sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• csimposz
    Ahogy visszaolvastam látom, jól éreztem, hogy staminára egy pontot sem érdemes áldozni :)
    Nekem sem tetszik így a skill rendszer, meg ezeknek gombra bindelése sem, nekem is morfondíroznom kell, melyiket rakjam be.
    Most már ott tartottam, hogy 12 szinttel, 5 elhasználatlan skill pontom is volt, mert nem tudtam mire ellőni, nem vonzóak a fejlesztések. Általában mindig alig vártam a szintugrást, mert előre készültem, mire fogom sorban elkölteni a pontokat, tudtam, hogy erősebb leszek és a varázslatok is. Most úgy érzem, egy skill ponttal nem előrébb vagyok, csak kipróbálhatok mást is, de nem jobbat. Ráadásul általában ha váltottam, inkább használhatatlanabb lett (lehet minimálisan erősebb destruction vagy healing, de annál sokkal zavaróbb előkészítési idő, vagy cooldown). A quickslot kezelése is nagyon gázos nekem, képtelen vagyok akció közben váltani, célozgatni az egérrel, pedig van rajta, vagy 6 gomb. :)
    Mindezek ellenére is nagyon jó a game, viszont ezek bajosak nekem is.
    Ami még nagyon nem tetszik: Az ellenséget piros sziluett veszi körül, innen felismerhető, viszont vannak játékosok akiket szintén ilyen piros ködben úsznak (gondolom a passzív healing) és reflexből lövöm őket nagyon sokszor, teljesen tévesen.. borzasztóan zavaró.