Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #11361 En inkabb cd-t rakatnek be mert ez igy eleg cink. Felesbe raktam a magikat meg a staminat es dungeonba siman healelek ha necces van akkor nagy heal. Mindebkit maxra rant. Foleg,ha belegondolok,ha En macos leszek akkor tuti heal staffal fogok rohangalni full resto builddel. Egyszeruen halhatalan leszek szinte. ;) plate armoros healer templar. Staminam ugyse fogy el a talentelt refresh aura miatt. ;) de ez hogy spamolhatok a spelleket orrverzesig...inkabb ettolnleszel isten nem attol,hogy sok mas mas cd idovel felrihazott skilled van az action barodon es nem mindegy mikor mit tolsz el. Mert itt eltolsz egy aoe healt ami meg hotol is utanna aztan meg spamolom a chain instant healt...most low lvl-en elfogy a manam de meg igy is mindig tudok healelni. Akkor egy full magikas karakternek majdbem elfog fogyni. ;) nagy csoda nem kell csak a staff skillt kell kimaxolni..addig dmg templar leszek dmg staffal utanna meg resto es csokolom. ;) retalent. Ahogy neztem a resto spelleket es a resto staff spelleket. Annyi aoe heal can benne,hogy par ilyen es nem tudom ki tud ezzel a nyogve nyelis harcrendszerrel gyorsabban dmgelni mint ahogy a healerek fognak healelni. ;). Foleg,hogy ameg a spsnek celoznia kell a healereknek meg majdnemhogy magatol valaszt targetet vagy AOE... jo hat En happy holiday leszek a resto templarommal... ;)