sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• yesname #11302
    Ra1n szerintem éppen olyan tényezőről írt, amit megismert és zavarta. Jelen esetben úgy látom nem érdemli meg ezt a letámadást. Na mind1.
    A havidíj elleni kifogása más dolog. Ha neki nem éri meg, hát nem éri meg. Mindenki maga eldönti.
    Nem mellékesen ez a dolog, hogy túl könnyű, mert sok játékos öli a bosokat és mindenhol ott vannak és a questek nincsnenek lekorlátozva groupra stb. engem is mocskosul zavar, de én azt gonoltam ez csak a béta miatt lett így megnyitva, hogy kibukjanak hibás stb.
    Ha élesben is ilyen lesz (Imperiált megvettem már) és nyitottak lesznek a különböző területek, ahova a bosshoz vezet egy-egy quest és mindenki egyszerre rohangál és üti ugyanazt a bosst grouptól független eredménnyel akkor az nagy csalódás lesz sajna számomra (is).
    Ha skálázódni fognak a bossok, akkor rendben van. Viszont a béta állapot, hogy se group korlátozás nincs, se skálázódás az gáz lesz élesben. Szerintem.