The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nem. Viszont a passzívok hatásai mások, annak függvényében, hogy milyen bicskát tartasz a kezedben. 2H Axe és 2H Mace is más extrát okoz/kap (lásd Heavy Weapons passive)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vagyis rosszul kérdeztem azon kívül ,hogy két kezesre specelek pl azon kívül tudok fegyver fajtára is specelni?
Itt is van fegyverek között kül. kül.? Axe vagy swod vagy mace? Mármint ,hogy egyik dmg-re add másik inkább crit?
j0nNyKa
köszi <#eljen>
benézek akkor 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

s0n1c
Danke!
PiszkosFred
Nincs, szabadon vándorolhatsz ide-oda, illetve nincs külön eu és us account sem.

#8102:
Na ez pl. hiányzik nekem is, legalább egy green-yellow-red indikátor a sarokba, valami ami jelzi, hogy mi a helyzet.

A pinget meg lehet valahogy nézni? Most mintha nagyon laggos lenne a szerver.

s0n1c
Mielõtt rányomnék a pre-orderre, egy hülye kérdés. Ugye nincs külön eu-us verzió? Hivatalos oldalról rendelnék.
PiszkosFred
Töltési idõ a zónák között 5-10 percre nõ délután 1-2 után, de ha az adott zónában vagy, észre sem veszed, hogy stress teszt van. Nálam nem volt gond, igaz beléptem, és ki sosem 😊 Simán játszható volt, eddig. Néha eltûnnek az NPC-k, meg kiakad az UI errorral, de ilyenkor altf4 és gyors vissza, fenntartja a helyet legtöbbször.

Itt az sg topik babazsúr a többi fórumhoz képest. Az, hogy nem tetszik valami, az érthetõ és elfogadható. Az ESO nem az mmo játékosoknak készült, "fapados", hogy a lentebb megszólaló kollégát idézzem. Pedig nem az, csak a hagyományokat követi. Vannak benne ballépések és rossz döntések, de a legtöbb ember aki ma bétázik, az életében nem játszott TES sorozattal, maximum pár órát ("az a sárkányos játék, az kiiiirály vót"), és így aztán dõl a szájukból kezükbõl a szarság, a mocsok, stb.

Azt meg sem merem említeni ezeknek, hogy az ESO nem tipikus MMO, hanem egy online rpg, mert az én anyám fog csuklani 😊

Természetesen a jelenlévõk mindig kivételek 😊 Következõ bétára letisztul a közösség, és jobban lehet majd haladni a kérdésekkel és válaszokkal.

j0nNyKa
kérek helyzetjelentést fred 😊
mennyire stabil eddig a stressz teszt? milyen volt a rekordkísérlet? ma lesz értelme belépnem? ittenieket hogy bírod? 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

😛

PiszkosFred
Amit kaptál emailt, annak az alján van. Ha máshonnan szereztél keyt, nem tudsz belépni a fórumra, mert speci azonosító kell hozzá egyelõre.

Fred, még pár oldallal ezelõtt írtad, hogy Ebonheart starter szigetrõl el lehet menni egybõl, nem kell questelni. Ez Aldmerinél lehetséges? Mert két bugos quest miatt itt állunk kb huszan és nem tudunk tovább haladni a sztoriban.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

tenca
Tudná valaki linkelni a béta fórum elérhetõségét? Köszi.

PSN: lacibacsi77

PiszkosFred
"a másik meg hogy hogy nincs ah, olyan anyázás megy érte hogy ...joggal, idioták meddig tartott volna ah berakni..."

Az, hogy te nem tudsz, vagy nem találsz meg valamit, és ennek tudatában idiótázol, sajnos rád nézve lesújtó. Nem tisztem megakadályozni azt, hogy hülyét csinálj magadból, de kérlek, hogy butaságokat ne terjessz.

Egy megaszerveren egy AH mûködésére a legjobb példa a D3 AH-ja, amelynél nagyobb marhaságot sosem csinált a Blizzard, és nem tudnak elég sûrûn bocsánatot kérni miatt. LESZ AH-T HELYETTESÍTÕ MEGOLDÁS, ez a guild store, amely mûködésének nézz utána, és majd utána lesz lehetõséged - jogod továbbra sem - idiótázni bárkit is.

A "steel ore" pedig megy a hét vicce rovatba, és ezúton szeretném jelezni, hogy együtt érzek a kémiatanároddal, kemény évek lehettek számára 😊

omg simán beírja a háromszöget ,de mikor kiíratom eltûnik 8)
 lemaradt
●■X 8-P
FuRiONight
Egy gond van ezzel a jàtèkkal: el van konzolosodva, nem az elsödleges a pc-s port, ez meglàtszik mind a grafikàn, mind a harcrendszeren. Biztos vagyok benne, h az konzolos TESO-k nem sokban fognak eltèrni a pc-s verziòtòl. Sokkal többet ki lehetett volna hozni, 7 èv fejlesztèsbõl.

[PC GAMING]

0Fritz0
Majd gyere fel Horda TS-re, mert még senki nem tudja melyik szövetséget kéne lebomlasztanunk belülrõl. 😊
Eddig a Daggerfall-os területeken bóklásztam emberként, Running nézett át a sötételfekhez.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én azért nem fogom leírni akár van hibája akár nem mert,ha azt veszed,hogy veszek egy MMO-t. kifizetem. kapok érte egy kész alap játékot
azt nyugodtan végig játszom és az eddigi MMORPG-kbõl kiindulba az alap után jönnek a ki egek patchek tartalmak. WOW-t hozom fel példának. megjelent volt pár duengeon még raid se igazán volt csak insták és a Dungeon KÉK setet tudtad kiszedni. Még Battleground sem volt. aztán kicsit késõbb megjenet WSG majd AV és stb stb. órákat álltál a BG bejárata elött 1000sével és mégis türelmesen vártuk a fejlesztéseket. RAID instákat és szívárvány színû Plate setet farmoltunk sima 5 fõs dungeonokból és tudom ,hogy mindnki PRO már és szenved WOW-ba vagyis unatkozik szinte ,de aki ott volt az elején az tudja milyen szenvedés volt gy mountot venni ,egy instát végig tolni setek nélkül. Szóval ez a játék egy tökéletes indítás mindent megkapsz amit a többi MMORPG meg add SÕT egy nagyon nagy plust ami nekem egyszerûen mindent visz. Az ,hogy végre nem más szabja meg ,hogy az ORC-om milyen képességeket használjon, hanem teljesen rám van bízva ,hogy rakom össze!!!! Már csak ez miatt megéri a játék nekem és még ehhez jönnek insták meg Battleground.
Nem lehet tovább menni.

Srácok nem lehet elhagyni a kezdõ területet??? LVL 15 vagyok lenyomtam az instát is! igaz a prophetes küldi a Daughter of Giants-ra azt írja nincs engedélyem átmenni a portálon....WHY?😛 megcsináltam kb az összes küldit a területen......

Jockey
En megvettem imperial-t, ha kozeledik eles egyeztessunk ki merre..egyenlore orc tetszik legjobban, neked?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

De pont ez a gond sajnos, hogy nem igazán tudják a helyén kezelni a dolgot, ebben viszont a sajtónak nagy felelõssége lenne. A többség viszont sajnos nem veszi a fáradtságot, hogy elgondolkodjon, hogy neki megéri-e, és "vonul az árral", szidva mindent és mindenkit.

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Csendelet: Lo almaval

Nem lehet sajnos hatrafele ulve nyilazni rola. 😞

Szerintem meg épp fordítva.

Mindenki azt várta, hogy ez egy felturbózott Oblivion-Skyrim-Morrowind lesz multiban, de sajnos vagy nem sajnos, nem az. Épp ezért vergõdik a fél világ, mert mindenki azt várta, ehelyett kapott egy fapados MMO-t

DE!

Lassan két level tizes karakterrel a hátam mögött úgy döntöttem, hogy én nagy valószinüséggel meg fogom venni. Már gyerekkorom óta imádom a TES világát, döntõ játékélményeim között van mindhárom nagy ES név, többszáz óra játékidõvel. Emlékszem mennyi theorycraft ment a fórumokon, kisebb oldalakon, hogy vajon milyen lehet a világ többi része, voltak vicces videók Obliban pl, hogy lóval próbáltak egyesek átugrálni a térkép szélén Morrowindre, hasonlók. Nos, itt végre megnézhetjük ezeket a területeket. MINDET! Sajnos nem tartozik hozzá egy Skyrim szintû élõ világ és az eddigi TES játékokhoz tartozó óriási szabadság, de ez egy mmo, itt nem lehet ilyet (bár késõbb ki tudja mi lesz), de úgy gondolom egy igazi rajongónak már csak ezért is megéri, hogy bebarangolja azokat a (tagadhatatlanul gyönyörû) területeket, amirõl eddig csak álmodott. Plusz szerintem a fejlesztõk ennyit megérdemelnek, úgy érzem ennyi le warezolt játékuk után tartozom ennyivel a Bethesdának. Maximum majd nem fizetek elõ, és porosodik a wow-ok mellett a doboz a polcon. Jó kis játék lesz ez ha a kezdeti gyengeségein mindenki túllép, és nem követel habzó szájjal (mint én) multiplayer Skyrimet, hanem a helyén kezeli az egész dolgot.

Braikingboss
Igen erre jó a 2 hónapos szabály a bizonytalan embereknek. Megjelenés után vár az ember 2 hónapot addigra elég sokan elérik az end game contentet akár lásd pvp és lehet videókat nézni és kérdezõsködni is teljesen logikus érvelés amit írtál.

Don Kartács :)

50 goldom maradt de megvan a paci, elviszem egy korre aztan elmenybeszamolok. 😊

+1<#eljen>

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Én attól fogom a fejem, hogy mindenki azért sír, hogy egy új MMO "ne legyen olyan, mint a WoW". De ha meg nem olyan, akkor meg azért sírnak, hogy miért nem olyan. Komolyan kb mint a másfél éves kisgyerek, aki hisztizik, hogy akar valamit, de mégse.

0Fritz0
Amennyiben ez egy sima toborzó béta lenne, akkor elismerném, hogy van benne valami.
Viszont ez "csak" egy stressz teszt (vagy ügyesen annak reklámozzák <#hehe>).

A lényeg:
Személy szerint én egy bug miatt nem tudok továbbhaladni a játékban lvl 6 után, viszont ennek ellenére meg fogom venni.
Az ok:
Tisztában vagyok vele, hogy a kis szintû kezdõterületekbõl nem tudom megítélni, hogy a megjelenést követõ akár fél éven belül játszani fogok-e még vele egyáltalán.
Amit láttam az nem más, mint egy TES játék MMO formában és ezt pedig a béta is hozza.
A döntõ nálam a PvP lesz, mert ha az jó, akkor tõlem lehet gyengébb a többi része (lásd WAR).
Anno az SWTOR-t is úgy vettem meg, hogy már ránézésre sem tetszett.
Viszont ha van egy jó társaság, akkor az elsõre idegesítõ dolgok már nem is olyan elfogathatalanok (talán ezért is hívják ezeket a játékokat MMO-nak).
Amit tanácsolni tudok az az, hogy mindenki vegyen egy mély levegõt és döntse el, hogy megéri-e neki kifizetni a játékot és a legrosszabb esetben egy hónap után törölni az egészet.
Ezért nem fogom a legdrágább verziót megvenni és így egy sima single játék árából tudok majd játszani egy hónapig (ez teljesen vállalható), aztán majd meglátjuk.
A másik lehetõség az, hogy vártok pár hetet/hónapot és mások (immáron valós) tapasztalata alpján már kényelmesen tudtok majd dönteni.
Viszont elõre eltemetni azt, ami meg sem született... inkább tûnik öngyõzködésnek, mintsem valós véleménynek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

High iron ore, amibol steel lesz a kovi mapon van ahova sajnos nemenged at a fotocellas ajto.

Braikingboss
Ez az egész úgy ahogy van egy Elder Scrolls IV: Oblivion csak kicsit felturbózva pár mmo elemmel megfûszerezve mint pl:
- insta, csapat játék
- pvp
- guild rendszer és ennyi

Nem kell benne keresni a többi mmo sajátosságot mint pl az ah, combat log, valami dps mutatás, szegényes ui... mert ez tipikus elder scrolls nem is tudom mit vártak az emberek. Fel is foghatjátok hogy ez egy nagy multiplayer patch!!<#idiota>

Don Kartács :)

"Nincs steel ore."
Már jól indult a napom. Ne haragudj de könnyesre röhögtem magam.
s0n1c
#8068 -ra ment.
s0n1c
Pedig de. A megközelítés rossz.
én is megvettem , de ha ezeket berakták volna sokkal sokkal jobban bejönne !
Ezek után viszont lehet elég lesz 1-2 magyar guild is ami nagy , jó lenne tudni hol lesz
Guild store van, ami 50+ memberes guildkent nyithato meg, ha van elfoglalt keepje a guildnek Cyrodilben mas is vasarolhat a guildtol, vagy valami ilyesmi.

En vallalom, hogy abszolut elfogult vagyok, akkor tudtam, hogy megveszem a jatekot amikor meg egy kepet sem lehetett latni rola. Ez teny.
Az is teny, hogy eros bugfixelesre szorulnak dolgok abbol a tartomanybol amit most mi lathattunk a beta hetvegen, nekem viszont magaval a jatekkal nincs bajom, azzal, hogy megaserver koncepcio, hogy teljesitett most a hetvegen, mar annal inkabb. De bizom benne, hogy ez konnyen javithato, orvosolhato.

Smithwarden
Eppen kerdezni akartam, hogy van-e aukcios haz a jatekban, de akkor megvan a valasz. <#gonosz3> <#vigyor0>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

persze rengeteg idióta van , de próbáljuk mér elfogadni hogy nem a világ 90 % látja rosszul....

Én is hülyét kapok amikor a grafikát szidják , mert szerintem brutál jó ultran. De ettõl még ennyi ember csak nem téved..és lehet hogy egy kicsit mi vagyunk voltunk elfogultak.
mindenki /

eddig védtem mindenhol...de nem tudok mmot olyan combattal játszanni ahol nincs damage szám ... ez nem tudom elhinni... hogy gondolták ezt ?

a másik meg hogy hogy nincs ah, olyan anyázás megy érte hogy ...joggal, idioták meddig tartott volna ah berakni...

ami meg fölleg a fõ gáz , hogy pl a blacksmith crafting nincs steel ore , ugy tudsz szerezni steel oret hogy megveszel kész steel itemet széttöröd hogy utánna roszabbat gyárthass és fejlödhes... ez megint mi ?

valószinû nincs még kész a game ,de ki kellett adni a részvényesek miatt.
Sokan hattal jatszanak a monitornak, van ilyen.

Én anyira nem vagyok jó angolos, szóval nem is értem rendesen a külföldi oldalakon lévõ dolgokat, de ott is ugyan ez megy mint nálunk? máshol is mindenki fikázza a játékot? :/
Ez jó volt 😄 De viszont neki kell meggyõznie hogy "hé csávó fizess be" nem fordítva. Nekik van szükségük arra, hogy játszhassunk és nem fordítva. Aki negatív véleménnyel volt béta alatt az teljesben sem fog befizetni.
Én haza jöttem sörözésbõl khajiitezni, és 70+ perc. Inkább megyek aludni 😄

most nekem is ugrott majd 20 percet le...csak-csak lesz vmi

0Fritz0
Kérd vissza a pénzed.
Ja, várjál...

55 percrõl 5 perc alatt 38 lett.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

nekem mondod...háttérben fut és várom beengedjen végre..addig WoT-zok...de már unom, mert nekem 1óra 20ról indult de még mindig 52 percet ír pedig lassan eltelt 1 óra...nem vágom... de unom kissé... beenged az biztos csak akkor lépek ki ha leolvad Paks 😊