24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Susarc
    esnek ,de alapban a saját kasztod/fajod? stílusát tudod craftolni és venni hozzá azokat a köveket
  • Sheltem
    Na craftoltam iron ingotot. Viszont ahhoz hogy lecraftoljak bármilyen fegyvert kellene értenem a "style" -okhoz.
    Azok a receptek esnek? Vagy venni is lehet őket?
  • nomiss
    én nem értem ezt..imperilat vettem evvel is meg tudom majd azt csinálni pl hogy khajitot inditok DC be ? vagy az csak explorer packkal megy majd ?
  • j0nNyKa
    meg sem jelent a jatek, es a fokuldetes elemei nem spoileresek? ja jo, atgondolom a spoilerrol alkotott kepemet
  • VanDaal
    Kb level10-es content, azt hittem, ezen már mindenki rég túl van. Egyébként szerintem semmi olyat nem írtam, ami bárkinek is ronthatná a későbbi játékélményét...

Danone:
    Ezt mondjuk nem figyeltem, de lehetséges. Kár, pedig jó lett volna kicsit tovább kalandozni :)
  • j0nNyKa
    szerintem spoilerezd le a teljes fokuldetest, anelkul nem is legit a siras
    koszi
  • danone
    Egy nagyobb összeget rá mernék tenni, hoyg amikor megpróbálsz belépni, akkor kiírja, hogy ehhez nincs jogosultságod. Szerintem a mostani béta content eddig enged.
  • Wheyprotein
    Csak a PvP jon be nekem is de abban nagyon jo pl. az esti fight. A Sorcik szinte azonnal felhivjak magukra a figyelmet :D
    Ez a resze szorakoztato csak nem tudom, hogy mint endgame is birni fogja-e a PvP mert az oke, hogy vegre egy 100v100 optimalizalt gepugyileg csak a kerdes a motivacio lvl50-en is meglesz-e majd.
  • HyperManiac
    Megvan :)
  • Munkie
    Benne van. Explore, explore, explore!
  • HyperManiac
    Jól látom hogy nincs "Hide helmet" opció? Remélem ezt azért bele fogják tenni, nagyon szarul néz ki egy nord római sisakban.
  • ShaiHulud
    hiba az on keszulekeben van, bye
  • sWbFII
    megtaláltam van unequip gomb :D végre enged lopakodni
  • cain
    nagyot nem mondtál az f2p-vél, mindegyik mmo úgy végzi.
  • sWbFII
    Még mindig rajtam van a **** álruha.... :D
  • Lengyel2
    Nem tudom, hányan vagyunk egy térképen online (lehet ezt valahol látni?), de hihetetlen, úgy megy, mint kés a vajban. Ezt nem hittem volna, ha nem látom a saját szememmel.
  • PiszkosFred
    Ellenségként találkozhattok, és üthetitek egymást, ha ugyanabban a hadjáratban vagytok.

Tudom, hogy jobb, ha mindent magának fedez fel az ember, de azért érdemes lenne holnap utána olvasni a játéknak, mert a bétában kb az ESO 5%-át fogod látni, megismerni, egy frakció 17-es szintjéig. Az pedig lúf*sz, ahogy kedves szomszédom szokta mondani.
  • cpuma
    ez a horgászás ugyanolyan, mint az életben, 10 perc alatt nuku...
  • danone
    Aki szerint ez semennyire sem hasonlít ES-hez, mondja már meg, miért nyomogatom a kritikus pontok előtt folyton az F5-öt?
  • denevérember
    Köszi az infót! És később magasabb szinten egymás elleni harc? PvP ? Az sem lesz? Mert ez így elég érdekes.
  • PiszkosFred
    Ellenfélként nem is fogjátok egymást látni. Főleg, hogy a kontinens két túlsó felében vagytok. Beszélni tudtok, mást nem.
  • j0nNyKa
    masik frakcioban kezdesz masik teruleten, tehat egymashoz kepest ellensegkent, es meg csak nem is latjatok egymast?
    szerintem bug, jelentsd.
  • Munkie
    Legegyszerűbb példa erre alli - horda.
  • denevérember
    Hááát amíg tart ez a pár nap béta addig még körbejárom hátha... :) De köszi az infot!

Más:

A karakterválasztásnál az elején lehetőségem van ugye 3 Alliance közül választani. Egy haverral próbáljuk ki,és más más alliance-t választottunk mind a ketten. De így viszont játék közben se nem láttuk egymást,és nem is tudtunk partyzni :O Ennek van valami értelme? Vagy ez most hogy van?
  • PiszkosFred
    Kár. Viszlát 5 év múlva.
  • j0nNyKa
  • Laza
    Háát, szerintem F2P lesz a vége, mert ebben a formában semmi nincs benne ami egy fillér havidíjat is érne.

A múltkori stresz teszt után megint nyomtam egy darabig, de nekem ez halálosan unalmas és borzalmas. Imádom a Morrowindet, Obliviont, Skyrimet, de ez köszönőviszonyban sincs semmilyen téren azokkal a játékokkal, amik elvileg inspirálták. Ugyan azok a játékok sem álltak harcrendszerben a toppon, de volt bennük kaland, felfedezés, és aprólékos, részletes volt. Itt minden el van nagyolva, minden csak díszlet, a harc meg lótúró, egy pillanatra sem vonz h összecsapjak egy mobbal. A mai MMO formulák meg már halálosan unalmasak.

De jó játékot mindenkinek akinek ez tetszik, Én várom a következő single TES-t :)
  • Count Adyn
    töltési időt megoldották hálisten:)
  • Susarc
    *tactical
  • Susarc
    DragonLoot
    FTC Combat log
    MhFramework
    FoundyRactical Combat
  • cpuma
    használtok add-on-t?
  • sWbFII
    :D remek, kezdem nagyon unni
  • Susarc
    most valahogy sokkal jobban bejön a játék mint a legutóbbi bétában:P
  • Susarc
    elég beteg mennyiségű tartalom van az hétszentség:D
  • PiszkosFred
    Felesleges, ahogy kier a falu mellol, eltunik magatol. Neha megesik.
  • danone
    ha kliensoldali a gond, akkor talaán restart pc,
    ha szerveroldali akkor restart game
  • cpuma
    Sziasztok!

mennyi cél van a játékban, most insect parts-okat gyűjtök :D, majd megyek horgászni

kinyitottam az első ládámat lockpickel - ez valami fenomenális
  • Susarc
    nagyon komoly amit FORCE nyom! nagyon más az új build meg a nagy tágas világ!
  • sWbFII
    Disguise (álruha) rám bugolt :D valakinek valami ötlete? :D Szeretném inkább a szakad páncélomat látni már. (relog / reloadui/ ruhacsere nem segített :D )
  • Susarc
    jól! bárki eltud rejtőzni....