24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• ANDAXINx
    megy
  • Eksz
    Ne a live euba, hanem a liveba masold.
  • Susarc
    skacok az addonkoat hiába másolom a Doku/teso online/liveeu mappába???

mutat valaki SS-t akinek megy?
  • ShaiHulud
    TEszt2:
    -max magicka-tol no a class abilityk sebzese, de max stamiantol nem.
    -max stmianatol no az 1h+shield abilityk sebzese, de a class abilityk nem.

tehat igaz hogy az adott tipusu resource pooljabol skalazodik ugyanaz a tipusu resourcet hasznalo ability.

• Terawatt
    Auriel's bow pvp kampányra guesteltem első körben. Elég sokat adtak már hozzá.
  • Susarc
    GO GO GO
  • Wheyprotein
    Ezt be kell masolnom a google forditoba, hogy tudjam ertelmezni
  • ShaiHulud
    na elso teszt:

shield combatban feltartva nem eszi a staimnat, csak amikor konkretan blockolok, kozben toltodik vissza akkro is ha aktivan nyomom a jobb klikket.
  • Skypack
    Két kulcs :
    WW9T996RNNNNLJDJN9DT
    GEKLHY7H6FD9FP6Y5LDX
  • Whysper
    Valaki probalta mar ,hogy Templar ho es stakina reges auraja mennyire hasznalhato? Sajna csak holnapbyudom meg folytatni csak micel dagger teruleten nem tudom merre van a talent reset igy meg nem tudtam reszetelni. ;)
  • csimposz
    De vártam már ezt a screent.. ;)
  • SANTANTICA #11040
    start :D
  • ShaiHulud
    illetve ott a masik lehetoseg, hogy a magicka overcharge miatt a sorciknak nem lesz ertelme staffozni, mert kene rakni staminara is es staffnal is csak magickat koltene.
  • Chris
    Kevésbé látom át a rendszert, de egyelőre nagyon összetákoltnak tűnik.
    Nightbladek pl. gond nélkül tudnak akár kétkezes karddal, akár kard-pajzzsal, akár staffal is backstabelni? Ill. mindegy mi van náluk, gond nélkül használnak minden class skillt?
  • danone
    Már be tudtam logolni, és ez nem trollkodás
  • Terawatt
    Van szerver !
  • ShaiHulud
    johat rpg szempontbol persze hogy hulyeseg staminabol, de egy mmoban fontosabbak mas szempontok, pl hogy ne legyen egy build ami eros, vagy egy fegyver tipus, ami passzol a magicka buildhez.

na mindgey m ajd elvalik milyen lesz, de szerintem joval tobb lesz a magickara gyuros ember, mint a megosztott, vagy full staminas. pl eleg itt visszaolvasni, akik ma irogattak, hogz magicka magicka magicka :)
  • Terawatt
    Állóképességből gyógyítani? Rácsurgatod a bajtársad kiontott beleire az izzadságod és hátra arcot fújnak maguk mögött becsukva az "ajtót"?

Szerintem a staff+melee ala Gandalf is életképes lesz, mert előbb utóbb közel kerülnek hozzád, és akkor lehet ütni a fejét vascsővel is a másik erőforrásból.
  • ShaiHulud
    pont ez lenne a lenyeg, hogy a templer heal menne magickabol a staff hela meg staminabol, ezzel mi a baj? ezert lenne jo az ha az emberek nem csak magickara raknanak, ami amugyis overchargol. hanem staminara is. szerintem potn emiatt vannak az alacsony overcharge ertekek nem? hogy hybridebb buildeket epitsenek az emberek.
  • ShaiHulud
    hat de pont ezaz hogy egy staffos sorcit mi osztonoz hogy staminat hasznaljon? ha magickaja a nagy es a magickat hasznalo spelljeit skalazza fel erosre?
  • ShaiHulud
    megpedig emiatt: Each of these skills scales in damage with the resource pool needed to cast it. Meaning, your Nightblade skills will go up in damage and usefulness the more Magicka you have at your disposal.

tehat mivel minden class spell magicka alapu, ezert azok mind max magickabol skalazodnak, tehat kurvara nicns sok ertelme staminat eroltetni. igy marad szinte mindenkinek a staff mint fegyver alternativa. jopar pvp videoban is ott rohangalnak a dragon knightok staffal :(

az a baj hogy igy a staminas buildekben alig lesz hely class abilitynek, mar ha lesz ertelme egyaltalan staminas buildeknek. es limitalva van a fegyver valasztas is 2h, dw, bow, 1hshieldre.

en ugy kepzeltem el hogy az lenne a cel, hogy megosztva legyen stamina is meg magicka is, ehhez kene az hogy legyen minden classnak stimanat kolto alternativaja is, de ha sorcik staffal fognak rohangalni, akkor staminabol nem lesz mit castolniuk, marad a dodge, block, sprint. vagy beraknak egy staminas valamit, ami szart sebez mert eleve keves a staminaja es abbol skalazodna. esetleg valami cc-t lehetne ha van staminas.

szoval attol felek a magickas buildek lesznek a cookie cutterek.
  • Terawatt
    Restoration staff OP lenne, ha staminából dolgozna mondjuk. Templar healel együtt huhúú. Szerintem is jó ez így. Non sense lenne, ha másképp lenne, így viszont ösztönöz arra, hogy staminából is dolgozzon a karaktered egy kicsit.
  • cain
    szerintem jól van.
  • ShaiHulud
    http://www.gameranx.com/updates/id/20522/article/the-elder-scrolls-online-stamina-and-magicka-skill-resource-guide/

tehat a staffok magickak sajnos, szerintem ez hiba, dehat ez van :)
  • ANDAXINx
    én meg élek a gyanúperrel, hogy a Flawless Dawnbreaker ultimate skill miatt sokan fognak fegyveres, stamina alapú buildet összerakni
  • Terawatt
    AD kezdőterületen (Khenarthi's Roost)lévő skyshardok lelőhelyei.

Edit: Ezt érdemes lesz nézni, hátha valami jókis szaftos dolgot megtudhatunk belőle kisebb mennyiséggelű spoiler veszéllyel.
  • Nephin
    Ehh, bocs, nem láttam, hogy már írtad. :)
  • Nephin
    Az ESOheaden van pár hiba, pl. ez is :)
  • PiszkosFred
    ESOhead sok helyen még pontatlan, azért ne vegyétek 100%-nak az ottani dolgokat.
  • ShaiHulud
    nem a staffot hanem a magickat es magicka regent, es ha a staff staminat hasznal, akkor ugye ad1, nicns raeroltetve a magickas sorci(vagy barmi) hogy staffot hasznaljon ad2 van ertelme rakni staminara is, hisz a staff kepessegek akkor abbol mennek (illetve mas fegyoke, mivel nincs staffhoz kotve)

ha magickat hasznalna a staff is, akkor minden foleg magickara gyuro embernek staffot kene hasznalnia.
  • sWbFII
    én határozottan úgy emlékszem hogy manásak a staffok!
  • j0nNyKa
    staffot lehet overcharge-olni ?!
  • ShaiHulud
    hat ugy lenne ertelme ha staff kepessegek is staminat hasznalnanak, ahogy a tobbi fegyver. pont az overcharge miatt, hogy ne legyen ertelme amugy se csak magickara gyurni.
  • Terawatt
    Nekem is úgy rémlik ,hogy a botok magickát esznek. Volt egy videó, ahol a csávó sorciként pvpzett, de úgy, hogy melee+íj, de kihasználta a class skilleket. Érdekes volt.
  • Player16
    az a furcsa, hogy a tooltip staminát ír viszont ha bármelyiket megnyitod ott már magicka van...
    mindegy még pár óra és kiderül.:)
  • Betonfal83
    Majd ma kiderítem! 12lvl-nél van dungi ugye? Mer annyi a sorcim csak időm nem volt kipróbálni.
  • Ubi™
    Ez szerint pedig staminat.
  • Player16
    esohead szerint staminát
    bár ez sztem logikátlan...
  • Betonfal83
    Na erre nem emlékszem pedig sorcit kezdtem.
  • Nephin
    A staffok magickát használnak szerintem.