Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #11342 Nem tudom Én 13-ig mindig megálltam vagy mikor elfutottam valaki mellett eltoltam egy healt vagy refresh aurat 8) jól jön a stamina neki akár futáshoz is....Nem tudom biztos tápos petes karakterekkel vagy bennem votl a hiba ,de nekem volt olyan fő boss quest végén amit csak úgy lehetett egölni mintha egy mini egy személyes raid. ezt üsd na csak es neki...vagy igen is volt olyan ,hogy megkértem valakit jöjjön be velem mert kis szobába nem tudtam futkosni ,hogy megöljem és 2 szinttel erősebb volt. Azért nem olyan menő mindig neki esni ész nélkül 3-s grpos enemynek. más kaszt tapasztalatom nincs,de azért Templarral volt ,hogy meghaltam 3 zombi ellen és nem egyszer volt,hogy heallel vagy más egyéb módon kellett segíteni másokon. Bár ahogy néztem azért a Petes karakterek elég jól elvannak! 8)
Bár a karakter mozgás...nagyon vicces... Orcot kezdtem ,de mikor sprintel tiszta olyan mint egy Anime hős ... előre dőlve lábujjhegy repeszt! Megnézném azért amikor 40 fő rohan egymás mellett. Clone wars! 8)