sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Whysper
    Amúgy ebbe tudod mi az érdekes...Én WOW vanillaval kezdtem és ott ugye az első raideknél 40 fő volt... és 200 főnél nagyobb guildek..ott volt rendezettség etiekett mert nehéz volt meg mindenkinek kellett tenie érte ,hogy a raid menjen és ,hogy bejusson..Viszont most ott is azzal(1-2 kivétel) feltördelték és 10-25 fős raidek vannak 100 millió guilddel..annyira eltűnt. Én csak ezekért nem csipem azt amikor mindenki rohan előre és csak azért nem áll meg mert nincs egy fal ott ami megállítsa. Összetartás stb. vagy mikor segítes a kseibbnek és ,ha valamit nem tud akkor nem elmagyarázod ,hanem ott van olvasd el. Le van írva,de sokan elfejtik ,hogy nem vagyunk egyformák és nem egyszer találkoztam olyan emberrel aki hiába olvasta mégse ment neki.

pl.: Naxx 25 raid. Csőbe kell futni,hogy beugorj az egyik bosshoz,de a Cső job oldalán mert a balon lyuk van és leesel. raid áll--buffok stb.. Go elindulunk még mondjuk is job oldalt és a gyereknek nem zűnik fel ,hogy 24 ember szalad jobb oldalt Ő egyedül balon kész leesik..

--Szóval szerintem MMORPG legjobb dolga ,hogy megkell tanulni elfogadni és tolerálni azt is aki nem annyira pro mint egyesek. Sima Rpg-ben mész ahogy akarsz,de itt csapatba kell és ez a legjobb....--