sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• sWbFII
    Ha le megy az első hullám majd akkor biztos hogy kiüresedik a táj. Amúgy én örülök hogy van élet egy játékban. Pont azért játszom multival hogy ne egyedül barangoljak órákon át (számomra unalmas). Azt elismerem hogy bizonyos küldetéseknél lehetne elkülönített rész.
    Amúgy én egyedül dragon knight-ot nem próbáltam de biztosíthatlak hogy tapasztalt játékosként rengetegszer meghaltam , főleg templarral (valamiért az nem adta :D), de night bladdel is. Volt olyan küldi amit fel is adtam mert egyedül 5ödszöri próbálkozásra sem sikerült.
    Azt a bugot mikor npcvel beszélsz és beakad a kép egy "Á" gombbal vagy /reloadui -val orvosolhatod. Amúgy bugokról egy bétában nem beszélnék.

Nekem ami kicsit fura az a skill rendszer, hogy nincs cooldown de 2képesség után elfogy a manám. Ráadásul egy night bladdel amit nem értek miért nem staminát használ.