24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #11132 esnek ,de alapban a saját kasztod/fajod? stílusát tudod craftolni és venni hozzá azokat a köveket -
#11131 Na craftoltam iron ingotot. Viszont ahhoz hogy lecraftoljak bármilyen fegyvert kellene értenem a "style" -okhoz.
Azok a receptek esnek? Vagy venni is lehet őket? -
nomiss #11130 én nem értem ezt..imperilat vettem evvel is meg tudom majd azt csinálni pl hogy khajitot inditok DC be ? vagy az csak explorer packkal megy majd ? -
#11129 meg sem jelent a jatek, es a fokuldetes elemei nem spoileresek? ja jo, atgondolom a spoilerrol alkotott kepemet -
VanDaal #11128 Kb level10-es content, azt hittem, ezen már mindenki rég túl van. Egyébként szerintem semmi olyat nem írtam, ami bárkinek is ronthatná a későbbi játékélményét...
Danone:
Ezt mondjuk nem figyeltem, de lehetséges. Kár, pedig jó lett volna kicsit tovább kalandozni :) -
#11127 szerintem spoilerezd le a teljes fokuldetest, anelkul nem is legit a siras
koszi -
#11126 Egy nagyobb összeget rá mernék tenni, hoyg amikor megpróbálsz belépni, akkor kiírja, hogy ehhez nincs jogosultságod. Szerintem a mostani béta content eddig enged. -
Wheyprotein #11124 Csak a PvP jon be nekem is de abban nagyon jo pl. az esti fight. A Sorcik szinte azonnal felhivjak magukra a figyelmet :D
Ez a resze szorakoztato csak nem tudom, hogy mint endgame is birni fogja-e a PvP mert az oke, hogy vegre egy 100v100 optimalizalt gepugyileg csak a kerdes a motivacio lvl50-en is meglesz-e majd. -
HyperManiac #11123 Megvan :) -
Munkie #11122 Benne van. Explore, explore, explore! -
HyperManiac #11121 Jól látom hogy nincs "Hide helmet" opció? Remélem ezt azért bele fogják tenni, nagyon szarul néz ki egy nord római sisakban. -
ShaiHulud #11120 hiba az on keszulekeben van, bye -
#11119 megtaláltam van unequip gomb :D végre enged lopakodni -
cain #11118 nagyot nem mondtál az f2p-vél, mindegyik mmo úgy végzi. -
#11117 Még mindig rajtam van a **** álruha.... :D -
Lengyel2 #11116 Nem tudom, hányan vagyunk egy térképen online (lehet ezt valahol látni?), de hihetetlen, úgy megy, mint kés a vajban. Ezt nem hittem volna, ha nem látom a saját szememmel. -
#11115 Ellenségként találkozhattok, és üthetitek egymást, ha ugyanabban a hadjáratban vagytok.
Tudom, hogy jobb, ha mindent magának fedez fel az ember, de azért érdemes lenne holnap utána olvasni a játéknak, mert a bétában kb az ESO 5%-át fogod látni, megismerni, egy frakció 17-es szintjéig. Az pedig lúf*sz, ahogy kedves szomszédom szokta mondani. -
cpuma #11114 ez a horgászás ugyanolyan, mint az életben, 10 perc alatt nuku... -
#11113 Aki szerint ez semennyire sem hasonlít ES-hez, mondja már meg, miért nyomogatom a kritikus pontok előtt folyton az F5-öt? -
#11112 Köszi az infót! És később magasabb szinten egymás elleni harc? PvP ? Az sem lesz? Mert ez így elég érdekes. -
#11111 Ellenfélként nem is fogjátok egymást látni. Főleg, hogy a kontinens két túlsó felében vagytok. Beszélni tudtok, mást nem. -
#11110 masik frakcioban kezdesz masik teruleten, tehat egymashoz kepest ellensegkent, es meg csak nem is latjatok egymast?
szerintem bug, jelentsd. -
Munkie #11109 Legegyszerűbb példa erre alli - horda. -
#11108 Hááát amíg tart ez a pár nap béta addig még körbejárom hátha... :) De köszi az infot!
Más:
A karakterválasztásnál az elején lehetőségem van ugye 3 Alliance közül választani. Egy haverral próbáljuk ki,és más más alliance-t választottunk mind a ketten. De így viszont játék közben se nem láttuk egymást,és nem is tudtunk partyzni :O Ennek van valami értelme? Vagy ez most hogy van? -
#11107 Kár. Viszlát 5 év múlva. -
#11106 -
#11105 Háát, szerintem F2P lesz a vége, mert ebben a formában semmi nincs benne ami egy fillér havidíjat is érne.
A múltkori stresz teszt után megint nyomtam egy darabig, de nekem ez halálosan unalmas és borzalmas. Imádom a Morrowindet, Obliviont, Skyrimet, de ez köszönőviszonyban sincs semmilyen téren azokkal a játékokkal, amik elvileg inspirálták. Ugyan azok a játékok sem álltak harcrendszerben a toppon, de volt bennük kaland, felfedezés, és aprólékos, részletes volt. Itt minden el van nagyolva, minden csak díszlet, a harc meg lótúró, egy pillanatra sem vonz h összecsapjak egy mobbal. A mai MMO formulák meg már halálosan unalmasak.
De jó játékot mindenkinek akinek ez tetszik, Én várom a következő single TES-t :) -
#11104 töltési időt megoldották hálisten:) -
Susarc #11103 *tactical -
Susarc #11102 DragonLoot
FTC Combat log
MhFramework
FoundyRactical Combat
-
cpuma #11101 használtok add-on-t?
-
#11100 :D remek, kezdem nagyon unni -
Susarc #11099 most valahogy sokkal jobban bejön a játék mint a legutóbbi bétában:P -
Susarc #11098 elég beteg mennyiségű tartalom van az hétszentség:D -
#11097 Felesleges, ahogy kier a falu mellol, eltunik magatol. Neha megesik. -
#11096 ha kliensoldali a gond, akkor talaán restart pc,
ha szerveroldali akkor restart game -
cpuma #11095 Sziasztok!
mennyi cél van a játékban, most insect parts-okat gyűjtök :D, majd megyek horgászni
kinyitottam az első ládámat lockpickel - ez valami fenomenális -
Susarc #11094 nagyon komoly amit FORCE nyom! nagyon más az új build meg a nagy tágas világ! -
#11093 Disguise (álruha) rám bugolt :D valakinek valami ötlete? :D Szeretném inkább a szakad páncélomat látni már. (relog / reloadui/ ruhacsere nem segített :D ) -
Susarc #11092 jól! bárki eltud rejtőzni....