sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• danone
    Nyah, részemről megcsináltam amit bétában kértek, a többi már csak spoiler lenne, azt hiszem most már csak várnom kell a release-re :)
    Guild téren meg majd körbenézek, nem is tudom mik vannak ^^

Ma nézegettem a játékot, szerintem szép, de máshogy szép mint egy NCSOFT, vagy gy másmilyen kiadású játék. Épp ezért megfordítanám a problémát amit sokan írtak. Szerintem épp azért nem tetszik sokaknak, mert ha messziről ránézek, úgy néz ki, mint egy single player játék, pedig sokak szerint pont az hiányzik :) Olyan 2011-12-es kb.
    Kinézetre pedig egyértelműen idézi számomra az RPG-s játékok aranykorát (full voice, npc-k PC-hez való hozzáállásra, encounterek felépítése), csak nagyobb felbontásúak a textúrák. Talán nem a messiást kéne várnom minden egyes várva-várt (és otthagyott) MMO-nál, hanem találni egy hosszabb távon játszható és élvezhető darabot. :) vote for p2p épp ezért, főleg mert ennél a játéknál ez esélyes.

//De arról sincs fogalmam hogy mit kell hőzöngeni (nem itt), mikor kb egy C64-es játékkal is el tudok órákat játszani :D //