Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kryon #11276 Új karakterrel most kevesebb buggal találkoztam mint előző bétában, tehát valamit azért csinálhattak, attól hogy a verzió ugyanaz. Előzőben ki se tudtam jönni kezdő szigetről úgy bebugolt egy quest. Most eddig még nem futottam bele olyanba, amitől ne tudtam volna megcsinálni valamit. Vagy 2x bennragadtam párbeszédben, egyszer pedig resetelt a quest miután már megcsináltam és kezdhettem elölről, de eddig ennyi. Néha van, hogy kicsit "beáll" a játék, nem fagy ki csak nem minden működik úgy ahogy kéne, de relog ezeken segített. Attól tartok majd lvl 17 fölött lesznek igazán nagy gondok, ha azt nem tesztelik le. Jó játéknak tűnik, az alapjáték árát biztosan megéri, különösebben nem érdekelt eddig de megfogott a világa, viszont valahogy azt továbbra sem érzem, hogy erre elő kéne fizetnem. Ahhoz sokkal többet kéne belőle látnom. Amit egyelőre láthattunk, az b2p/f2p játékokban is elérhető, csak persze az nem TES. Endgameben nagyot kell villantaniuk, hogy megálljon a modell.