sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    Hát, engem elgondolkodtatott, hogy esetleg előfizessek. Tetszik, annak ellenére, hogy nem MMOs-s játékosként furcsa, hogy pl. egy dungeonban a többi játékos lecsapja előttem az NPC-ket, ezért úgy tudok végigmenni a küldetésen, hogy szinte senkit meg nem karcolok... meg furcsa látvány pl. ha stealth-elve szeretnék megoldani egy quest-et, de tízen nyüzsögnek körülöttem, az nem túl autentikus érzés, hogy ezt most lesből osonva oldottam meg... az erdőben mászkálva sem a kalandot érzem, mint offline, hanem mintha egy vidám jelmezbálba érkeztem volna, ahogy a többiek rohangálnak és a farkasokat csapkodják. Jópofa, de más, mint az offline. Az mondjuk tetszik, amikor egy NPC hangszeren játszik, és páran élő játékosok megállunk előtte egy percre és együtt hallgatjuk a zenét; vagy amikor elmegyek a piacra vagy a kocsmába, és ott mindenki nyüzsög és barterel, ad-vesz. Az fílinges.