24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
cain #11091 emoragequitdelreg -
Wheyprotein #11090 Mintha azt magyarazna, hogy PvP-ben a hidden valojaban Stealth? Marmint, hogy nem tudjak kitargetelni, jol ertem? -
#11089 Most mondta, hogy ő amíg fejlődik ezzel a nightbladel addig staminára megy a damage miatt, és majd respecceli full hpra és gearből softcapeli a staminát max szinten. -
Susarc #11088 thx akkor nem engem szivatnak:P csak igy nincs paci:P -
#11087 Menj el lvl10-ig, ne a kezdősziget alapján ítélj, mert az nagyon sok embernek nem tetszett. -
Nephin #11086 Nem. -
Nephin #11085 Extraction/raw materials -
Munkie #11084 én sem még :) -
Susarc #11083 akinek nincs kedve bétázni
http://www.twitch.tv/ForceStrategyGaming
ez a NIGHTBlade brutál OP :) -
#11082 Fejből meg nem mondom melyik, de ott lesz az az egyik fülecskénél miközben az anvilnál vagy már. 10db ore kell legalább, mert így tudod átváltani -
Susarc #11081 GREENMANGAMING-ről vett IMPERIAL vásárlók ti már megkaptátok az IMPERIAL kódot? -
#11080 Hogyan lehet iron ingot-t craftolni iron oreból ?
Átnéztem mintent a "Blacksmith" menüben de nem találom?
Vagy ahhoz ki kell tanulnom valami szakmát? -
#11079 Dulfy féle skyshard lelőhelyek az összes eddigi bétás maphoz. -
#11078 Rendben,neki is ugrok :) -
ShaiHulud #11077 elso ranezesre menj tul az elso 2 kis mapon. -
#11076 Szerintem nem lesz gond. Eddig úgy néz ki, hogy tartalom is van benne ami ki fog tartani egy jó ideig. -
Munkie #11075 Had ne összegezzük újra :D Megvannak a hibái, mint minden játékban. A havidíj viszont biztosítja a folyamatos contentet.
Maga a játék nekem nagyon bejön, főleg, hogy minél többet olvasok róla, annál több mindent akarok tudni. Már rég előrendeltem az imperialt és megjelenésig még a szakdolgozatom is befejezem. Remélem. :D -
#11074 Mi a véleményetek a játékról? Életben fog szerintetek maradni ezzel a havidíjas elgondolással? Első ránézésre engem nem nagyon fogott meg :( Pedig azt hittem nem tudok majd kilépni...
Ti hogy vagytok vele? -
ShaiHulud #11073 az csak a closed betas serveren van egyelore. -
Munkie #11072 írták párszor, hogy minden olyan mint az előzőben. -
#11071 Hmm ebben a buildben a collision detection be lett kapcsolva ? Mert alzán átrohangálok a monsztákon , vagy az később jön ? -
ShaiHulud #11070 ulj kozelebb -
empie #11069
Nagyon szépen köszönöm -
Munkie #11068 Pont ezaz, hogy a hatalmas képen elveszik nekem.... :D -
ShaiHulud #11067 vegyel meg nagyobb monitort:D nalam a 40 colos TV-n teljesen jo:D -
empie #11066 Nekem jöhet :) -
Munkie #11065 Én már csak annak örülnék, ha a Health,Stamina,Magicka bar-okat lehetne növeli.... annyira elveszik számomra a nagy monitoron fullHDban. Oké, first world problems... de nem a legjobb a szemem mááán.... :D -Ha meg lehet szóljatok rám! Interface már maxon van x) - -
#11064 Van még egy béta kulcsom, az kapja aki először válaszol erre a hsz-re.(ne privát üzenetet írjatok) -
#11063 Sziasztok! Nem tudjátok,lehet pvp-zni? -
Susarc #11062 na működik bár több konfigurálás jobban esne....kiscit a méreteket átrendezném:P de legalább van valami:) -
#11061 Ha ez történik, akkor kattints a mail gombra. -
SANTANTICA #11060 értem, köszi! -
#11059 Ebben a buildban még nem lehet. Se bankba berakni pénzt. Marad egy cimbora, vagy semmi. -
#11058 nem whisper itt? :) -
SANTANTICA #11057 bocsi, de saját karakterednek hogyan küldesz át pénzt?
a levélen át nem megy :( -
Munkie #11056 /reloadui pl. -
#11055 Ha beszélek egy NPCvel folyton beakad :D nagyon vendégmarasztaló, de nem tudtok ellene valami a relogoláson és a "ne beszélj az npc-vel" ötleteken kívül? (vásárlásnál szokott) -
Susarc #11054 tenkes:P -
LadyWhox #11053 Mi a szar? A tellezés nem működik?? -
#11052 Mindenki be tud lépni? nekem azt írja karbantartás van, próbáljam később