nektek sikerült?
-
petecz #11171 Én azt vettem észre hogy nem is konkrétan bugos, hanem inkább fázis beakadás van, pár relog után olyanba rak be ahol már nincs beakadva az adott npc/tárgy. -
cain #11170 nekem ugyanazokon a helyeken ugyanazok a bugok vannak. -
Kryon #11169 Akkor csak szerencsém volt :D
Ez a konzolos felület az amitől továbbra is agyfaszt kapok, meg a harcrendszer, de az utóbbi inkább csak szokatlan. -
#11168 Nyah, részemről megcsináltam amit bétában kértek, a többi már csak spoiler lenne, azt hiszem most már csak várnom kell a release-re :)
Guild téren meg majd körbenézek, nem is tudom mik vannak ^^
Ma nézegettem a játékot, szerintem szép, de máshogy szép mint egy NCSOFT, vagy gy másmilyen kiadású játék. Épp ezért megfordítanám a problémát amit sokan írtak. Szerintem épp azért nem tetszik sokaknak, mert ha messziről ránézek, úgy néz ki, mint egy single player játék, pedig sokak szerint pont az hiányzik :) Olyan 2011-12-es kb.
Kinézetre pedig egyértelműen idézi számomra az RPG-s játékok aranykorát (full voice, npc-k PC-hez való hozzáállásra, encounterek felépítése), csak nagyobb felbontásúak a textúrák. Talán nem a messiást kéne várnom minden egyes várva-várt (és otthagyott) MMO-nál, hanem találni egy hosszabb távon játszható és élvezhető darabot. :) vote for p2p épp ezért, főleg mert ennél a játéknál ez esélyes.
//De arról sincs fogalmam hogy mit kell hőzöngeni (nem itt), mikor kb egy C64-es játékkal is el tudok órákat játszani :D //
-
Munkie #11167 Töltési idő tényleg sokkal de sokkal jobb, questek viszont még mindig iszonyat bugosak néhol. -
Kryon #11166 Lehet, de mégsem ugyanaz. Szerver oldalon is variálhattak. -
cain #11165 az érdekes, mert ez ugyanaz a verzió. -
#11164 -
#11163 Tegnap éjjel elgurult a gyógyszer pár arcnál:D
-
Kryon #11162 Nos... Eddig egyszer ragadtam benn párbeszédben, egyéb quest bug nem volt. Látszik hogy sokat dolgoztak rajta az elmúlt 2 hétben. A grafika is mintha picit szebb lenne, valamit ott is variálhattak. És már mozog a bárd szája éneklés közben :) -
#11161 hm nekem egész nap tök jól ment:) -
petecz #11160 Azóta laggol?? Kora délután hagytam ott mert perces lagg teljesen tönkrette. :/ -
#11159 PVP-ben masszív lag, megyek PVE-re :) -
#11158 Srácok mit tudok csinálni ha lvl8 vagyok és már csak lvl10 és afeletti questek vannak? Hogyan fejlődjek, írtsam a 8as mobokat orrvérzésig vagy van valami más megoldás? -
Nephin #11157 Látod, ezért mondtam a #10930-ban, hogy ha még nem játszottál MMO-val, először szoktasd magad azokhoz a dolgokhoz, amik vele járnak. ;) -
Lengyel2 #11156 Hát, engem elgondolkodtatott, hogy esetleg előfizessek. Tetszik, annak ellenére, hogy nem MMOs-s játékosként furcsa, hogy pl. egy dungeonban a többi játékos lecsapja előttem az NPC-ket, ezért úgy tudok végigmenni a küldetésen, hogy szinte senkit meg nem karcolok... meg furcsa látvány pl. ha stealth-elve szeretnék megoldani egy quest-et, de tízen nyüzsögnek körülöttem, az nem túl autentikus érzés, hogy ezt most lesből osonva oldottam meg... az erdőben mászkálva sem a kalandot érzem, mint offline, hanem mintha egy vidám jelmezbálba érkeztem volna, ahogy a többiek rohangálnak és a farkasokat csapkodják. Jópofa, de más, mint az offline. Az mondjuk tetszik, amikor egy NPC hangszeren játszik, és páran élő játékosok megállunk előtte egy percre és együtt hallgatjuk a zenét; vagy amikor elmegyek a piacra vagy a kocsmába, és ott mindenki nyüzsög és barterel, ad-vesz. Az fílinges. -
Nephin #11155 link -
Munkie #11154 -
Whysper #11153 Amúgy köszi a sok commentet. Mi kihagyjuk egyenlőre ezt a játékot. majd egy fél év múlva vissza nézünk. Kívánok kellemes jó játékot hozzá nektek! -
Whysper #11152 Tudtok olyan Guildet ami Daggerfall Covenant-oldalon indul?
-
Player16 #11151 kösz, ezt csináltam csak nem ment de a reloadui megoldotta:) -
Bandras DaSilva #11150 P és aztán x. -
Player16 #11149 megmondaná nekem valaki, hogy hogyan lépek ki egy groupból? -
#11148 Tisztára mint a konditermi öltözőben.... :/ -
#11147 kurvajo
jobban tetszik az end game, mint nehany masik mmonal -
VanDaal #11146 Valóban nem nagy kérés, és ezután majd így is teszek, mert nem állt szándékomban bárkinek is elrontani a majdani játékélményét. Mentségemre legyen mondva, nem gondoltam volna, hogy az a bizonyos hozzászólás ilyen információt tartalmazott. -
Nephin #11145 Próbálta valaki a Foundry Tactical Combat addont? Nálunk nem lehet mozgatni a frame-eket, ahogy megjelenik a kurzor, eltűnnek. Ötlet? -
gseldon #11144 Srácok, hol tudok most digital imperial editiont venni legolcsóbban? A 80 euró kicsit szívenütött :( -
#11143 Kis ts dumával, de szerintem kedvcsinálónak jó a videó.
Pár kép arról, milyen hamar megtaláltuk az endgamet. Akit érdekel a csapat, az írjon privátot.
-
#11142 Akinél beragad az álruha az szimplán vegye le a karakteréről, mert van neki egy külön slot tán az ékszerek mellett. Most épp nem érek rá megnézni, de valami ilyesmi rémlik még az előző bétáról. -
Fletley9 #11141 Óh fuk, köszi így már értem. -
#11140 60-65 nem árt, mert leszed kb 25-30gb és abból telepít. -
Fletley9 #11139 Mennyi helyet foglal az egész cucc? 37 gigát leeszi és még utána patchel egy 15-öt? csak hova? vagy honnan szedi azt el? az előbb mert nem volt elég hely letörölte az egészet... nem voltam mérges. -
#11138 Uh mi nagyon mas szinten allunk. Vedd ugy hogy nem mondtam semmit, megoldottam scriptbol. A tobbiek erdekeben mindenesetre fred hszet ertelmezd es fogadd meg, koszi. -
#11137 Maradjunk annyiban, hogy a küldetéseket spoilerbe írjuk, és/vagy spoilerrel kérdezzük. Három frakció van, dugig küldetésekkel, nem biztos, hogy mindenki megnéz minden elérhetőt a 3 nap alatt. Nem nagy kérés ez. -
VanDaal #11136 Hmm, most hogy mondod... mintha itt mindenki más is a játékról beszélne -
#11135 Mondjuk az is meger egy mosolyt, hogy a felbontast le lehet venni 640x480-ra is :) -
#11134 GobiHilda?:) -
#11133 Igen, meg tudod azzal is csinalni.