Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #11356 Azért adok igazat neked. Mert most egy fight a kétkezes fegyverrel...pl.: szóval ugye van négy megtanult skillem . ebből válogatok mert nem lehet bent mind..Ez nagyon nagy hiba sz.tem főleg egy MMO-ban ahol 100 meg 100 szituáció váltja egymást...és a példát most mondom. 5 helyem van. ebből mivel harcolok 3 helyet használok fegyver skillre 2-t restora, de így le kellett mondanom egy fontos skillről amit nem tolok el 10-ből 10x viszont sokszor életet is menthetne. van a chargeom ami full bugos mert vagy oda megy vagy nem --- van a cleavem amit absorbosra speceltem jó mert dmget fogok fel --- van a nagy ütésem ami semmi csak nagyot üt (spam skill. olcsó és jó) Viszont így be van áldozva a knockback skillem ami drága, sebez és CC-z. Ergo nem használom állandóan ,de kellene sokszor. Nem combozok össze vissza és nem tudom a 2 action bart milyen rendszerességgel lehet majd váltogatni,de ez így olyan mintha egy dilettáns karakterem lenne aki tudja a skilljét,de még se tudja! 8) Vagy csak néha tudja. Mint resto shamanként szeretem a nem két gombos herokat totem hex heal stb..Én remélem lesz olyan addons amivel több lehet kint egyszerre. ;))
A másik amit nem tudom mi okozza, a karakter sebesség a vagy lag vagy Én nem tudom.. a Karakter hirtelen létrejövő szituációra való reakció ideje. pl. nyomok egy instant healt és utánna spammolni kell a gombot ,hogy elkezdje varászolni egyáltalán a healet mert az,hogy egyszer megnyomom attól nem történik semmi.
---
Valaki próbálta már a Templar Dawn's Wrath skill fát?