sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• LadyWhox
    Jéé, te még ismersz olyat, hogy MMO etikett?
    Úúúristen! Ez a dolog szép+jó, de én utoljára kb EQ-nál láttam olyat,
    hogy a játékosok jó része ismerte, és nagyrészt be is tartották.

Már rég nem láttam ilyet. A playereknek fingjuk sincs arról, hogy MMO-kban létezik (létezett) olyan, hogy etikett.

Pedig nagyon jó dolog szerintem. Egy kis normális kultúrált viselkedést visz a játékba.

Amúgy, mégis mit vársz egy olyan játékos társadalomban, ahol a tömeg jó része baszik utánaolvasni, a játéknak? Könnyebb folyton másokat baszogatni, minden csip-csup kérdéssel..

Nincs jómodor. Sajnos.

Amúgy én pl. a F2P játékoknál pont azt utálom, hogy sok olyan player is bejön játszani, akire nem lehet építeni mint player.
    Elkezdi, de semmi komoly. Ahogy hirtelen jött, úgy tűnik is el.
    Ami amúgy nem is lenne gond, csakhogy mint az MMO-nál általában pl. guildszinten, csapatszinten sem lehet rá számítani. Az ilyen playerek
    többsége nem informálódik a neten, nem néz utánna pl. a taktikáknak,
    vagy az adott játék alapjainak sem. Az meg, hogy (szerintem) az MMO-kban is egy tapasztalt, profibb játékos (aki nem lép le pár héten belül) jóval nagyobb "értéket" képvisel...nos?