24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• alienenemy
    Ami mindenki számára szabadon elérhető és a fejlesztő nem tiltja az nem cheat.
  • Nephin
    Ha nem játszottál még MMO-val, akkor szerintem először szoktasd magad azokhoz a dolgokhoz, amik vele járnak (chat, más játékosok jelenléte stb.) :). Aztán szabad a pálya, úgyis jönnek majd az érdekességek, amiket megnéznél. :)
  • j0nNyKa
    én mindenképp lekvárosbuktát kóstolnék, az finom
    vagy skoomát. csak arra ráfüggsz
  • Lengyel2
    Kezdő bétázónak mit ajánlanátok kóstolgatási célra? (Sem ESO, sem semmilyen MMO eddig, viszont többszáz óra Oblivion és Skyrim.) Csak körülnéznék odabent, valószínűleg szóródni is fog a figyelmem a "mindenből egy kicsit" irányba. Már az első szinteken célszerű specializálódni?
  • Nephin
    Nálam is meglesznek a kedvelt skillek (már van kedvencem nekem is :) ), de pl. instára variálok a csapat miatt, PvP-re megint, szóval helyzettől függ. Nyilván lesznek közös skillek a 3 setupban, de biztosan nem az összes.
  • foxxi
    Ha kell valakinek, hétvégére van egy kulcsom. Lehetőleg ne olyan jelentkezzen aki pár százasért továbbadná... PM pls.
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    sztem anyáméknál kezdek, azután megyek pestre
    ember, munkásasszony, lvl 46
  • Munkie
    AD high elf sorci lvl1 :P Nem szeretném tovább lelőni az EP oldal szépségét live előtt.
  • sWbFII
    Holnap ki hol tervez kezdeni/folytatni? :) (faj/kaszt/esetleg lvl)
  • Player16
    "kvázi csak az időt redukálod le vele"
    igaz mert csak egy "kényelmi" funkcíó
    de egyben tévedés is mivel azzal, hogy kevesebb idő alatt oldottam meg valamit elképzelhető, hogy hatással vagyok a csata/ostrom kimenetelére
    szval ha official addon akkor oké mert mindenkinek lehetősége van használni de ha nem akkor szerintem cheat kategória.
  • PiszkosFred
    Wowban volt ilyen addon, talán Outfitter névre hallgatott a legnépszerűbb verzió. Annyira jó ötlet volt, hogy a Blizz egy az egyben belerakta a játékba. Simán megoldható az ESO-ban is a dolog, mert kvázi csak az időt redukálod le vele.
  • PiszkosFred
    Azt hittem valami újdonság, de egyelőre semmi, csak a szokásos találgatás, hogy mi lesz. Remélem Nephinék le tudják tesztelni a hétvégén ezt a store dolgot, mert az érdekelne már, működés közben, nem a theorycraft. :)
  • Player16
    valóban de ezzel az addonal megtehetnéd, hogy ostrom közben hátrébb mész, gombnyomásra cucc csere aztán go vissza.
    ez nekem egy kicsit jogosulatlan előnynek tűnik mivel az ami másnak kb1,5-2 perc az megoldható 1sec alatt
    ha viszont szabad ilyet használni.... nos akkor én is fogom:)
  • sWbFII
    Ahogy már más is írta ha valami beválik akkor nagyon nem variál az ember, amúgy meg nem kell 20skill csak mondjuk tényleg 8-10 amiből pl 4sebzés(1dot 1ranged 1aoe 1single_target) 2cc 2utility 1buff
  • Barbosa
    Valójában továbbra is csak két fegyvered lesz egyszerre. Csak azt a kettőt fogja lecserélni úgy, mintha végignyomkodnád, csak épp pillanatok alatt.
  • PiszkosFred
    Lehetséges, bár én nem fogadnék rá nagy összegben, hogy megtörténik a következő időszakban. De, sose lehet tudni mit hoz a jövő, az is lehet, mire észbekapunk már f2p rendszerben fogunk fizetni a plusz 5 slotért 10 dollárt :), de az is lehet, hogy így marad a következő 4-5 évben.
  • Player16
    kicsit cheat gyanús addon lenne de ha engedélyezik én is szivesen használnám.
  • Barbosa
    Nem véletlenül KONZOL játék is a TESO. Ld. előző post-om, nem kis szerepe van/lesz a skill-független állandó akciólehetőségeknek is.
  • Player16
    tudom erről már régebben is volt szó de én még mindig reménykedek,
    hogy az 5+1-et 9+2-re módosítják.
    ha nightbladet választok akkor 7 skillt szeretnék csak a classból +2 a fegyverből
    ha templart akkor 5 a classból +3 a fegyverből

szval szerintem is kevés lesz a 5 skill 1 ultimate...
  • Barbosa
    Szerintem baromi sok akciólehetőség van, az 5+1 skill, 30sec CD poti, dodge, block, interrupt, fast and heavy base attack, sprint, stealth és még egyszer 5+1 skill. (ez 20, a weaponswitch-csel 21, de az kakukktojás.)

Hamarosan meg úgyis lesz add-on arra is, hogy harcon kívül harmadik-negyedik fegyverre válts, átpakolja a skilleket, egész páncélzatot, akármit.
  • PiszkosFred
    Olyan ez, mint a D3. Használod amit szeretsz, aztán ha jön a szitu, amiben a kedvenc setup nem életképes, pihi (ooc) és újabb képességeket keresel, hogy meg tudd oldani. Aztán vagy marad, vagy vissza. Lesz skillpont elég arra, hogy kb 2-2 felállást ki tudj rakni fegyverenként. Szakma, class és passzívok mellett.
  • SANTANTICA #10908
    A mostani bétában ki fogják venni a healing potikat! Erre készüljetek fel!

spoiler] Ugyanis olyan adalékanyag van benne ami nagyobb mennyiségben káros lehet :) [/spoiler]
  • j0nNyKa
    true true, én is ezt élvezem - és a teso elején az tuti, hogy sokminden volt a harc, de monoton nem
    én pozitívan állok hozzá, de azért valahol mélyen pici félelmem van, majd meglátjuk :)
    nightblade-nek mondjuk 1-2 kezdő spellje annyira de annyira bejött, hogy én nem is bánnám, ha azok velem maradnának végig :)
  • yesname #10906
    Ez a sansz mindenhol ott van és ha 20 gomb van, akkor is az igényelt stílusnak megfelelő jól bevált párat nyomogatja az emberfia, nem mind a húszat. Ha pedig stílust vált, vált kombinációt. Nem nagy probléma. Sőt sokkal jobb, mint az ezer gomb. Az összes MMO közül amikkel játszottam azok voltak a legélvezetesebbek, ahol skill buildeket kellett kitalálni és csinálni.
  • PiszkosFred
    Bőven lesz még ott ability, főleg veteran szinteken, amikor jönnek a resistek a bossok részéről.
  • j0nNyKa
    mondjuk őszintén ha valami beválik mondjuk fejlődésnél, azon olyan húdesokat nem fogsz variálni
    és ha azt nézzük, hogy mondjuk a 6 spellből 1 summon, 1 buff, marad 4 amit nyomkodsz, az tényleg monoton lehet hosszú távon
    nem mondom hogy ez így lesz, meg ne is legyen, de a sansz simán ott van
  • Nephin
    Pont ezt akartam mondani. Ott lesz kismillió skilled, miért kellene mindig ugyanazt a hatot/tizenkettőt használni?
  • yesname #10902
    Miért kéne ugyanazt az 5+1-et nyomogatnod? Nem fixálódnak a bárra. Olyan kombinációt teszel oda, amilyent akarsz.
  • Count Adyn
    Ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy ha jól be akarok baszni akkor mit igyak:D
  • Eksz
    "Welcome to "Wholesalers of Tamriel", our guild consists of 100 crafters who make EVERYTHING. The other 400 spots are reserved for "customers". You get an invite for 1 hour, get to take your time browing the shop, then get kicked out by our friendly "storefront staff". Come back soon!"

Besirtam.
  • ShaiHulud
    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/821/feature/8264/page/1

kis iromany TESO gazdasagarol, aka guild store.
  • sWbFII
    Egyet értek! Ez az egyetlen dolog jelenleg a játékban amivel komoly fenntartásaim vannak. Egy idő után baromi unalmas lehet ugyan azt a pár spellt nyomkodni. De majd meglátjuk, bízom benne hogy tévedek, amúgy meg lehet fegyvert váltani az még +6skill.
  • Munkie
    Nord DK. :)
  • Sheltem
    Ha szívós nehézpáncélos kardos karaktert akarok indítani holnap(aki blacksmith lesz) mit ajánlotok? (Faj és kaszt)
  • Susarc
    swap....persze,de az nem az igazi
  • Nephin
    Ha úgy veszed, 12 van. :)
  • Susarc
    kevés az 5+1 skill 50-en...egyre jobban érzem....legalább 8-10 kéne:S
  • Susarc
    alszol,felkelsz dlgozol hazajössz és BAMM már 6 is van:D
  • Susarc
    ez CSEAT:P