Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ra1n #11274 Szombat délelött léptem be először a BETA-ba mert érkezett kulcsom, na mondom akkor próba. Olyan 15 órát öltem bele ez alatt a röpke két nap alatt, hát nem vagyok meggyőzve....
Első körben ha jól tudom 10 guriga lesz a játék, amiben TALÁN lesz 30 napos acc... Utána meg lehet megint pénzt kiadni gyanítom lesz vagy 5 guriga (ha nem több) újabb 30 nap...Elég lehúzás...
Második körben baromi könnyű a játék. Gyakorlatilag 3 nagy helyszínen maxoltam ki mindent (küldetések), egyszer haltam meg mert beszorultam egyébként mindenkit lecsaptam pillanatok alatt.. gyakorlatilag NULLA kihívás amit tovább ront a játék összetétele, nevezetesen: Mindenhol jelen vannak a játékosok.... Kotor játékos voltam egy jóideig, ez így számomra elég elfogadhatatlan, idegesítő, és gyér megoldás, csinálok egy küldetést, jönne a főganaj és erre ott ugrál a sok madár és 1-2 suhintással legyapódik bármilyen gané... Miért nem lehetett a Kotor-ban látott "szektoros" bontás küldetéseknél, nevezetesen csak akkor legyen a küldetésekben és a főganajoknál másik játékos ha csapattársként mentem vele oda,hívtam stbstb...
Így komolytalan az egész,megjelenik egy nagy szellem győzd le..hűűha ott áll négy öt marha + én gyakorlatilag mire ütöttem kettőt meghalt... Ráadásul annyira harmatosan könnyű a játék hogy még ha nincs is ilyen főellenfélnél senki, akkor is kb 10 mp alatt lecsaptam....
Ráadásul ezzel hogy mindig mindenhol mindenki ott lehet állandóan bugokba futottam, amikor például a küldetésben valamit használni kell,és rendesen sorbanállunk hogy használhassuk, avagy valaki használta a többieknek meg cseszik működni és logout segít csak...
Még gondolkodok a vételen, de ez a beta így ebben a formában nem győzött meg, tényleg NULLA kihívásba ütköztem eddig a játékban és ezzel hogy mindenhol mindenki ott van az egész hangulat csak rombolódik, az ellenfeleknek meg nincs "súlya"...
Ezektől eltekintve a látvány elmegy nem rossz,nyilván ha jobb lenne nem futna gyengébb gépeken és sírást váltana ki. A küldetések amikbe botlottam egész jópofák voltak, kicsit az átlag mmo szintű feladatok fölött vannak...
Hát nem tudom tényleg nem tudom...